Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@salamander369 ahojky,když to nebudeš moc přehánět, budeš jíst zdravě a občas pocvičíš, tak ti to určitě neublíží, ani připadnému miminku
Já jsem 4 týdny po revizi, takže než se začneme snažit znovu, tak to musí být dole a basta ![]()
@syselinka taky jsem vždy vydržela jen měsíc…ale to jsem hubla sama, ted nás na to budde víc ![]()
@disinka2011 4 měsíce od porodu..doufala jsem že ta váha půjde ještě sama dolů, ale spíš jsme začla zase přibírat..takže mám 65 až 67kg podle toho jak se najím a jelikož jsme malého vzrustu, a vždycky jsem měla 50kg tak ted vypadám jak velryba..
@MrsDuck taky mi to sladké dává hodně zabrat, čokolády miluju, ale musím si říct dost, jinak to nikdy nezhodím…
@syselinka to ti věřím, taky tak vypadám a už mě to opravdu nebaví…nedovedu si představit, že bych šla takhle do plavek a na bazén ![]()
Já taky čokoládu miluju! co budu dělat s těma zásobama co mám doma, přece to nenechám zkazit ![]()
No tak já mám doma 22.měsíčního prcka, a po porodu sem šla se svojí obvyklou váhou skoro domů, ale při kojo sem to všechno zase nabrala, děs, někdy v záři sem dala dolu 10kg, to sem fakt jedla tak jak se má
no a teď jak do toho byli vánoce, silvestr, atd, tak mi zase 2, naběhli nahoru a nemůžu se do toho dokopat, fakt katastrofa…
A odkud holky jste???Co kolo a brusle???Už se těším, až se to hnusné počasí umoudří a já je budu moct vytááhnout a začít jezdit, aspon to půjde lépe…
Ty jo a o čokoládě ani nemluvim, chjo, holky máme to těžký co…ale společně to dáme, ne??? ![]()
@syselinka
4 mesice neni moc, nespechej ![]()
jo a hubnout pri kojeni se pry ma rozvazne a pomalu, jinak jdou do mleka skodlive latky (samozrejme minimalni stopove mnozstvi), protoze ty se skryvaji v tucich, ktere si telo uklada - a jak se hubnutim uvolnuji, tak jdou i do mleka.
ja teda nekojim takze na to se vymlouvat nemuzu, ale uz jsem to slysela nekolikrat. takze s rozvahou.
ja jsem se i hecla a prestala se cpat, ale nemuze se donutit cvicit
plus teda nechapu, kdy bych to tak mela praktikovat…
@syselinka Tak at jí sní někdo jiný…taky to asi rozdám, at tu raději nic nemám ![]()
No tak tady u nás na Vysočině to asi jen tak nesleze, ale chystáme se malýmu koupit k druhým narozkám koloodrážedlo, takže za nim pak asi budu lítat, tak to snad půjde taky líp než teď jen při procházkách a doma se fakt nemůžu donutit cvičit, děs…
Ahoj..můžu se přidat? jsme na tom podobně jak @syselinka roku po porodu, teda již třetího a posledního dítěte, a pořád 6 kilo navrch… jsme prcek s 155 cm… a necítím se vůbec dobře.. vždy jsem měla těch 50-55 kilo a teď? A já tak miluji buchty, řezy s krémem, a vlastně sladké samo o sobě…
Tak čím se začíná?
Plavky? fuj, to si taky neumím představit. já mám ke všemu všude velké strie, fakt humus..musím zhubnout protože když na mě přítel šahá tak myslím jen na to jaký mám hnusný špek na břichu a že se mu to musí hnusit a mám z toho upe trauma ![]()
@disinka2011 Teď by to šlo leda na zimních bruslích
Ale na kolo už se těším ![]()
Navíc jak se oteplí, začne nám tady zase Strollering, tak vyběhnu ven s kočárem ![]()