Hubnutí po operaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8507
13.7.18 21:34

A to jsi jedla takhle malo, kdyz jsi pribrala tech 10 kg? Pokud ano, tak tam bude jeste nejaky dalsi problem. S timhle jidelnickem proste neni mozne pribrat 10 kg za mesic… A ono i s jinym je to tedy masakr, nedokazu si to predstavit. Delali ti testy na stitnou zlazu? 10 kg za mesic je temer mimo lidske schopnosti, pokud jsi nejedla hranolky a colu na kila…??? Nebo jsi mela kortikoidy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
13.7.18 21:36

Málo jsem jedls už dřív, ale hodně jsem měla pohyb. Nikdx jsem hubená nebyla, ale tohle uz je moc :/ měřím 176cm. Test mi dělali před operací a všechno v pohodě, akorát si doplňuju železo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8507
13.7.18 21:38

Jo ale kdyz jen lezis a ani nechodis, tak si mozna tak o 1000 kj sniz ten doporuceny prijem, co ti vyhazuji ty kaloricke tabulky ale sniz si to na sacharidech a tucich, bilkoviny nech tak, jak ti je vypocetly ty kaloricke tabulky… A dokud jen lezis, tak si dej zatim za cil spis dal nepribirat, nez hubnuti.. hubnuti si dej, az zacnes aspon chodit.

Preju, at je brzy dobre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
13.7.18 21:42

Děkuju, můžu se kdyžtak ozvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8507
13.7.18 21:51
@Evickamicka píše:
Děkuju, můžu se kdyžtak ozvat?

Jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.7.18 23:10

Tez zkusim ten jidelnicwk. Dily :srdce: Ja mam taky 10 kg nahore, jen tim lezenim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
13.7.18 23:15

@Abeduinka tak az to bude znát tak napiš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8507
13.7.18 23:16

@Abeduinka Pokud muzes mleko, tak to mas jednodussi s temi bilkovinami - Hollandia, Cottage, Olomoucke tvaruzky, Mozzarella, tvaroh, 20 procentni eidam (ja si treba davam k veceri celou krabicku tvarohu s nastrouhanou mrkvi - skvela pomazanka na ten zitny chleb).

V Lidlu si muzes ke snidani koupit Chia kasi s boruvkami - ma relativne malo cukru a dost vlakniny.

Plati to, co pro zakladatelku - vse vazit (pokud to nema normovany kus v tech kalorickych tabulkach) a jidelnicek planovat den dopredu. Kdyz se od nej trochu odchylis, tak si ho na zbytek dne preplanovat tak, aby to vyslo.

Ja si treba dopreju kazdy den jednu ovocnou zmrzlinu, i kdyz hubnu - kdyz uz je to leto :-)

Jo a jako chutna svacinka na cestu jsou dobre tycinky od Ketofit. Chutnaji jako sladke tycinky, ale maji dost bilkovin a spoustu vlakniny.

A stahni si tu aplikaci Kaloricke tabulky do mobilu, bez toho nebudes vedet, kolik toho mas jist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8507
13.7.18 23:22

Holky, jsem se tu namotivovala a zitra jdu do toho take. Jeste mi zbyva 5 kg po porodu a nejak se mi do toho ted nechtelo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8507
13.7.18 23:28

Jo holky, a to vazeni veci doporucuji delat tak, ze kdyz mate v jidelnicku naplanovane, ze snite treba 150g jablka a ono ma to jablko 190g, tak ne ze ho kus uriznete, ale snite celych 190g, zapisete si, ze jste toho snedly vic a uberete si nekde neceho z dalsiho jidla… Kdyz rezete jablka na kousky atp., tak je to hrozny opruz a dlouhodobe se to podle me neda vydrzet… Proste tak, abyste to vydrzely takhle vazit dlouhodobe a moc vas to nezatezovalo zbytecnou pracnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.7.18 23:29

Já hubnu pomocí kalorických tabulek, jde to průměrnou rychlostí 0,750g týdně, nemám hlad ani chutě, jím všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
14.7.18 12:45

@Gabca11 tak to je super :) doufám že mi to tak taky půjde ????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
14.7.18 12:46

*bez těch otazníků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8771
19.5.21 11:50

Zdravím, já mám problém poněkud opačný. Vrátila je se z nemocnice o 4 kg lehčí. Vím, že to není moc, ale já jsem už nastupovala dle lékaře podvyzivena a aktuálně mám 48 kg na 169 cm. Krom toho, ze vypadám jak oblečená kostra, tak jsem i hrozně unavená, zadycham se i při cestě na záchod.. navíc s emi asi zmenšil žaludek nebo co, moc toho nesnim, nemám hlad, navíc mě kousání trochu boli, operace byla v obliceji..jist můžu normálně vše, ale já nějak nemám chuť, nechci. Jen bych pila sladké, což jednak nejde a taky to nechápu, nikdy jsem takové chutě neměla, piju vodu, max občas sirup, sladké na oslavách… nemáte někdo zlusenost s nutridrinky, že bych po nich třeba trochu přibrala, nabrala sílu, získala zpět chuť k jídlu? To se kupuje v lékárně? Není to na predpis? Nebo mám prostě čekat, že se to vrátí do normálu samo? Teď má mamuel ještě na mě OCR, ale od příštího týdne budu už fungovat zase sama, se 3 dětmi, tak bych potřebovala být ready. Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
19.5.21 11:59
@Midaku píše:
Zdravím, já mám problém poněkud opačný. Vrátila je se z nemocnice o 4 kg lehčí. Vím, že to není moc, ale já jsem už nastupovala dle lékaře podvyzivena a aktuálně mám 48 kg na 169 cm. Krom toho, ze vypadám jak oblečená kostra, tak jsem i hrozně unavená, zadycham se i při cestě na záchod.. navíc s emi asi zmenšil žaludek nebo co, moc toho nesnim, nemám hlad, navíc mě kousání trochu boli, operace byla v obliceji..jist můžu normálně vše, ale já nějak nemám chuť, nechci. Jen bych pila sladké, což jednak nejde a taky to nechápu, nikdy jsem takové chutě neměla, piju vodu, max občas sirup, sladké na oslavách… nemáte někdo zlusenost s nutridrinky, že bych po nich třeba trochu přibrala, nabrala sílu, získala zpět chuť k jídlu? To se kupuje v lékárně? Není to na predpis? Nebo mám prostě čekat, že se to vrátí do normálu samo? Teď má mamuel ještě na mě OCR, ale od příštího týdne budu už fungovat zase sama, se 3 dětmi, tak bych potřebovala být ready. Díky za zkušenosti.

Nutridrinky na předpis nejsou, normálně je koupíš v lékárně. A na tvém místě bych je klidně zkusila, tvoje váha je už opravdu dost hraniční :think: Jestli se to nesrovná tak bych ho na tvém místě začala řešit, minimálně navštívit praktickou a poradit se. Fakt nemáš moc kam dál hubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková