Hubnutí podle bazálního metabolismu

Anonymní
30.1.18 22:40

Hubnutí podle bazálního metabolismu

Hubnu podle kalorických tabulek a přemýšlím, že si změním hodnoty, které tam mám uvedené.
Počítala jsem si na spoustě kalkulaček bazální metabolismus, vycházím mi vždy +/- 1600 kcal. Cvičím cca 3× týdně aerobní cvičení, každý den cca 4-5 kilometrů chůze, běžné domácí práce, sedavé zaměstnání.
Kalorické tabulky mi spočítaly příjem pro hubnutí 1750 kcal. Mám jim věřit a řídit se jejich výpočtem, nebo to je moc/málo?
Další hodnoty mi spočítaly - 90g bílkovin, 220g sacharidů, 50g tuků a 28g vlákniny.
Prosím o anonym, osobní informace.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26580
31.1.18 01:15

Tak moc to neni urcite, mne by to urcite nestacilo. Zkus podle toho jist a uvidis. Hlavne nesmis mit hlad. To povazuju za hloupost u jakekoliv diety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
31.1.18 02:38

Z jaké váhy hubneš? Já zhubla podle tabulek 25 kg vloni když se mi to zastavilo tak jsem si zaplatila nutriční a jídelníček vychází 7tis kj. Dost sportuješ neubírala bych ono to pak naopak škodí jist málo a mohlo by ti to jít pomalu kvůli tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
31.1.18 13:24

Řiď se podle toho, co ti bude říkat tvoje tělo. Pokud budeš cítit, že umíráš hlady, přidej si. Nikdo nejsme podle tabulky, je to jen orientační hodnota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková