Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím vás, dnes mě čeká první konzultace na pobočce It´s my life a od zítra mi začne hubnoucí program. Máte někdo zkušenosti přímo s tímto programem, příp. i s jiným (KetoDiet, Cambridge atd..).. Jak jste byli spokojené, úbytky atd..? Pokud by se tu i našel někdo kdo momentálně nějakou ketodietu drží a chtěl by se vzájemně podporovat budu jen ráda..
Hezký den ![]()
Chutnou a osvedcenou dietu ma Dr. Stanek, konzultace vede jeho zena internistka, pred zahajenim ti udela komplexni interni vysetreni.
Navic nemusis si kupovat jejich pripravky a muzes jet podle rozpisu a vazeni stravy, neni to nic sloziteho, za dva tri tydny to ma clovek v hlave.
Příspěvek upraven 14.09.24 v 08:03
Ahoj, s tímto konkrétním programem sice zkušenost nemám žádnou, ale zkus prohlédnout tyto diskuze týkající se keto diet: https://www.emimino.cz/…ieta-268943/
https://www.emimino.cz/…diet-116593/. Holky tam určitě budou vědět víc.
@Hanka1 No to snad nee
Já jsem si to dnes koupila na první týden, tak uvidíme
![]()
@Tiger-lily Děkuju za tip ![]()
@denisas8 píše:
@Hanka1 No to snad neeJá jsem si to dnes koupila na první týden, tak uvidíme
![]()
@Tiger-lily Děkuju za tip
Na tyden neni tak hrozny jako na mesic. Jinak mrkni na drstanek.cz s nima jsem zhubla ja, hlavne je mimsympaticke, ze nemusis jist jejich pripravky a muzes hubnout rozpisem jidla. Navic konzultolujes s internisty, ne se slecnama po kurzu… ![]()
@Hanka1 Děkuju za tip, kouknu na to..
já bych se tímhle chtěla nakopnout, abych viděla ten úbytek.. Teď to mám na první týden, pak kontrola - měření a uvidíme jak to půjde a co paní doporučí dál.. Myslím, že ta plná náhrada je tak na 14 dní, a pak se přidá jedno normální jídlo, a tak.. Jsem zvědavá, hlavně i sama na sebe.. ![]()
@denisas8 ještě držíš dietu? Já se teď od pondělí pustila do cambridge. Ketóza už nastala, takže pohoda ![]()
@funnym Ahojky, jojo ještě držím.. Dnes 10-tý den.. A v poho zvládáš??
Máme tady založenou skupinu „Podpora při keto diet“ tak se přidej když budeš chtít ![]()
@denisas8 Jj, je to v pohodě, nejvíc trpím u krmení 1,5 letého syna, který má tendenci krmit i mě. Navíc mě drtí krájení ovoce
Ale dá se to vydržet - představa letního koupaliště a možná i moře mě drží „nad vodou“
Na skupinku mrknu, díky ![]()
@denisas8 Poradíš, prosím, jak skupinu najdu? Dala jsem vyhledat, ale nic to nenašlo. Není třeba uzavřená? díky ![]()
@funnym Joo, je uzavřená.. Tak jak to mám udělat?? A je to “Podpora při ketodiet”.. Dohromady ![]()
@denisas8 já myslím, že když je uzavřená, tak mě musí přidat někdo, kdo je členem. Ale jak se to dělá vůbec netuším ![]()
@funnym Já jsem si ji našla a požádala o přidání.. Nenašla jsi??
Ahoj holky mám nevyužitou keto diet balíček intense jestli budete mít zájem ![]()