Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zakládám tuto diskuzi pro ty, které chtějí hubnout, podporovat se, ale třeba se se svým BMI nevešly do ráno založené skupiny pro ty s BMI nad 30:)
Pojďme se podporovat, sdílet zkušenosti, i jen pokecat.
Skupinu zakládám proto, že se občas nějaké přidám a pak tak nějak sama vyšumím ![]()
Ale předesílám, že neumím tvořit tabulky:)
Jako první mne napadá pozvat @HATI ![]()
Uzavřenou skupinu jsem založila pod stejným názvem jako diskuzi, ještě není schválená, tak až bude, tak můžete žádat o členství tam, případně rovnou mne ideálně přes SZ.
Skupina už je schválena, tak můžete žádat taky tady
https://www.emimino.cz/…s-bmi-25-29/
Co kdyz nespadam ani do BMI nad 30, ani do teto skupiny, protoze me BMI je 29.39 v tuto chvili? :p
Jinak prosím není to útok na tu zmíněnou skupinu, naopak já to celkem chápu. Byla jsem v několika skupinách a vždy se objeví někdo, kdo chce zhubnout z 55 na 52 při výšce 167 cm. To je pro nás obdařenější poněkud k nasr… že
I když chápu i toho člověka, protože není spokojen a chce zhubnout
Ale ostatním to není moc milé, sledovat hubnutí někoho, kdo váží třeba půlku toho, co oni, to je logické. Takže si spočítejte své BMI a zařa´dte se do vhodné skupiny
a nebo si vytvořte jinou ![]()
Ahoj, taky spadám do této skupiny, v pondělí jsem začala hubnout. Vezmete mě?
@trpaslinka píše:
Co kdyz nespadam ani do BMI nad 30, ani do teto skupiny, protoze me BMI je 29.39 v tuto chvili? :p
Můžeš k nám, ale myslím, že snad i první by tě vzala ![]()
@Ecil píše:
Ahoj, taky spadám do této skupiny, v pondělí jsem začala hubnout. Vezmete mě?
Máš to tam ![]()
@jenny.fields kdyz ja jsem strasne lina, takze bych vam svymi vysledky kazila prumer
Ja mam zvlastni dar pribirat na vaze normalne a shazovat v tehotenstvi. Takze me pomuze asi dalsi tehotenstvi, coz zrovna moc nehrozi ![]()
@trpaslinka píše:
@jenny.fields kdyz ja jsem strasne lina, takze bych vam svymi vysledky kazila prumerJa mam zvlastni dar pribirat na vaze normalne a shazovat v tehotenstvi. Takze me pomuze asi dalsi tehotenstvi, coz zrovna moc nehrozi