Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Já bych řekla že o tom že nejsem čuně
My taky nejsme cunata, ale co je moc, to je moc. Já jsem se nad sebou hluboce zamyslela, když jsem objizdela ubrouskama madlo nákupního košíku. Ale to bylo v době šestinedělí, omlouvalo mě mlíko na mozku ![]()
@ka2ka píše:
a ty máš přístup do koupelny ve školce??? předpokládám že tam chodíš zutá a převlečená
tak zas aby se do zakladatelky zbytečně netepalo pro její odlišný názor - u nás ve školce měly děti záchody a umývárny jednak ve třídě a jednak jedna byla vedle šaten a zároveň vchodu na zahradu a ta byla určená právě pro děti, které si potřebovaly odskočit ať už na záchod nebo k umyvadlu ze zahrady, takže samozřejmě se ani nepřevlékaly, ani nepřezouvaly.
@Anonymní píše:
Aha.. Takže jsem nemocná protože dodržuji hygienu![]()
Ten se Ti povedl
@Janli to je zbytecne, ona vůbec nevidí rozdíl mezi dodržováním hygieny a uzkostlivemu lpění na přehnané ociste
@Tichošlápek píše:
Jo, o tom, ze jsi uzkostliva
A nevychovaná…
@Tichošlápek píše:
@Janli to je zbytecne, ona vůbec nevidí rozdíl mezi dodržováním hygieny a uzkostlivemu lpění na přehnané ociste
Btw nevyjádřila si se k donesenym hrackam
možná by se mohla zřídit desinfekcni stanice pro plysaky a myčka pro autíčka
@Russet píše:
U nás jediná leštička hygienickými kapesníčky v práci prodělala na začátku roku angínu. Takže tak
To je fakt po vzoru hesla čistota, půl zdraví, špína celý ![]()
@Tichošlápek píše:
Btw nevyjádřila si se k donesenym hrackammožná by se mohla zřídit desinfekcni stanice pro plysaky a myčka pro autíčka
Ty jsi ale vtipná. ( ne ) chtěla bych vidět Tvoji domácnost ![]()
Po prichodu do skolky si nikdy ruce nemyla, ostatni deti taky ne a zijeme. Na navsteve si je taky nejdeme hned umyt a navstevy u nas doma taky ne.
A ze si hraje s hrackami s nekym, kdo byl v autobuse metru tak co, tak je tolik bacilu, ze se to ztrati. Moc premyslis nad tim, kde jsou/nejsou bacily.
@sagina píše:
tak zas aby se do zakladatelky zbytečně netepalo pro její odlišný názor - u nás ve školce měly děti záchody a umývárny jednak ve třídě a jednak jedna byla vedle šaten a zároveň vchodu na zahradu a ta byla určená právě pro děti, které si potřebovaly odskočit ať už na záchod nebo k umyvadlu ze zahrady, takže samozřejmě se ani nepřevlékaly, ani nepřezouvaly.
i tak by tam podle zakladatelky teorie měli snad chodit převlečený a zutí ![]()
@ka2ka píše:
i tak by tam podle zakladatelky teorie měli snad chodit převlečený a zutí
Nic takového jsem neřekla ![]()
@Anonymní píše:
Ty jsi ale vtipná. ( ne ) chtěla bych vidět Tvoji domácnost
V klidu, uz jsi nam všem sdělila, ze jsme cuncata, jen ty vzor lesku
a vtipná jsem, takže díky, ze sis všimla
@Tichošlápek píše:
V klidu, uz jsi nam všem sdělila, ze jsme cuncata, jen ty vzor leskua vtipná jsem, takže díky, ze sis všimla
Nikde nic o vzoru lesku nepíšu. Možná by to chtělo číst:) ![]()
@Anonymní píše:
Nikde nic o vzoru lesku nepíšu. Možná by to chtělo číst:)
Proboha holka, tobě koukám děla problém i pochopit vtip a nadsázku, co?
Aha.. Takže jsem nemocná protože dodržuji hygienu
Ten se Ti povedl