Hygiena v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33566
16.1.19 20:41
@Anonymní píše:
Vtipné :lol: jsem na mateřské :lol:

No jo, ted uz to chapu. Ach to mliko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
16.1.19 20:46

@Anna766
Jim musíte nejdřív zakázat a ideálně s tím, že jim k němu v zimně přimrzne jazyk. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
16.1.19 20:49
@Anna766 píše:
Co máte pořád s tím zábradlím? :D nevšimla jsem si že by děti venku nějak hromadně olizovaly zábradlí.

asi jim to ještě nikdo nezakázal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
16.1.19 20:52
@Elath píše:
@Anna766
Jim musíte nejdřív zakázat a ideálně s tím, že jim k němu v zimně přimrzne jazyk. :-D

Jsem to právě viděla jen v té televizi (Obecná škola) v reálu jsem dítě olizujici zábradlí očkem nezahlédla :D jo to držadlo u vozíku v supermarketech a malý děcko naklánějící se k tomu a s tendencí to dát do pusy,to jo,to snad dělají všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
16.1.19 20:53
@sagina píše:
asi jim to ještě nikdo nezakázal :mrgreen:

Asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
16.1.19 21:10
@Anonymní píše:
Světě- div se .. nemám :nevim:. Nejsem praštěná! Jen si meju ruce když někam přijdu:)

Hele, jak se mejou ruce třeba v takovém obchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.1.19 22:17
@blumen píše:
U nas maji taky jednu pastu pro vsechny, nemyji si ruce po prichodu, na zahradu jdou ve stejnych vecech, ve kteryhc jsou vevnitr. A po prvnich dvou letech se promorili tak, ze nikdo nechybi, dcera od dubna stale zdrava a to chodila i pres prazdniny. Takze kdo vi, cim to je.Zakladatelka moc premysli nad bacily, prehnane. Pry nosit si domu cizi bacily. Dobra hlaska.

To koukám. U nás má každý pastu svou. A náš skrblík nechtěl dát trošku ani kamarádovi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.1.19 22:18
@Anna766 píše:
Jsem to právě viděla jen v té televizi (Obecná škola) v reálu jsem dítě olizujici zábradlí očkem nezahlédla :D jo to držadlo u vozíku v supermarketech a malý děcko naklánějící se k tomu a s tendencí to dát do pusy,to jo,to snad dělají všechny.

Nebo cucají rampouchy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85353
17.1.19 06:14
@Russet píše:
To koukám. U nás má každý pastu svou. A náš skrblík nechtěl dát trošku ani kamarádovi :oops:

U nas maji kartacky i pastu od skolky. Pasta je ucitelek, tak se deli jednoduse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85353
17.1.19 06:17
@Anonymní píše:
Protože jsem si myslela že je to automatické :think:

Asi Te tak vychovali, ne? A predavas to dal na deti. Nic mi na tom spatneho neprijde, kdybys to neprehanela a nezakladala o tom diskuze a neresila kazdeho mozneho bacila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.1.19 07:49

U nás se myjou ruce před jídlem..a i podle toho kde jdem. Pokud jduna procházku , kde jdem projdem se a přijdem domů tak hned neběžíme se umývat… Pokud jdem např. na polikliniku a vím, že všude je bacilů, tak přijdem domů a umyju se, ale prostě když jenom jdem a nebo dítě je venku a šáhne na sníh, tak to opravdu nemyjem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.1.19 08:14
@Tichošlápek píše:
@j.a.n.i1 však se taky říká, ze nejlepší na imunitu je obliznout tyč v pražské MHD :lol: Ehm sorry za odbočku jen mne to teď vytanulo

Tyč neolizují, ale pravidelně libají okýnka, počítá se to taky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.1.19 08:20
@zrcadlo píše:
U nás si taky nemyjou ruce (a umývárky mají mimo dosah rodičů, kteří by tam podle mě vůbec neměli lézt).
A vy, které máte starší už ve škole - myjou si tam děti ruce před obědem? Synovec je v první třídě, do jídelny jdou venkem, takže si obouvají boty, no a když se v jídelně hrnul k umyvadlu a strhnul tím i další děti, tak jim prý bylo řečeno, že umyvadlo v jídelně je jen pro příležitostné umytí (např. když se někdo zapatlá v jídelně), ale ne pro každodenní umývání všech (takto to učitelka tlumočila švagrové, že prý klasické ručníky tam být nemůžou, a spotřeba papírových ručníků včetně objemu odpadu by byla obrovská, takže jí se to sice taky příčí, ale maximálně si mohou ruce umýt ve třídě, ovšem pak si stejně nazouvají zablácené boty. Tak by mě zajímalo, jak je to jinde (já mám děti ještě školkové).

U nás je jídelna ve stejné budově. Ale já jako dítě jsem jí měla v jiné a tam jsme měli normálně wc. Oni nemají wc u jídelny, když je to sólo budova?

Jinak co se týče mytí rukou mojí školní, tak si nedělám iluze. Po wc si je tak max ošplouchne, ale mytí aby to mělo efekt… pochybuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.1.19 08:23
@Anonymní píše:
Já bych řekla že o tom že nejsem čuně

A myješ si ruce skutečně pořádně, aby to mělo efekt? Nebo jen plítváš vodou, kvůli psychice.

Dělám v KFC a až na dvě výjimky si nikdo neuměl umýt ruce. Je tam na to školení včetně instruktážního videa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.1.19 08:26
@Anonymní píše:
Chodím tam v návlecích a umývárny je hned vedle třídy;)

Tak to jste výjimečná školka. Co znám já, tak umývárna je ve třídě a rodiče tam nemají přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí