Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Monchichik píše:
No všude si asi ruce nemyješ,ne? Tak maximálně v práci a doma. V obchodě těžko, na úřadě taky ne ani v té školce. Nebo tě snad pouští do své umývárny? Tam rodiče ale nesmí.
To jsem tím přesně měla na mysli … ![]()
@arinecka píše:
Určitě![]()
Už tam neděláš vidˇ? Na tohle tam jsou tak akorát zvědavý
Vtipné
jsem na mateřské ![]()
@Aries6 píše:
To jsem tím přesně měla na mysli …
Ale třeba u nás na úřadě wc je takže tam si ruce umyju. Ale samozřejmě sámošce nebo tak - ne ![]()
@Anonymní píše:
Samozřejmě že ne . Mluvím o tom kde je voda a samozřejmě když dcera přijde do školky:)
No tak potom mi na tom nic divného nepřijde
.
@Monchichik píše:
No tak potom mi na tom nic divného nepřijde.
Děkuji ![]()
Zakladatelko a teď si představ, že tvoje dítě v nestřežené chvilce venku olizuje zábradlí, nebo si nedejbože dává pusinku s kamrádkou/kamarádem, co má soplana u nosu a pak… no a pak dá hudlana TOBĚ!!!
Ale má umyté ruce to je hlavní!
BUBUBU bacil.
@Anonymní píše:
Ne
Zajímavé, myslela jsem, že by se to dalo něčím omluvit. Ale problém bude teda jinde.
@Elath píše:
Zakladatelko a teď si představ, že tvoje dítě v nestřežené chvilce venku olizuje zábradlí, nebo si nedejbože dává pusinku s kamrádkou/kamarádem, co má soplana u nosu a pak… no a pak dá hudlana TOBĚ!!!Ale má umyté ruce to je hlavní!
BUBUBU bacil.
Já tak miluju tyhle super strašlivé komentáře… bože! Meju si ruce když někam přijdu a tečka ![]()
@Anonymní píše:
Já tak miluju tyhle super strašlivé komentáře… bože! Meju si ruce když někam přijdu a tečka
Tak to nevnucuj ostatním, když je to tvoje soukromá obsese. Tečka.
@Elath píše:
Tak to nevnucuj ostatním, když je to tvoje soukromá obsese. Tečka.
Protože jsem si myslela že je to automatické ![]()
@Anonymní píše:
Protože jsem si myslela že je to automatické
Ano a už 13 stránek ti tu všichni říkají, že není, že to přeháníš… ne podle tebe jsou všichni čuňata a jen ty v právu. Tak se děvěnko nad sebou zamysli. Buď to přestaň vnucovat a na všechny se osočovat, že jen ty seš ta čistotná, nebo se jdi léčit. V právu nejseš, nemáš nárok, ani zvykovej, to od nikoho vyžadovat. Hotovo…
@Elath píše:
Zakladatelko a teď si představ, že tvoje dítě v nestřežené chvilce venku olizuje zábradlí, nebo si nedejbože dává pusinku s kamrádkou/kamarádem, co má soplana u nosu a pak… no a pak dá hudlana TOBĚ!!!Ale má umyté ruce to je hlavní!
BUBUBU bacil.
Co máte pořád s tím zábradlím?
nevšimla jsem si že by děti venku nějak hromadně olizovaly zábradlí.
Samozřejmě že ne . Mluvím o tom kde je voda a samozřejmě když dcera přijde do školky:)