Hygiena v MŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
16.1.19 18:31

Ja jsem hodne na hygienu, ale zrovna tohle bych neresila. Dulezite je, zda si umyji ruce pred jidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.1.19 18:31

@MartinaIrena jo, s tímhle souhlasím. Někdy mě venku štve, že si je nemám po přebalení kde umýt. A neskutečně mě vytáčí, že zase některé návštěvy jdou a i přesto, že vedle umyvadla visí ručník na ruce, tak si je utřou do mé osušky, co visí vedle vany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.1.19 18:32
@Anonymní píše:
Vidím to když vedu dcerku do třídy a jde s námi i jiný rodič s dítětem. My jdeme do umývárny. Rodiče ne.

Ty chodíš s dítětem do umývárny? 8o to mi přijde víc mimo, než to že si děti neumyjí po příchodu ruce.

• Citovat
  • Upravit
Sukjoss
16.1.19 18:32
@Jana525 píše:
Ja jsem hodne na hygienu, ale zrovna tohle bych neresila. Dulezite je, zda si umyji ruce pred jidlem.

Takže ti nevadí že si tve dítě hraje s hračkami, na které sahá dítě které přišlo z metra?

• Citovat
  • Upravit
Sukjoss
16.1.19 18:33
@lucenka píše:
Ty chodíš s dítětem do umývárny? 8o to mi přijde víc mimo, než to že si děti neumyjí po příchodu ruce.

No jako oni mají umývárnu otevřenou a hned vedle třídy. :hug: Takže když dítě bereš do třídy tak stejně jdeš kolem umývárny

• Citovat
  • Upravit
25045
16.1.19 18:34
@Jana525 píše:
… A po WC
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.1.19 18:35

@Tichošlápek já dělám ve zdravotnictví, v domově důchodců, kde je zlaťák na denním pořádku :). Toho hajzlíka máme na kůži všichni a právě nadměrnou hygienou se přemnoží, protože se mu vytvoří skvělé prostředí. Pak je nebezpečný. Já desinfekci používám akorát na záchod a občas v kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
16.1.19 18:36
@MartinaIrena píše: … A po WC

Samozrejme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
16.1.19 18:36
@Anonymní píše:
Pardon- mělo tam být- tak proč si čistíš zuby když stejně za 70 let umřeš?

Ano, protože je mi to příjemné, ale fakt si nemeju ruce z představou, že bych jinak mohla dostat žloutenku… A už vůbec ne kvůli někomu cizímu, jako poslat mě na návštěvě si umýt ruce, tak se otočím obleču a už mě nikdy neuvidíš, protože usoudím, že s někým takovým fakt nehodlám komunikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.1.19 18:40
@Anonymní píše:
Takže ti nevadí že si tve dítě hraje s hračkami, na které sahá dítě které přišlo z metra?

Tak bych se asi musela zbláznit, když jsem byla v jeslích první dny s malým, děti si tam vytáhly magnetickou stavebnici, kde se na tyčku přidělala koule. Všichni si udělaly zmrzlinky a lízaly ten plast ostošest. A hezky si to půjčovaly mezi sebou, protože každý měl jinou barvu, tudíž jinou příchuť a dávaly si ochutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
@Anonymní píše:

Ne, mě to fakt nevadí… a stejně tak klidně v metru držím a u toho jím rohlík. A kupodivu tu infekci vždy dostanou ti přehnaně desinfikující, čímpak to asi bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sukjoss
@j.a.n.i1 píše:
Ano, protože je mi to příjemné, ale fakt si nemeju ruce z představou, že bych jinak mohla dostat žloutenku… A už vůbec ne kvůli někomu cizímu, jako poslat mě na návštěvě si umýt ruce, tak se otočím obleču a už mě nikdy neuvidíš, protože usoudím, že s někým takovým fakt nehodlám komunikovat.

Tak v tom případě bych se s Tebou rozloučila také:)

• Citovat
  • Upravit
2453
16.1.19 18:41

kdyz davam deti do skolky, soupnu je za dvere tridy a hotovo. co vidim tim oknem, jdou si rovnou hrat. ruce si nemyje nikdo.
kdyz prijdu na navstevu, ruce si tam nemyju. kdyz prijdu domu, jen nekdy. navstevy si u me ruce nejdou umyt. asi jsme holt vsichni cunata :nevim: :lol:
a metro u nas nejezdi, jsme na vesnici, tak bacily z mhd resit nemusim :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.1.19 18:41

@j.a.n.i1 však se taky říká, ze nejlepší na imunitu je obliznout tyč v pražské MHD :lol: Ehm sorry za odbočku jen mne to teď vytanulo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
16.1.19 18:42
@Anonymní píše:
Tak v tom případě bych se s Tebou rozloučila také:)

No, co tu tak čtu tvoje příspěvky, tak by mi to fakt nevadilo. Jako já taky nekecám někomu do toho, když si s sebou tahá antibakteriální gel a to samé očekávám od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí