Hygiena v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sukjoss
16.1.19 18:10
@Kaileee píše:
zajímavé, moje dítě se taky nemyje, víš že mě to ani nikdy nenapadlo? přitom když přijdeme domů, tak samozřejmě jde první umýt ruce… asi jsem si prostě myslela, že odevzdám dítě a stará se učitelka :) to přece by nebyl problém kdyby je poslala po příchodu si umýt ruce

Já si ale myslím že by to měla být samozřejmost.. Tak oni přijímají děti v určitém čase a ruce si jdou umýt před svačinou

• Citovat
  • Upravit
4380
16.1.19 18:10
@MartinaIrena píše:
Myslim, že to je přehnané. Já teda neznám nikoho, kdo by např. k nám domů přišel a hned si šel umýt ruce. Jako když jdu někam, kde se vyskytuje novorozenec, tak si ruce umyju, ale to je něco trochu jiného.

to je pravda, já si na návštěvě ruce myju když vím, že budu sahat na dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sukjoss
16.1.19 18:11
@Tichošlápek píše:
U nás si taky ruce nemyjí. Popravdě mi to nevadí.

Tak mě to teda vadí . Kor v chripkovem období..

• Citovat
  • Upravit
4380
16.1.19 18:12
@Anonymní píše:
Já si ale myslím že by to měla být samozřejmost.. Tak oni přijímají děti v určitém čase a ruce si jdou umýt před svačinou

tak můžeš to rozšířit mezi rodiči a třeba to začnou dělat, ale sama vidíš, že u nikoho z nás to samozřejmost není… já nevím nevidím problém v tom, že si to učitelka s dětmi zařídí tak sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25076
@Šarlota4 píše:
Nevim nikdy jsem nad tim nepremyslela, pze u nas vozi vsichni deti autem. Stejne tak ja, nalozim metr od dveri do auta, a byndavam zase metr od skolky :nevim: takze ne moje si ruce po prichodu nemyje. Ted maji deti rukavice. Mozna by me to napadlo, kdybychom bydleli v centru kam lidi dojizdi MHD.

Mě to přijde jako pěkná blbost. Děti přece chodí do školky v místě bydliště. Kolik jich asi jezdi metrem? Tipuju nula. Max. 1-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Anonymní píše:

Tak to řekni učitelce nebo dítě do školky nedávej.

• Citovat
  • Upravit
Sukjoss
@MartinaIrena píše:
Myslim, že to je přehnané. Já teda neznám nikoho, kdo by např. k nám domů přišel a hned si šel umýt ruce. Jako když jdu někam, kde se vyskytuje novorozenec, tak si ruce umyju, ale to je něco trochu jiného.

Tak mě to přijde jako tak samozřejmá věc.. jako když si čistim zuby .

• Citovat
  • Upravit
2249
16.1.19 18:13

Já teda hlavně ve školce nesleduju ostatní :roll: děcko připravím do papuček, odevzdám učitelce a vůbec nevím, co se děje pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.1.19 18:13
@Anonymní píše:

Co s tím jako chceš dělat? Leda apelovat na ostatní rodiče, ať to děti nutí dělat. Děti přichází po více najednou, učitelka je tam jedna - uz tak ma frmol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
16.1.19 18:14
@Anonymní píše:
Tak mě to přijde jako tak samozřejmá věc.. jako když si čistim zuby .

a ty se umyješ než vejdeš do té třídy? nebo odkdy je ta hranice že se mám umýt? ty sáhneš na kliku špinavou rukou nebo už čistou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518

Při příchodu na návštěvu si hned neletím mýt ruce, jen kdybych sahala na miminko. Doma po příchodu si ruce myju pokaždé a u babičky taky. Pamatuju si, jak jsme celé říčné přiběhly se sestrou v pátek po škole a ona po pozdravu vždycky vypálila: „Umyla sis ruce?!“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sukjoss
@lucenka píše:
Tak to řekni učitelce nebo dítě do školky nedávej. [/citace
Mám své dítě nechat doma jen proto že lidi nedodržují základní hygienická pravidla?
  • Citovat
  • Upravit
21311
16.1.19 18:15
@Anonymní píše:
Tak mě to přijde jako tak samozřejmá věc.. jako když si čistim zuby .

Jestli nebude problém spis v tom, ze to vnimas přehnaně. Také si ruce po příchodu myji jen pokud je v domácnosti miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
@MartinaIrena píše:
Mě to přijde jako pěkná blbost. Děti přece chodí do školky v místě bydliště. Kolik jich asi jezdi metrem? Tipuju nula. Max. 1-2

No umim si predstavit, ze zrovna v Praze jich bude dost. V dobe soukromeho vzdelavani, male kapacity v zarizenich jich bude prejizdet dost. Nejen metrem, ale obecne prazska mhd je obcas pekny kentus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@MartinaIrena píše:
Mě to přijde jako pěkná blbost. Děti přece chodí do školky v místě bydliště. Kolik jich asi jezdi metrem? Tipuju nula. Max. 1-2

Většina dětí u nás přifrčí autem. Metro nám nezbudovali :P Takže asi nejšpinavějši jsou chodci. Zvednou kdejaký klacík nebo brouka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí