Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@LUCIPERKA-ddub Jak kde, tady na vsi bys za to měla pěkné 2-3 garáže, dům ani ten nejhorší starej odstřel ![]()
@Silwinka87 právě, taky nějak nechápu, proč chce tak moc, tolik jim nikdo na dané příjmy se dvěma dětma nedá. S jedním mega se o tom dá mluvit, ale paní je hodně náročná. Stačí přece, že by měli vlastní bydlení a myslela jsem, že o to ji jde především. Ale asi jsem se mýlila, jak to tady tak čtu.
@Silwinka87 píše:
Asi tak..Za 2 mega by byl palác..Přijde mi to zbytečné a hlavně, je to hodně velký dluh..Do toho bych asi nešla..Ale samozřejmě je to každého věc..
My máme za 2mega byt 73m2 třeba..
@Poison Ivy píše:
@LUCIPERKA-ddub Jak kde, tady na vsi bys za to měla pěkné 2-3 garáže, dům ani ten nejhorší starej odstřel
Tak já říkám můj je zedník..Máme stavební firmu, s tím za kolik máme materiál máš za milion krásný přízemní domek 3+1,když nepočítám místo na stavění…
@Lolllo píše:
Tak asi jak kde ne?
Taky souhlasim.Dve mega na vlastni barak, plus pozemek mi jako palac neprijde. malej domecek v lepsi lokalite s nerozsahlym pozemkem mozna.
Myslím, že do 9 tis. to je nereálné, těch 9 dáte tak za hypo a inkaso navíc. Ale tvoji mateřskou vůbec do příjmu počítat nebudou, to jsou peníze pro děti..A myslím, že 100% vám nedají. Také jsme chtěli hypo a chtěli nám dát je 70%, nevím, kde bysme zvytek sehnali, takže zatím bydlíme v pronajatém bytě a zkusíme to za pár let znovu. Naštěstí jsme mladí..
@Silwinka87 píše:
NeblázniTo bych za podnájem nikomu nedala..
já si myslím ![]()
@PetiteFillette píše:
My máme za 2mega byt 73m2 třeba..
My za 1.700,– 3+1 která není ani tak veliká jak váš byt..Koupili jsme byt v katastrofálním stavu, chlap tu před námi vařil perník..Všechno se obouchávalo až na panel… ![]()
@Silwinka87 píše:
Tak já říkám můj je zedník..Máme stavební firmu, s tím za kolik máme materiál máš za milion krásný přízemní domek 3+1,když nepočítám místo na stavění…
No prave, plus parcela a velikost. Kolikrat i parcela presahne cenu baracku.
@Silwinka87 píše:
Co jak kde?
Kolem Prahy za 2 mega nic nekoupis.
U nás za 2mega jsou baráky na strhnutí.. Pěkný domeček k rekonstrukci na 2 milionech začíná a když bychom chtěli nějaký, na který nemusíme pár let šáhnout, tak je tak za 4.
@wildcherry píše:
Taky souhlasim.Dve mega na vlastni barak, plus pozemek mi jako palac neprijde. malej domecek v lepsi lokalite s nerozsahlym pozemkem mozna.
Však říkám, když máš místo na stavění, to je drahé..A taky záleží kdo ti to bude stavět ![]()
@wildcherry píše:
No prave, plus parcela a velikost. Kolikrat i parcela presahne cenu baracku.
Vždyť jo..To je to právě..Že domek by se postavit za milion dal, ale pozemek, to je pálka..Jinak bysme nekupovali byt, že? ![]()
Neblázni
To bych za podnájem nikomu nedala..