Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Silwinka87 píše:
My za 1.700,– 3+1 která není ani tak veliká jak váš byt..Koupili jsme byt v katastrofálním stavu, chlap tu před námi vařil perník..Všechno se obouchávalo až na panel…
No ty kráso
A zjišťovali jste si, do dokážou zplodiny při výrobě perníku??? Toho se totiž takovou rekonstrukcí nezbavíte. Do takového bytu bych s malýma dětma nešla ani náhodou!
Nejdřív mi přišlo, že platíte neuvěřitelně super nízké „inkaso“, ale mít několik let (i desetiletí podle toho, jak tam dlouho vařil) promořenej celej barák, tak to je teda drsný. Dneska se to obtížně zjistí, jestli někdo v baráku vaří, ale nechápu se tam nastěhovat, když jste to věděli. To totiž není jen o vyklizení a rekonstrukci totálníh doupěte ![]()
Omlouvám se za OT, ale tohle mi nedalo ![]()
@knizko píše:
No ty kráso![]()
A zjišťovali jste si, do dokážou zplodiny při výrobě perníku??? Toho se totiž takovou rekonstrukcí nezbavíte. Do takového bytu bych s malýma dětma nešla ani náhodou!
![]()
Nejdřív mi přišlo, že platíte neuvěřitelně super nízké „inkaso“, ale mít několik let (i desetiletí podle toho, jak tam dlouho vařil) promořenej celej barák, tak to je teda drsný. Dneska se to obtížně zjistí, jestli někdo v baráku vaří, ale nechápu se tam nastěhovat, když jste to věděli. To totiž není jen o vyklizení a rekonstrukci totálníh doupěte
Omlouvám se za OT, ale tohle mi nedalo
@knizko píše:
No ty kráso![]()
![]()
Nejdřív mi přišlo, že platíte neuvěřitelně super nízké „inkaso“, ale mít několik let (i desetiletí podle toho, jak tam dlouho vařil) promořenej celej barák, tak to je teda drsný. Dneska se to obtížně zjistí, jestli někdo v baráku vaří, ale nechápu se tam nastěhovat, když jste to věděli. To totiž není jen o vyklizení a rekonstrukci totálníh doupěte
Omlouvám se za OT, ale tohle mi nedalo
6.000,–je neuvěřitelně nízké inkaso? Já jsem někde opravovala že nás byt stál 1.700.000,–samozřejmě jsme tu měli na to odborníka, všechno bylo v pořádku..
Máme půjčeno 1 900 000 Kč na byt, kterej sme ještě postupně předělávali a platíme úvěr 12500 Kč a 6500 inkaso
@eevcca píše:
Ahoj, je dobré si v dnešní době brát hypo? A kolik se cca měsíčně platí + ještě inkaso??? Bydlíme v baráku u tchýně, přítel má 20 000 a já 9000 rodičák na 2 roky… máme 2 děti… Chceme odtud pryč, jsou zde 2 řešení, buď se bárák prodá a mi dostaneme 1 mega a na zbytek si vezmeme hypo a nebo se barák neprodá, mamka tady zustane a mi půjdeme pryč a taky si vezmeme hypo, jo a nebo tady zůstaneme a brzy tak akurát onemocním na rakovinu z těch nervů… jen se chci zeptat, kolik musíme byt na spořeno, nebo můžeme si vzít přímo hypo bez nějakých naspořených peněz?? Kolik je hypo na 30 let do bytu v ceně 2 mega?? Kolik se platí inkaso když je byt v OV? Vůbec nemám přehled… my jako na inkaso za barak platíme 9500..poraďte prosím jak na to??
No vetsinou tedka uz 100%tni hypoteku nedavaji, davaji 85% tudiz 15% musite mit svoje penize, takze jestli chcete kupovat byt za 2mil, tak musite mit nasestreno cca 300tis a budete rucit tim bytem…my rozjednavame hypoteku 1,7mil a splatka bude cca 7tis…takze na ty dva miliony by to bylo kolem tech 9-10tis…no a naklady na byt jsou pak cca 5tis, v tom mas elektriku, plyn(kdyz tam je), fond oprav apod…
@Silwinka87 reagovala jsem ve chvíli, kdy jsem ještě nečetla tu opravu, tedy 1.700/měs, tedy toto bylo mimo mísu. Odborníka na co a co všechno bylo v pořádku??
a pro @Nejhodnější a její
vařit perník ve velkém, není to samé, jako hulit v bytě trávu nebo si tam připravovat svoji dávku heráku. Ale patrně tomu jistě rozumíte, že.
@eevcca V jakém případě a časovém horizontu je aktuální prodej baráku a z něj ten 1 mil.?
@knizko píše:
@Silwinka87 reagovala jsem ve chvíli, kdy jsem ještě nečetla tu opravu, tedy 1.700/měs, tedy toto bylo mimo mísu. Odborníka na co a co všechno bylo v pořádku??
a pro @Nejhodnější a jejívařit perník ve velkém, není to samé, jako hulit v bytě trávu nebo si tam připravovat svoji dávku heráku. Ale patrně tomu jistě rozumíte, že.
Kontrola proběhla na nějaké zbytkové zplodiny, ale pán naštěstí nevyvařoval tak moc ve velkém, jak si sousedi mysleli..Naštěstí ho hnedka po pár dnech sousedi nahlásili, takže ho potom město vystěhovalo..
Ahojky, my si vzali hypošku na byt za 2,4 mil. Něco jsem dali zálohou a tak si brali 2,3mil-neměli jsem žádné úspory
. Máme hypošku na 23 let platíme 11tis.+popl. za bydlení necelé 4 tis. Bydlíme v Pze ve 3+1 v novostavbě. Jsem za to ráda, tchýni vykopla majitelka z bytu a ona na potřetí sehnala 1+1 za 9,2tis. též v Pze.
Tak my máme v bytě 2+1 inkaso tak 4500, hypotéku asi 13-14 tisíc. a je to na necelých 30 let, byt stál 1,3 mil a placený je celý z hypo - teda část je překlenovací úvěr ze stavebka, ze kterýho šla i část zařízení, nová elektrika, takže celková částka je asi 1,4…
@Anonymní píše:
Tak my máme v bytě 2+1 inkaso tak 4500, hypotéku asi 13-14 tisíc. a je to na necelých 30 let, byt stál 1,3 mil a placený je celý z hypo - teda část je překlenovací úvěr ze stavebka, ze kterýho šla i část zařízení, nová elektrika, takže celková částka je asi 1,4…
drsné výdaje ![]()
@Anonymní píše:
Teda 1,4mil na 30let a za 13tis? tak to je sila teda…to mate od koho? ![]()
@Hanka79 píše:
Teda 1,4mil na 30let a za 13tis? tak to je sila teda…to mate od koho?
Taky mi to přijde strašně moc. My máme o skoro polovinu dražší byt na 23 let, platíme hypo 11 tis ![]()
@1024 píše:
Taky mi to přijde strašně moc. My máme o skoro polovinu dražší byt na 23 let, platíme hypo 11 tis
To budou nejaci vydridusi
my nez se museli stehovat za praci do jineho mesta a byt prodat, tak jsme meli taky preklenovaci uver od raifky na 19let a brali jsme si 1,2mil a hypo byla 8500,– s tim, ze po cca 10letech by nam to spadlo na 6tis…tak me tohle docela teda zarazi…
![]()