Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná by jsi měla začít někde sama a ne se vracet jen kvůli tomu aby jsi nebyla sama. ![]()
Ne, že bych se současného chtěla zastávat, ale kdyby se můj aktuální partner jednou za týden ožral jako čuně tak, že se válí po zemi, má okna a ztrácí věci, asi bych také nebyla milá empatická a zcela nežárlivá osoba. Navíc když vím, že podvést mu nedělá problém a prakticky se stále stýká s ex.
Dej se do pořádku, ale bez berliček jako je alkohol a bydlení s ex. Začni žít sama, udělej si pořádek a pak snad mysli na nějaký vztah. Problém je, že neumíš být sama a nést za svůj život odpovědnost. Neházej ji na ex ani na současného. Ex jsi podvedla, protože začal pít a teď leješ extraligu, protože současný žárlí, že? Ne, za sebe jsi odpovědná jen ty sama.
Jen na okraj, návrat k ex (a společně se pokusit abstinovat) příliš reálně nevidím.
Příspěvek upraven 16.02.22 v 16:14
Představ jsi, že jsi fajn kluk a potkáš holku, jako jsi teď ty. Chtěla bys někoho takového na vážný vztah? V čem jsi fajn a v čem je to s tebou komplikované?
Zkus dát do pořádku svůj vlastní pocit ze sebe, uvidíš, že se pak napraví i spostu věcí kolem.
@Anonymní píše:
Prostě jsem si před rokem a půl zkazila život, tím že jsem zahodila 5tilety vztah. Bohužel jsem partnera podvedla s jeho kamaradem, jenže on chtěl vztah. Lituji toho, nebylo to je tak, já byla partnerovi 5 let verna, ale on po delší době začal zase pit a utekl z domu a já se mu takhle pomstila.Jsem psychicky labilní osoba a mám problem s pitím. Bydlím u toho noveho partnera a je to vztah spíš z rozumu.
Nejsem šťastná. Proto se opijim, jednou tydne-1× za 14 dní a to takovým stylem, že se valím po zemi a pokaždé něco ztratím. Pak si řeknu, nepiju nikdy a furt dokola. Začne to nevinně jedním pivem a pak je z toho flaška vodky možná víc nevím. Mám vždy okno.S tím ex se někdy vídám a on mě chce zpátky abysme začali život bez pití a odznova.
Současný je velký žárlivec. Nenávidí každého kdo se mnou kdysi cokoliv měl. Takže když já byla mladá a blbá a chodila s někým jentak (nízké sebevědomí, byla jsem ráda, že mě chce aspoň někdo) tak s ním nesmím do konce života promluvit?
S tímhle jsem se u nikoho nesetkala ani já na bývale nezarlim. Někdy se do mě pousti, že jsem d.vka. Mela jsem 6 vztahu. Tajne se vídám s tím ex a bavím se ještě se 2, s ostatníma ne.Ex na bývale nezarlil. Žárlil na mě když měl důvod (samozřejmě na současného).
Nevím jak ze vztahu odejít kde jsem nešťastná abych mu neublížila. Vážně s člověkem co mi poroučí s kým se můžu bavit, být nechci.
Normálně to ukonči. Ale ne tak, že se zase nastěhuješ k ex. Měla by ses nad sebou hodně zamyslet a začít znovu, ale sama. Pitím nic nevyřešíš.
@Anonymní píše:
Prostě jsem si před rokem a půl zkazila život, tím že jsem zahodila 5tilety vztah. Bohužel jsem partnera podvedla s jeho kamaradem, jenže on chtěl vztah. Lituji toho, nebylo to je tak, já byla partnerovi 5 let verna, ale on po delší době začal zase pit a utekl z domu a já se mu takhle pomstila.Jsem psychicky labilní osoba a mám problem s pitím. Bydlím u toho noveho partnera a je to vztah spíš z rozumu.
Nejsem šťastná. Proto se opijim, jednou tydne-1× za 14 dní a to takovým stylem, že se valím po zemi a pokaždé něco ztratím. Pak si řeknu, nepiju nikdy a furt dokola. Začne to nevinně jedním pivem a pak je z toho flaška vodky možná víc nevím. Mám vždy okno.S tím ex se někdy vídám a on mě chce zpátky abysme začali život bez pití a odznova.
Současný je velký žárlivec. Nenávidí každého kdo se mnou kdysi cokoliv měl. Takže když já byla mladá a blbá a chodila s někým jentak (nízké sebevědomí, byla jsem ráda, že mě chce aspoň někdo) tak s ním nesmím do konce života promluvit?
S tímhle jsem se u nikoho nesetkala ani já na bývale nezarlim. Někdy se do mě pousti, že jsem d.vka. Mela jsem 6 vztahu. Tajne se vídám s tím ex a bavím se ještě se 2, s ostatníma ne.Ex na bývale nezarlil. Žárlil na mě když měl důvod (samozřejmě na současného).
Nevím jak ze vztahu odejít kde jsem nešťastná abych mu neublížila. Vážně s člověkem co mi poroučí s kým se můžu bavit, být nechci.
máš mega problém sama se sebou
až pak řeš vztahy
řeš sebe s psychology… vyřeš závislost a sebe..
to je to Hlavní, co musíš řešit
Prostě jsem si před rokem a půl zkazila život, tím že jsem zahodila 5tilety vztah. Bohužel jsem partnera podvedla s jeho kamaradem, jenže on chtěl vztah. Lituji toho, nebylo to je tak, já byla partnerovi 5 let verna, ale on po delší době začal zase pit a utekl z domu a já se mu takhle pomstila.
Jsem psychicky labilní osoba a mám problem s pitím. Bydlím u toho noveho partnera a je to vztah spíš z rozumu.
Nejsem šťastná. Proto se opijim, jednou tydne-1× za 14 dní a to takovým stylem, že se valím po zemi a pokaždé něco ztratím. Pak si řeknu, nepiju nikdy a furt dokola. Začne to nevinně jedním pivem a pak je z toho flaška vodky možná víc nevím. Mám vždy okno.
S tím ex se někdy vídám a on mě chce zpátky abysme začali život bez pití a odznova.
S tímhle jsem se u nikoho nesetkala ani já na bývale nezarlim. Někdy se do mě pousti, že jsem d.vka. Mela jsem 6 vztahu. Tajne se vídám s tím ex a bavím se ještě se 2, s ostatníma ne.
Ex na bývale nezarlil. Žárlil na mě když měl důvod (samozřejmě na současného).