Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
** píše:
@histep spousta z tech, co doporucuji iphone, taky napsalo proc.Tak proc BB je podle tebe lepsi?
Pro me je BlackBerry uzivatelsky prijemnejsi. Mam uz 7 let, ctvrty pristroj, iP jsem mela pul roku a vratila se k BB. Vsechny prednosti/funkce ktere tady kdo zminil proc iP, samozrejme BB ma taky, cili nikdo nic nenapsal jako vyhodu iP proti BB. Protoze ono BB neni u nas tak rozsirene.
Mám oba iPhone soukromej a BB firemní. Oba jsou velice kompatibilní k pc, tiskarnám atd. Pro mně je tedy uživatelsky lepší iPhone, ale je to určitě také zvyk. iPhone ani BB nás ve firmě dá se říct nikdy nezklamal. Zašla bych do obchodu a podívala se, který by mi víc seděl.
Já tedy nevlastním ani jeden ze zmíněných telefonů, ale v dnešní době skoro každý moderní telefon tak nad hranicí 4-5 tisíc má to, co jste zde zmiňovali. I Android má možnost ukládat mimo telefon své fotky, videa a podobně, pokud jde o telefony s přístupem na internet, existují aplikace, které umožňují psát zdarma sms, ani nemusíte mít iPhone, stačí jen ten internet, což je požadavek i pro druhou osobu, které chcete psát, nemusí nutně utratit mnoho a mnoho tisíc za iPhone. V dnešní době to je spíš o tom, co člověk chce, než o té kvalitě.
Od známých, co mají iPhone třeba slýchám, že se nezasekávají a jsou s nimi spokojení. Ale já osobně takovýto problém neměla s žádným telefonem a jestli, tak o tom nevím
a to jsem iPhone nikdy nevlastnila a ani po tom netoužím.
Moc jsem nepomohla, BB jsem snad ani nikdy na živo neviděla
V mém okolí to je Samsung a Sony, občas Nokia a minimum Iphonů
.
@histep píše:
Zajimaloby me, kolik z tech, co doporucuji iPhone pri vyberu z iP/BB nekdy drzelo v ruce BlackBerry. Za me BB.
Platforma BB konci, nejsou aplikace na BB a ani nebudou, konci a přechází na Android… A myslim ze jsem držela více BB než ty, tak bych si byt teou ty kecy odpustila ![]()
Ale ano, svého času se mi BB opravdu hodně líbil, byla jsem i docela dlouho uživatelka jednoho a velmi mi vyhovala velká hardware klavesnice
ta mi nyní na iPhonu dost chybí a kdyby nebylo blackberry tak v prd.li, jako ke, sla bych do nej
zařízení umí mit pekne a bývalo v nich dost „stylu“, více nez nyní v iP, rekla bych
@PepiKo píše:
Platforma BB konci, nejsou aplikace na BB a ani nebudou, konci a přechází na Android… A myslim ze jsem držela více BB než ty, tak bych si byt teou ty kecy odpustila
Ale ano, svého času se mi BB opravdu hodně líbil, byla jsem i docela dlouho uživatelka jednoho a velmi mi vyhovala velká hardware klavesniceta mi nyní na iPhonu dost chybí a kdyby nebylo blackberry tak v prd.li, jako ke, sla bych do nej
zařízení umí mit pekne a bývalo v nich dost „stylu“, více nez nyní v iP, rekla bych
Presne tak. BB bylo skrze managerske funkce TOP tak před 10 lety. Bohužel ale končí.
@Gituš zakladatelka jistě ví ze jsou i jiné telefony, ale z nějakého důvodu se rozhoduje mezi iP a BB ![]()
neni to jen o funkcích, ale i o zabezpečení. Způsob, jakým je iPhone navrzen, prakticky neumožňuje zneužití, a napadeni případným virem zpusobi minimální škody.
Velmi jednoduše řečeno-android je byt, kam kdyz se někdo vloupe, ma přístup všude. iP je jako několik samostatných bytu (samostatné aplikace) a pokud by jej napadl vir, musel by se cíleně dostat do každého,,bytu". Proto např neni možné stahovat hudbu jen tak z netu přímo do telefonu-kvůli bezpečnosti.
Ale určitě je to i o tom co komu sedne. Ja vždy říkala, ze chci aby telefon psal a volal, vic netřeba. Pak jsem dostala iP a uz nechci nic jiného.
BB jsem v ruce opravdu nedrzela, k němu nemůžu říci ani ň pac jej fakt neznám.
@Marie432875 píše:
@Gituš zakladatelka jistě ví ze jsou i jiné telefony, ale z nějakého důvodu se rozhoduje mezi iP a BB![]()
neni to jen o funkcích, ale i o zabezpečení. Způsob, jakým je iPhone navrzen, prakticky neumožňuje zneužití, a napadeni případným virem zpusobi minimální škody.
Velmi jednoduše řečeno-android je byt, kam kdyz se někdo vloupe, ma přístup všude. iP je jako několik samostatných bytu (samostatné aplikace) a pokud by jej napadl vir, musel by se cíleně dostat do každého,,bytu". Proto např neni možné stahovat hudbu jen tak z netu přímo do telefonu-kvůli bezpečnosti.
BB jsem v ruce opravdu nedrzela, k němu nemůžu říci ani ň pac jej fakt neznám.
Ale určitě je to i o tom co komu sedne. Ja vždy říkala, ze chci aby telefon psal a volal, vic netřeba. Pak jsem dostala iP a uz nechci nic jiného.
přesně!
@Marie432875 píše:
@Gituš zakladatelka jistě ví ze jsou i jiné telefony, ale z nějakého důvodu se rozhoduje mezi iP a BB![]()
Přesně. Vím i o dalších telefonech, teď mám Samsung, ale dostala jsem na výběr mezi těmito dvěma - dostanu jako dárek.
Pokud je na výběr mezi těmito přístroji a neřeší se cena, pak iPhone. Důvody: větší bezpečnost, mnohem lepší a odladěný OS, aplikace prověřené a bezproblémové, kompatibilita s řadou systémů typu groupware (tady je na tom Android stejně, ale Win prohrává).