Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ppaja Tak to je divné
Mě dr. v CARu říkal, že klidně vypíše neschopenku už od stimulace, takže si myslím, že nárok na to máš ![]()
@ppaja já si pro PN došla ke svému obvodnímu už během stimulace, jelikož dělám 12tky noční, denní a navíc dost zodpovědnou práci dal mi ji bez řečí. Zkus to u obvoďáka
ppaja: já taky dostala neschopenku hned po OPU - ikdyž Dr. říkala, že jí nedávají (chodím do ISCARE), tak třeba ti jí taky dají. Upřímně.. já bych po OPU do práce ani nedošla..
@HanHa píše:
ppaja: já taky dostala neschopenku hned po OPU - ikdyž Dr. říkala, že jí nedávají (chodím do ISCARE), tak třeba ti jí taky dají. Upřímně.. já bych po OPU do práce ani nedošla..
jj přesně já chodila 2dny jak nam..kačer
odebrali mi jich 27 a levý vaječník trošku bláznil
naštěstí jsem se vyhnula hyperstimulačnímu syndromu ![]()
@kaczule1 píše:
@zitka01 A máte mrazáčky?
nemáme
mám to psané v podpisu - zbyly nám po PK jen 2 blastocysty
kamoska taky chodila do soukromeho caru a dal ji to v caru uz pred opu
no kazdopadne do prace nejdu az minimalne tyden po et, at mam jistotu ze sem nic nezanedbala, ted jen nevim, jestli mam jit po opu na gyndu pro neschopenku nebo k obvodacce?
@ppaja píše:
kamoska taky chodila do soukromeho caru a dal ji to v caru uz pred opuno kazdopadne do prace nejdu az minimalne tyden po et, at mam jistotu ze sem nic nezanedbala, ted jen nevim, jestli mam jit po opu na gyndu pro neschopenku nebo k obvodacce?
já byla u obvoďáka ![]()
no ja zitra zavolam na gyndu, ze mi uz fakt neni po tech injekcich dobre, ze sotva jdu co oni na to…
ahojik, jsem konecne doma z gyndy, dali mi neschopenku uplne bez reci a spis se divili, proc sem neprisla drive
jeste jsem rano zkousela jit do prace, ale uz mi bylo tak zle, ze jsem tam ani nedosla a jela primo na gyndu, ted pry musim lezet a lezet a odpocivat
Tak super, ted odpocivej. Planujes byt doma i po ET? Ja jsem dnes pichala 3.den, uz jsem klidnejsi nez vcera. Snad jich hodne vyroste
zatim mam neschopenku na 3 tydny, pak mam prijit na kontrolu a uvidi se ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Začínám příští týden stimulovat na IVF, dostala jsem dnes GONAL v peru a četla jsem, že je to dražší než Menopur, tak jsem z toho trochu rozpačitá, zda ze mě nechce doktor vydolovat víc peněz. Co myslíte? Budu Vám vděčná za reakci a všem přeju hodně štěstíčka ![]()
Ahoj my se už známe, že? Mě dal dr na výběr, tak jsem ala do menopuru. Držím palce ![]()