Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zuzi i Loli, děkuji vám
Vaječníky mám sice ještě obrovské (10cm každý), ale pocit, že už tam je živé něco malinkého, tak jsem šťastná a ochotná to zvládnout! ![]()
@Zuza 84 - taky moc gratuluji a přeji dobrou kvalitu co nejvíce vajíčkům a jak píše Lola ať ti zbyde i na zamražení. ![]()
@handa30 - jak se cítíš? V pondělí jdeš na tu kontrolu viď? Břicho dobrý? Pořád jsi unavená? Mi bylo trošku divně, tak jsem si šla lehnout, ale neusla jsem, no aspoň poležela chvilku. Ale spíš to chce jít prostě dříve spát, viď?
@Katarinash - já spím skoro pořád
hlavně po obědě
a pak v noci ležím a nemůžu spát, mám to nějaké otočené ![]()
Holky, nevíte jestli může i Utrogestan nějak ovlivnit výsledek testu? Já budu testit asi až v úterý
To čekání je fakt děs
kam se hrabe stimulka ![]()
Užijte si krááásný sluníčkový den ![]()
@Zuza 84 píše:
Ahojky holky tak uz jsem vyspinkana a mame 10 vajicek schopnych k oplodneni. Zitra volam na potvrzeni k ET tak drzte palecky
Zuzi, tak to je pěkné „skóre“
Dej vědět, jak to dál pokračuje. Držím moc palce!!
@Katarinash píše:
Zuzi i Loli, děkuji vámVaječníky mám sice ještě obrovské (10cm každý), ale pocit, že už tam je živé něco malinkého, tak jsem šťastná a ochotná to zvládnout!
![]()
@Zuza 84 - taky moc gratuluji a přeji dobrou kvalitu co nejvíce vajíčkům a jak píše Lola ať ti zbyde i na zamražení.
@handa30 - jak se cítíš? V pondělí jdeš na tu kontrolu viď? Břicho dobrý? Pořád jsi unavená? Mi bylo trošku divně, tak jsem si šla lehnout, ale neusla jsem, no aspoň poležela chvilku. Ale spíš to chce jít prostě dříve spát, viď?
Urcite to zvladnes moc drzim palecky a hlavne ted kdyz uz mas konecne pozitivni zpravicky
![]()
@handa30 píše:
Zuzi, tak to je pěkné „skóre“Dej vědět, jak to dál pokračuje. Držím moc palce!!
Dekuji.No dnes jsem volala embryologovi a zatim se vsechny drzi, tak rikal ze kdyz v pondeli dopoledne nebude volat tak v pul jedne mame prijet na transfer. ![]()
@lola34 píše:
@Katarinash - já spím skoro pořádhlavně po obědě
a pak v noci ležím a nemůžu spát, mám to nějaké otočené
![]()
Holky, nevíte jestli může i Utrogestan nějak ovlivnit výsledek testu? Já budu testit asi až v úterý
Užijte si krááásný sluníčkový denTo čekání je fakt děs
kam se hrabe stimulka
Loli s tim utrogestanem nevim, ale co se tyce testeni tak kamaradka testila uz devaty den protoze to taky uz nemohla vydrzet a uz ji to ukazalo pravdivy vysledek.TAk si usetrila 5 dni nervu ![]()
@Zuza 84 píše:
Loli s tim utrogestanem nevim, ale co se tyce testeni tak kamaradka testila uz devaty den protoze to taky uz nemohla vydrzet a uz ji to ukazalo pravdivy vysledek.TAk si usetrila 5 dni nervu
Holky, já testila 10. den a měla jsem tam ducha. Ultrogestan nemůže ovlivnit výsledek testu. Držím palce na úterý, Loli ![]()
Holky, díky moc za podporu
já už bych i testila ale s manžou jsme se domluvili až na úterý a tak počkám
jak budu vědět výsledek tak dám vědět
to čekání je fakt dlouhé ale určo se vyplatí ![]()
Ahoj holky, promiňte že se sem vetřu, kdybyste mi ale některá uměla poradit… Chodím do CARu, v pátek jsem tam byla na punkci vajíček před IVF. Doktorka mi řekla, abych si v neděli zavolala, jak to vypadá s vývojem. A když jsem teda dnes ráno volala do laborky, tak mi embryoložka jen řekla, že se pokračuje v kultivaci a o další info si mám zavolat za 3 dny. Mám prodlouženou kultivaci na 5 dní. Prý tam od dr. nemá takové info (aby mi něco sdělovala) a po telefonu ani nesmí. To je snad blbost, ne? Chtěla po mě rodné číslo…to aby mi řekla, že se pokračuje v kultivaci?? Všude čtu, jak si holky volají, jak to vypadá s vývojem, zda došlo k oplodnění…já jsem to obrečela
, tohle jsem NEČEKALA. Zítra volám do Caru, co to má znamenat. Nebo se vám to taky stalo, je to běžný postup??
Jinak na vše máme ICSI…jestli teda bude na co…
když ani nevím zda došlo k oplodnění ![]()
@lola34 píše:
Holky, díky moc za podporujá už bych i testila ale s manžou jsme se domluvili až na úterý a tak počkám
jak budu vědět výsledek tak dám vědět
to čekání je fakt dlouhé ale určo se vyplatí
držím ti palečky ![]()
@briuska píše:
Ahoj holky, promiňte že se sem vetřu, kdybyste mi ale některá uměla poradit… Chodím do CARu, v pátek jsem tam byla na punkci vajíček před IVF. Doktorka mi řekla, abych si v neděli zavolala, jak to vypadá s vývojem. A když jsem teda dnes ráno volala do laborky, tak mi embryoložka jen řekla, že se pokračuje v kultivaci a o další info si mám zavolat za 3 dny. Mám prodlouženou kultivaci na 5 dní. Prý tam od dr. nemá takové info (aby mi něco sdělovala) a po telefonu ani nesmí. To je snad blbost, ne? Chtěla po mě rodné číslo…to aby mi řekla, že se pokračuje v kultivaci?? Všude čtu, jak si holky volají, jak to vypadá s vývojem, zda došlo k oplodnění…já jsem to obrečela, tohle jsem NEČEKALA. Zítra volám do Caru, co to má znamenat. Nebo se vám to taky stalo, je to běžný postup??
Ahoj Briusko, my jsme vzdycky volali druhy den a tam mi napr. rekli, ze se dobre vyviji a jen me objednali kdy bude transfer. Vlastne me moc informaci nedali. Jestli chces vedet, kolik se jich vyviji, tak zkus zavolat znova, u nas byli celkem prijemny, anebo pockat do pondelka a zavolat do CARu, tam bych volala tak jako tak, at vis, kdy jdes na transfer. Tak hodne zdaru, at se pekne vyviji a zavrtaji.
@ivik99 píše:
Ahoj Briusko, my jsme vzdycky volali druhy den a tam mi napr. rekli, ze se dobre vyviji a jen me objednali kdy bude transfer. Vlastne me moc informaci nedali. Jestli chces vedet, kolik se jich vyviji, tak zkus zavolat znova, u nas byli celkem prijemny, anebo pockat do pondelka a zavolat do CARu, tam bych volala tak jako tak, at vis, kdy jdes na transfer. Tak hodne zdaru, at se pekne vyviji a zavrtaji.
mě by i stačilo, kdyby alespoň řekli že se nějaká oplodnila..dneska je tam trochu nepříjemná embryoložka tak tam zavolám zítra ráno, stejně si chci vyjasnit, proč mi řekli ať zavolám v neděli, když mi nic po telefonu nechtějí říct. No a snad se v pondělí dozvím víc
díky
@briuska píše:
mě by i stačilo, kdyby alespoň řekli že se nějaká oplodnila..dneska je tam trochu nepříjemná embryoložka tak tam zavolám zítra ráno, stejně si chci vyjasnit, proč mi řekli ať zavolám v neděli, když mi nic po telefonu nechtějí říct. No a snad se v pondělí dozvím vícdíky
Ahojky Briusko nas teda taky lekar upozornoval ze nam embryolog rekne jen jestli si mame jeste zavolat a nebo jestli mame prijet na transfer a dost zduraznil ze nic vic nam nerekne, ze to nam pak vse zdeli on sam.
@briuska bude to dobré, uvidíš
mě taky představa volat až za tři dny nijak nepotěšila ale zase se nervovat každý den…nevím, co je lepší ![]()