Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@domidomi95 píše:
Nedá mi to nepodělit se s vámi o příspěvek jednoho týpka ze Zpovědnice. Fakt mě to pobavilo, ale pak mi došlo, že jestli si nedělá srandu a myslí to vážně, tak je to vlastně spíš smutnéNemám žádný spořící účet, peníze mám normálně na účtu, ČSOB, nedávno jsem tam měl 435 500 Kč a teď je tam z ničeho nic 425 500 Kč, ani nevím proč. Na domácnost dávám 4 000 Kč, když to odečtu, tak jsem na 431 500 Kč. No, většinou vybírám 3 800 Kč na celý měsíc, jenže tolik peněz jsem ani tolik nevybíral, jen asi pár stovek, protože mám dovolenou.
Pokud inflace užírá dejme tomu každý měsíc 4 000 Kč, tak je to pěkný bordel, to už bych měl ty peníze pod polštářem, bohužel, já to zjistil až teď.
A za všechno může Babiš, to on tu rozjel inflaci, jak prase, bohužel, hodně lidí mu ty jeho de. bilní kecy baští a věří mu.
Opravdu inflace užírá tolik peněz???
To psal Zdeněk ![]()
To je Zdenda
, ty částky celkem sedí, nepsal tam ještě o tatrankách a kofole ![]()
@domidomi95 píše:
Nedá mi to nepodělit…
*Nemám žádný spořící účet, peníze mám normálně na účtu, ČSOB, nedávno jsem tam měl 435 500 Kč a teď je tam z ničeho nic 425 500 Kč, ani nevím proč. …
Ono to je horší, že se stav účtu nemění, takže to není na první pohled tolik vidět.
Jinak ten „vtip“ s poklesem stavu účtu jsem asi nepochopil.
Sakryš, koukám, že nejsem vůbec v obraze. Tak on ten týpek funguje i tady ![]()
@Ivan PPZ píše:
Ono to je horší, že se stav účtu nemění, takže to není na první pohled tolik vidět.
Ano, za inflace se nemění. Ale vtip bude v tom, že on si očividně myslí, že díky inflaci se reálný zůstatek snižuje, nikoliv kupní síla té částky.
@Ivan PPZ píše:
No mně přijde, že si fakt myslí, že inflace mu bere peníze účtu, pokud si teda nedělá srandu ![]()
@domidomi95 píše:
No mně přijde, že si fakt myslí, že inflace mu bere peníze účtu, pokud si teda nedělá srandu
On si myslí spoustu divných věcí ![]()
@Ivan PPZ píše:
To je naprosto v poradku. V bance vedi, ze pojem jako kupni sila uz je nad Zdendovy moznosti, tudiz mu to rovnou ponizili. Chudak Zdenek uz ma tak svych starosti dost, proc ho jeste stresovat s inflaci.
@ontarova.stara píše:
To je naprosto v poradku. V bance vedi, ze pojem jako kupni sila uz je nad Zdendovy moznosti, tudiz mu to rovnou ponizili. Chudak Zdenek uz ma tak svych starosti dost, proc ho jeste stresovat s inflaci.
Nová daň, inflační ![]()
No a odešel zdenda odsud neb ne? naposledy si pamatuju, že byl zděšen, že ho někdo poznal…
@ontarova.stara píše:
Lol ![]()
Nedá mi to nepodělit se s vámi o příspěvek jednoho týpka ze Zpovědnice. Fakt mě to pobavilo, ale pak mi došlo, že jestli si nedělá srandu a myslí to vážně, tak je to vlastně spíš smutné
Nemám žádný spořící účet, peníze mám normálně na účtu, ČSOB, nedávno jsem tam měl 435 500 Kč a teď je tam z ničeho nic 425 500 Kč, ani nevím proč. Na domácnost dávám 4 000 Kč, když to odečtu, tak jsem na 431 500 Kč. No, většinou vybírám 3 800 Kč na celý měsíc, jenže tolik peněz jsem ani tolik nevybíral, jen asi pár stovek, protože mám dovolenou.
Pokud inflace užírá dejme tomu každý měsíc 4 000 Kč, tak je to pěkný bordel, to už bych měl ty peníze pod polštářem, bohužel, já to zjistil až teď.
A za všechno může Babiš, to on tu rozjel inflaci, jak prase, bohužel, hodně lidí mu ty jeho de. bilní kecy baští a věří mu.
Opravdu inflace užírá tolik peněz???