Injekce Clexane

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.3.17 11:35
@Lama Lama píše:
ne, nic jiného na „ředění“ krve v těhotenství není, v neinjekční formě. warfarin prokazatelně poškozuje plod, podává se jen v extrémně rizikových případech. NBová antikoagulancia jsou v těhotenství kontraindikována. Takže jediné ke zvážení je, zda jsou ty léky u tebe opravdu nezbytné a zvážit vysazení, vzhledem k potížím, samozřejmě to sebou nese rizika spojená s nepodáváním léčby.

já mám leidenská mutace heterozygot :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
23.3.17 11:48
@Mchalupová píše:
já mám leidenská mutace heterozygot :/

tak to se fakt neda na zaklade toho neco usuzovat. malo info. to fakt po netu nevyresis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
23.4.17 23:34

Ahoj holky, co vám zabralo na ty boule? A taky co mi narostlo bricho, dost špatně se mačká „špek“ začaly se mi dělat modřiny, asi tím jak křečovité si ho drzim a pak mi to stejne ujede a nechtěně ho pustím. Taky mate taky tak špatný pocit ze pichate do mimi. Malý se hned začne hrozné vrtet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
14.6.17 14:02

Ahojky, ani v druhém tehotenstvi mě neminul clexane. Dnes se mi aplikace moc nepovedla. Jelito tak 10 X 15cm a teče dal :zed: boulicka a bolí jako čert. Nemáte někdo nějaký fígl, jak na to? Jsem teprve v 8tt. S naším to daleko hůř než u prvního. :( nepoužíval někdo nějakou mast co je účinná, led? Za každou radu budu vdecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
14.6.17 14:13
@Mallorka píše:
Ahojky, ani v druhém tehotenstvi mě neminul clexane. Dnes se mi aplikace moc nepovedla. Jelito tak 10 X 15cm a teče dal :zed: boulicka a bolí jako čert. Nemáte někdo nějaký fígl, jak na to? Jsem teprve v 8tt. S naším to daleko hůř než u prvního. :( nepoužíval někdo nějakou mast co je účinná, led? Za každou radu budu vdecna

to je dost. kontrolu je ti někdo účinnost? to je jednorázově nebo opakovaně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
14.6.17 14:26

@Lama Lama jsou vpichy, co není skoro vidět a pak třeba tohle… asi záleží, kam to trefis :( ale dnes teda mazec. Bolí to jako čert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
14.6.17 14:33
@Mallorka píše:
@Lama Lama jsou vpichy, co není skoro vidět a pak třeba tohle… asi záleží, kam to trefis :( ale dnes teda mazec. Bolí to jako čert

Pichala jsem cele tehotenstvi a pak jeste skoro rok a toto se mi nestalo. Zajela bych k dr., jestli nejsi naredena moc :-( Pichas vyssi davky, nebo jen profilakticke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
14.6.17 14:36

@Limi123 0,4 což bych rekla, že není moc. Včera žádná modřina. Spíš počkám, jestli se to takto nebude opakovat víc dní po sobě a kdyžtak bych sla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.6.17 14:54

@Mallorka děláš pořádnou kožní rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
14.6.17 14:57

@Mallorka řekla bych, že jsi si možná napíchla nějakou malou žilku. Anebo jsi pichla málo hluboko, chce to udělat pořádnou kožní řasu a pak píchnout.
Na modřiny je dobrý Hirudoid gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
14.6.17 15:11

@berua13 a ta kožní rasa je to, že jakoby chytnu špek? A pícha se jak správně? Chytnu špiček bodnu a pomalu tlacim látku, pak pustím. Nebo se píchá ještě jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
14.6.17 15:24

@Mallorka jojo přesně tak. Udělej řasu a píchni a aplikuj. Ono se modřinam nevyhnes. Já teda osobní zkušenost nemám, ale pichala jsem je babičce a taky se mi podařilo občas jí udělat paradniho moncla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
14.6.17 21:07
@Mallorka píše:
@Limi123 0,4 což bych rekla, že není moc. Včera žádná modřina. Spíš počkám, jestli se to takto nebude opakovat víc dní po sobě a kdyžtak bych sla
0.4 je opravdu malo… Tak to asi bude blba nahoda… Mene uz ti stejne nedaji.
A kam to pichas? Mne se modriny delaly na stehnech (ale ne takove), na brise a na " buccich" to bylo ok.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
14.6.17 21:09
@Limi123 píše: 0.4 je opravdu malo… Tak to asi bude blba nahoda… Mene uz ti stejne nedaji.
A kam to pichas? Mne se modriny delaly na stehnech (ale ne takove), na brise a na " buccich" to bylo ok.

tak proč to nepícháš tam dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
14.6.17 21:27
@Lama Lama píše:
tak proč to nepícháš tam dál?

Ja to ted nepicham, odpovidala jsem zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí