Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Terry1990 ahoj. Stalo se mi to také. Volali jsme k vůli tomu dr a i do lékárny. A jelikož jsem těhotná a mám zlomenou nohu, je potřeba si tu injekci píchnout. Ale z důvodu těhotenství mi řekli, že postačí druhý den ráno.
a nic se mi nestalo.. A s mimi taky ne. ![]()
Je potřeba píchat ve stejnou hodinu. Jelikož jsem si tu injekci večer posrala.. Tak jsem pichla podle dr a lekarnice ráno.. A od té doby picham každé ráno.
@Maucelka tak jo, tak si pichmu zítra ráno a pak už jen ráno, moc moc děkuju a gratuluji a hodně štěstíčka a zdravíčka
@Terry1990 ano, přesně tak.
teď už jen každé ráno. ![]()
Děkuji, hodně zdravíčka a štěstíčka i vám přeji. ![]()
@Terry1990 a hlavně pozor.. Musí se udělat řasa, a domáčknout až úplně do konce, kdy ta injekce tzv vystřelí. Aby nic v injekci nezůstalo.
jen ještě rada nakonec. ![]()
Holky, píchám si už 3 měsíce, do břicha, teď do boku, bylo to v pohodě, ale najednou se mi dělají hrozný modřiny. Teď mám jednu celou fialovou asi 10×5cm (slitý fialový flek přes celý bok), úplně jsem se lekla. Nemám pomalu kam píchnout. Dr to řeknu na kontrole. Co vám na to řekli?? Píchat bych si měla až do konce těhotenství. Nevím, proč 3 měsíce v podstatě bez modřin a teď taková hrůza?!