Injekce Clexane

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
10.3.19 08:45

@Oplatečka Jsme na tom trošku podobně… já porodila synka 2170g v termínu, myslím si, že od 34.tt nepřibíral…to mě bolelo břicho, měla jsem kontrakce a necítila pohyby, tak jsem byla týden v nemocnici, ale na nic nepřišli…až po porodu teda vydedukovali, že asi ucpaný pupečník krevní sraženinou a malej dlouhou dobu strádal…tak si myslím, že těch posledních 6 týdnů byl téměř bez stravy… pak po porodu mi zjistili toho Leidena a já taky tvrdila, že příště musím mít ty injekce… V loňských letech jsem otěhotněla třikrát, ale vždy to skončilo nějakým průserem, který asi nesouvisel s Leidenem, ale přeci jen se mi to podepsalo na tom strachu, aby to tentokrát bylo v pořádku…
Teď jsem po pěti letech otěhotnala podruhé (ale vlastně popáté) a ve 13.týdnu mi zase hematoložka řekla po telefonu, že chodit nemusím, že až v tom 38.tt… já kráva jí to několik týdnů věřila..je to přeci kapacita-paní primářka… .nakonec mi to nedalo, objednala se jinam a Clexane mám… Holt fakt si člověk musí některý věci vydupat a postarat se o sebe sám… pak se doktoři můžou divit některým pacientům, že si sami tvoří diagnózy…ale když oni sami toho nejsou schopní?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
10.3.19 08:48

@Oplatečka A jestli je miminko v pořádku se dozvím až zítra, jdu na velký ultrazvuk ve 21+0… ale podle angelsoundu srdíčko bouchá a pohyby taky občas cítím, tak snad se maximálně tak dozvím, že je menší kvůli tomu, že ta krev byla hustá…doufám, že nic jiného už nebudu muset řešit :-(
Jo a ty myslíš, že má na tu krev vliv i stáří matky? Mně bylo u syna čerstvých 26, když se narodil…teď porodím chvilku před 31.narozenina… Ale spíš věřím, že tento novorozenec dopadne lépe, když teď jsem v péči lékářů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
10.3.19 09:32
@Sněženka25 píše:
@Oplatečka A jestli je miminko v pořádku se dozvím až zítra, jdu na velký ultrazvuk ve 21+0… ale podle angelsoundu srdíčko bouchá a pohyby taky občas cítím, tak snad se maximálně tak dozvím, že je menší kvůli tomu, že ta krev byla hustá…doufám, že nic jiného už nebudu muset řešit :-(
Jo a ty myslíš, že má na tu krev vliv i stáří matky? Mně bylo u syna čerstvých 26, když se narodil…teď porodím chvilku před 31.narozenina… Ale spíš věřím, že tento novorozenec dopadne lépe, když teď jsem v péči lékářů :)

Určitě věk vliv má..já rodila ve 25ti letech a pak když jsme jeli na dovolenou o rok později tak primářka řekla že zatím nic nedostanu, až budu starší, že ty rizika věkem stoupají.Teď je mi 30 a na cesty už píchám i když D-dimery mám stále v normě…Jinak bych se skoro vsadila že se bavíme o stejné primářce.Známé na tomto pracovišti taky nic nedali a skončilo to průserem.V dalším těhu jezdila jinam a tam ji hned nasadili clexane od začátku a má dvě zdravé děti..Jinak můj syn měl porodní váhu rovné 2kg, naštěstí jsem měla tak silné poslíčky že jsme jeli do porodky a tam už padaly ozvy a rychle na sál.Opravdu nechci nikoho vinit ale prostě jsem neměla z paní primářky na hematologii a jejího přístupu dobrý pocit.Byl to rok 2014 a paní primářka byla také zrovna těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
10.3.19 09:49

@Oplatečka Napsala jsem ti SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
6.9.20 07:55

Ahoj holky můžu se zeptat dneska jsem si píchla clexane a nedala jsem si před tím dezinfekci a před tím jsem měla na sobě repelent. Nemůže se něvo stát? Bojím se jsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
6.9.20 09:07
@TER2312 píše:
Ahoj holky můžu se zeptat dneska jsem si píchla clexane a nedala jsem si před tím dezinfekci a před tím jsem měla na sobě repelent. Nemůže se něvo stát? Bojím se jsem těhotná.

Ja to pichala denne nekolik let a pak uz bezne bez desinfekce a nestalo se vubec nic. I v tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
6.9.20 09:10

@TER2312 ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
6.9.20 09:38

@TER2312 já jsem si ho píchala celé těhotenství a dezinfekci jsem si dala jednou😆takže bych neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
6.9.20 09:59

@Limi123 Děkuji bála jsem kvůli tomu repelentu jsem teď ze všeho vyplašená, tak děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
6.9.20 10:01

@Reny28 Děkuji,já se lekla kvůli tomu repelentu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
6.9.20 10:11

Pichala jsem si „jednickovou“ dávku a desinfekci jsem měla jen v nemocnici jinak doma vůbec.
Tak se neboj nic se ti nestane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
6.9.20 10:32

@KSŠO Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
9.12.21 17:25

Injekce Clexane ve 3trim. těhotenství

Ahoj holky, poradte mi prosim. Dnes jsem vyfasla leky na tlak a injekce Clexane.
Ja uz takle mam z jehel vitr a rano si to mam prvne aplikovat a bojim se, ze to nedam. Jsem spise tlustá a tes jsem ve 34tt takze jeste k tomu pupek. Sestra mi jen ukazala nekam na stranu dole do břicha si to píchnout. Jenze ja ani nevim zda ty strany stridat nebo nemusim. Bojim se abych neco nezpusobila diteti i kdyz je to asi fyzicky nemozne..ale proste mam hruzu z jehel. Nějaký tip jak na to? Dekuji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.12.21 17:34

Já si to pichala na vnější stranu stehen. Vezměte tuk a kůži dělejte si takový kopeček a do toho pichnehe… Návod je i v baleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26229
9.12.21 17:46

@LP4 to mas v pohode, ja pichala od 2.mesice tehu, takze mas vyhodu :) V takovem stadiu tehu jsem pichala do madel lasky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí