Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Me to nejmene bolelo do horni casti stehna.
Pichala jsem 0,6 ve dvou tehotenstvich.
Já píchám Clexane od 5.tt, teď jsem 38.tt a modřinek mám minimum. Na čem je to závislé nevím, ale mám týdny, kdy se mi dělají modřiny po každém vpichu a týdny, kdy vůbec.. píchám jen do břicha, nikam jinam.. Snad jen dodržovat, že po celou dobu aplikace se musí držet ta kožní řasa
Gába
Hlavne po pichnuti netlacit na misto vpichu.Jen zlehka otrit.
Ahojky všem - moc děkuji za rady. Dnes jsme zkoušeli píchnout další dávku do boku - měli jste pravdu je to lepší, tak snad bude lépe. Ještě zítra raději pro jistotu zavolám doktorce a domluvím se s ní - jen opravdu doufám, že to není zas alergie ![]()
Krásný večer
@Dudakovy píše:
Ahojky všem - moc děkuji za rady. Dnes jsme zkoušeli píchnout další dávku do boku - měli jste pravdu je to lepší, tak snad bude lépe. Ještě zítra raději pro jistotu zavolám doktorce a domluvím se s ní - jen opravdu doufám, že to není zas alergieKrásný večer
Jsem zdr. sestra a opravdu mají lidi po antikoag. injekcích jako je Clexane a Fraxiparine břicho plné modřin. Je to normální. Jsou kolikrát tak fialový, že už není kam píchat. Do boku bych nepíchala, preferovala bych oblast předního břicha.
@zoe546 píše:
Jsem zdr. sestra a opravdu mají lidi po antikoag. injekcích jako je Clexane a Fraxiparine břicho plné modřin. Je to normální. Jsou kolikrát tak fialový, že už není kam píchat. Do boku bych nepíchala, preferovala bych oblast předního břicha.
prosím tě máš zkušenost s těhotnýma? zkus udělat kožní řasu na přední straně břeicha těhotný s 35. týdnu…
@Lama Lama píše:
prosím tě máš zkušenost s těhotnýma? zkus udělat kožní řasu na přední straně břeicha těhotný s 35. týdnu…
@Lama Lama píše:
Ježíš, holky, já si neuvědomila těhotenství a týdny, sorráč! ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zatím nechci zveřejňovat další info, tak prosím o pochopení anonymity…začala jsem si píchat Clexane, 1× denně, po vpichu mi tam jednou zůstala kapka krve, to mě tolik nerozhodilo, ale dneska jsem to asi píchla nějak špatně, a po vyjmutí jehly mi zůstala v místě vpichu kapka průhledné látky…nevadí to?
nemám s tím žádné zkušenosti, tak se radši ptám…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zatím nechci zveřejňovat další info, tak prosím o pochopení anonymity…začala jsem si píchat Clexane, 1× denně, po vpichu mi tam jednou zůstala kapka krve, to mě tolik nerozhodilo, ale dneska jsem to asi píchla nějak špatně, a po vyjmutí jehly mi zůstala v místě vpichu kapka průhledné látky…nevadí to?nemám s tím žádné zkušenosti, tak se radši ptám…
Nevadi. Ani krev ani tekutina
Ahoj holky, jsem ve 29tt a dvakrát denne si picham clexane.sem trochu nachlazená a ráno sem vykašlala trochu krve. měla sem už dvě plicní embolie tak sem trochu poplašená, máte nějaká podobnou zkušenost?
@Lama Lama píše:
ahoj, holky proč na přední stranu??já začala se stehny ale dělaly se mi modřiny a bolelo to, teď to peru dvakrát denně do boku a je to v pohodě, sem 29tt a špíček se tam vždycky najde ![]()
@Lama Lama píše:
Urcite bych jela do nemocnice.
fakt? nemůže to spíš být s tím nachlazením?