Injekce Clexane

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3106
10.2.14 21:10

@berry4 Mne zase fragmin boli nejmin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
10.2.14 21:10

Me to nejmene bolelo do horni casti stehna. ;) Pichala jsem 0,6 ve dvou tehotenstvich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 21:15

Já píchám Clexane od 5.tt, teď jsem 38.tt a modřinek mám minimum. Na čem je to závislé nevím, ale mám týdny, kdy se mi dělají modřiny po každém vpichu a týdny, kdy vůbec.. píchám jen do břicha, nikam jinam.. Snad jen dodržovat, že po celou dobu aplikace se musí držet ta kožní řasa ;) Gába

• Citovat
  • Upravit
1109
10.2.14 21:39

Hlavne po pichnuti netlacit na misto vpichu.Jen zlehka otrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.2.14 18:31

Monka

Ahojky všem - moc děkuji za rady. Dnes jsme zkoušeli píchnout další dávku do boku - měli jste pravdu je to lepší, tak snad bude lépe. Ještě zítra raději pro jistotu zavolám doktorce a domluvím se s ní - jen opravdu doufám, že to není zas alergie :(

Krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
13.2.14 06:29
@Dudakovy píše:
Ahojky všem - moc děkuji za rady. Dnes jsme zkoušeli píchnout další dávku do boku - měli jste pravdu je to lepší, tak snad bude lépe. Ještě zítra raději pro jistotu zavolám doktorce a domluvím se s ní - jen opravdu doufám, že to není zas alergie :(Krásný večer

Jsem zdr. sestra a opravdu mají lidi po antikoag. injekcích jako je Clexane a Fraxiparine břicho plné modřin. Je to normální. Jsou kolikrát tak fialový, že už není kam píchat. Do boku bych nepíchala, preferovala bych oblast předního břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
13.2.14 08:38
@zoe546 píše:
Jsem zdr. sestra a opravdu mají lidi po antikoag. injekcích jako je Clexane a Fraxiparine břicho plné modřin. Je to normální. Jsou kolikrát tak fialový, že už není kam píchat. Do boku bych nepíchala, preferovala bych oblast předního břicha.

prosím tě máš zkušenost s těhotnýma? zkus udělat kožní řasu na přední straně břeicha těhotný s 35. týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.2.14 16:51
@Lama Lama píše:
prosím tě máš zkušenost s těhotnýma? zkus udělat kožní řasu na přední straně břeicha těhotný s 35. týdnu…
:lol: asi tak :pankac: Navíc já měla po Fragminu minimálně modřiny, ono se to totiž musí UMĚT píchat :mrgreen: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
14.2.14 20:53
@Lama Lama píše:

Ježíš, holky, já si neuvědomila těhotenství a týdny, sorráč! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.14 18:12

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zatím nechci zveřejňovat další info, tak prosím o pochopení anonymity…začala jsem si píchat Clexane, 1× denně, po vpichu mi tam jednou zůstala kapka krve, to mě tolik nerozhodilo, ale dneska jsem to asi píchla nějak špatně, a po vyjmutí jehly mi zůstala v místě vpichu kapka průhledné látky…nevadí to?

nemám s tím žádné zkušenosti, tak se radši ptám…

• Citovat
  • Upravit
81477
5.11.14 18:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zatím nechci zveřejňovat další info, tak prosím o pochopení anonymity…začala jsem si píchat Clexane, 1× denně, po vpichu mi tam jednou zůstala kapka krve, to mě tolik nerozhodilo, ale dneska jsem to asi píchla nějak špatně, a po vyjmutí jehly mi zůstala v místě vpichu kapka průhledné látky…nevadí to?nemám s tím žádné zkušenosti, tak se radši ptám…

Nevadi. Ani krev ani tekutina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.12.14 09:47

Ahoj holky, jsem ve 29tt a dvakrát denne si picham clexane.sem trochu nachlazená a ráno sem vykašlala trochu krve. měla sem už dvě plicní embolie tak sem trochu poplašená, máte nějaká podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
29.12.14 09:50

Urcite bych jela do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.12.14 09:52
@Lama Lama píše:

ahoj, holky proč na přední stranu??já začala se stehny ale dělaly se mi modřiny a bolelo to, teď to peru dvakrát denně do boku a je to v pohodě, sem 29tt a špíček se tam vždycky najde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.12.14 09:53
@Lama Lama píše:
Urcite bych jela do nemocnice.

fakt? nemůže to spíš být s tím nachlazením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí