Injekce Clexane

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
novo123
8.7.13 11:26

@Alowen první těhu jsem si píchala celou dobu a ještě pár dní po porodu, druhé asi do půlky a pak hotovo (obě těhu po IVF) :palec:

• Citovat
  • Upravit
134
8.7.13 11:32

Tak já jsem si píchala do stehen, nedokážu si představit že bych si to měla píchat do břicha. Ale začala jsem až taky kolem toho osmého měsíce a pak ještě pár dní po porodu a pak asi měsíc a půl jsem brala warfarin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
29.7.13 13:35

Muzete mi poradit?
Clexane si picham uz ponekolikate. Ale tentokrat se mi delaji silene modriny a vpichy jsou videt. Na nekolika mistech citim i jakoby boule, zatvrdlinky.
Co delam spatne?
Muj dr ma dovolenou

Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
29.7.13 13:40

@Vemas ahoj holka, mě se tohle děje taky :) Píchám si v kuse už přes dva měsíce… Někdy modřiny, někdy značka po vpichu, zatvrdlina… Každej dr na mě poznal, že si píchám clexane :lol: takže myslím, že špatně neděláš nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
29.7.13 13:41

Nic nedelas spatne, bude hur, mela jsem je cele tehotrnstvi, rožpichane obe nohy totalne… Pichala jsem od 16tt…jedine co mi trochu pomahalo bylo drzet si kuzi v miste vpichu trochu dele i po vyndani injekce…kolikaty jsi tt??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
29.7.13 13:42

@Alowen diky za uklidneni. Ja si ho prave nepicham poprve, ale tohle se mi nestavalo nikdy 8o tak jsem z toho dost vyjukana. Ale diky za info, aspon jsem klidnejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
29.7.13 13:43

@kucerat ja prave pri prvnim tehu si pichala od 4tt az do konce 6ti nedeli a uplne v pohode. Ted to je sileny. Jsem teprve 9tt, ale bricho mam jak ve 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
29.7.13 13:46

Nic blbě neděláš, je to normální. zkus to píchat víc do boku, na stranu. zkusit níž nebo výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
29.7.13 14:08

Boule bude pravděpodobně napichnuty sval, modriny nadobnuta zilka. Tohle se povede i zdravotní sestře. Zkus proste vytvořit před vpichem co největší kožní rasu a nemackej sval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
29.7.13 14:19
@MaDoRaBe píše:
Boule bude pravděpodobně napichnuty sval, modriny nadobnuta zilka. Tohle se povede i zdravotní sestře. Zkus proste vytvořit před vpichem co největší kožní rasu a nemackej sval.

ty boule se dělaj i v podkoží. je to reakce těla na ten heprain.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
29.7.13 14:22

@Lama Lama tak to se mi asi nepovedlo, zato ten sval několikrát. Mizelo to pak hodně dlouho a k tomu poradne bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
29.7.13 14:22

A on se dá clexane píchat i do nohou? Já myslela, že jenom břicho… Už se těším na hematologii, snad si nebudu muset píchat celý těhu, brr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
29.7.13 14:29

@Vemas Je to normální, můžeš si na to zkusit dát obklad třeba s bor-alkoholem.
@Alowen Minimálně ke konci těhotenství by se clexan do břicha píchat neměl, aspoň nám to tak tvrdili na střední na praxi v porodnici. Takže se píchalo do stehna nebo třeba do ramene

Příspěvek upraven 29.07.13 v 14:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
29.7.13 14:29

Můžeš píchat kamkoli, kde vytvoříš tu kožní řasu, stehno, paže, boky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
29.7.13 14:31
@Z.jev píše:
@Vemas Je to normální, můžeš si na to zkusit dát obklad třeba s bor-alkoholem.
@Alowen Minimálně ke konci těhotenství by se clexan do břicha píchat neměl, aspoň nám to tak tvrdili na střední na praxi v porodnici. Takže se píchalo do stehna nebo třeba do ramenePříspěvek upraven 29.07.13 v 14:30

můžeš. jen do středu to nepůjde, páč většina nevytvoří řasi. na stranu v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí