Injekce Clexane

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
81477
29.7.13 14:32
@Alowen píše:
A on se dá clexane píchat i do nohou? Já myslela, že jenom břicho… Už se těším na hematologii, snad si nebudu muset píchat celý těhu, brr

dá. většina pacientek si ale stěžuje, že to tam víc bolí. a i se to od tud hůř vstřebává. do ruky si to zas nepíchneš sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
29.7.13 14:33

@Lama Lama Nám tehdy tvrdili, že do břicha raději ne. Jak jsem koupila, tak prodávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
29.7.13 15:21

Mě se dělají taky podlitiny, z mista vpichu mi vyteče kapka krve, do stehna ještě horší tam modřiny vypadají ještě huř. Tak jsem volala na hematologii a prej je to v pořadku. No min. těhu jsem si to pichala od začatku a do konce šeštineděli a neměla jsem ani modřinku. A těd hruza. Nejradší bych toho nechala, kontrolu u dr. mam až da 3 tydny… Holky děla to i fraxiparin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.14 16:46

Chci se zeptat, jak se vysazuje clexane? Jednoduše tak, že si ho další den nepíchnu? nebo je nějaký systém?

• Citovat
  • Upravit
novo123
8.1.14 17:12

Já ho vysadila ze dne na den, píchala jsem jednou denně

• Citovat
  • Upravit
2903
8.1.14 17:37

Ja musim vzdy na kontrolu na hematologii a az podle vysledku krve přestavam pichat a najizdim na leky…nevim jak moc je vhodne sama od sebe injekce vysadit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
8.1.14 18:06

Postupovala jsem podle instrukcí doktora, sama bych si nic neordinovala :lol:

• Citovat
  • Upravit
2903
8.1.14 19:08

@novo123
tak pokud to je rada doktora tak je to jiste OK.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.2.14 20:39

Monka

Zdravím všechny maminky
jsem v tuto chvíli cca 28táden. Začaly jsme píchat s přítelem od 4týdne těhu fraxiparíne, ale bohužel od 25týdne jsem měla na něj alergii (hodně to svědělo :( )
Hematoložka mi dala clexane - je to šílený :( pícháme do rukou a ty mám jak feťák - samou modřinu a bouli :( - ať to píchneme tak nebo tak, vždy se to objeví. Už nevím co s tím :( - máte prosím zkušenosti s tím, jak se zbavit těch modřin nebo jak to udělat, aby se nedělali?? Mám strach jít i za doktorku, aby mi dala něco jiného :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
10.2.14 20:40

Nejlepší je to píchat do boku, většinou se tam tvoří modřiny nejmíň. Proč strach za doktorkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.2.14 20:42

Píchni do boku, hodně nahoru, jakoby strana zadku. Chytni kožní řasu. Nic moc jiného není, Clexane je asi dost luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
10.2.14 20:46
@smultul píše:
Píchni do boku, hodně nahoru, jakoby strana zadku. Chytni kožní řasu. Nic moc jiného není, Clexane je asi dost luxus.

To je sranda, jak si to každej v :lol: chytá jinak. Někdo řiká co nejníž, někdo co nejvýš. Někdo kolmo, jinej zezadu… :lol: Ale téměř 100% shoda, že ruce a stehna ne.
Je ještě Fragmin. Pak Zibor, ten se moc těhotným nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
10.2.14 20:48

Pr mě t bylo příjemnější do špíčku na boku.. boky jsem střídala.. těhotenství + šestinedělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.2.14 21:00

Celé těhotenství + šestinedělí jsem si píchala 2 x denně. Do boku, kde máš madla lásky, neboli faldy. Tam to bolí nejmíň. Jen to štípne. A úplně nejmíń to bolí, když se překonáš a začneš píchat sama. Nic na tom není. Jen z toho nedělat takovej problém a hledat co bykdeby.
Už tak máš snad nejmíň bolestivé injekce, Fragmin třeba štípe. Měla jsem toho víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
10.2.14 21:09

@Dudakovy Tak ja mela taky alergii na fraxik i na clexan. Picham fragmin 5000 a v pohode. Urcite bych za dr dosla. Kdyz se ti ty boule delaji, tak se ta latka ani nevstrebava, takze na to bacha… A jak pisi holky - pichat hodne do boku, ja picham hodne dolu az skoro na zadek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí