Injekce Clexane

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30901
11.1.16 21:40

@reinkarnace @Lama Lama Zbytecne slovickarite, nema cenu se hadat, ja jsem pochopila, jak je to mysleno :) Ale obema moc dekuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
11.1.16 21:41
@Cuddy píše:
@reinkarnace @Lama Lama Zbytecne slovickarite, nema cenu se hadat, ja jsem pochopila, jak je to mysleno :) Ale obema moc dekuji za radu.

no ono v praxi to samozřejmě není slovíčkaření ale dost podstatný rozdíl :mrgreen: to zas má @Lama Lama pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
11.1.16 21:43

@reinkarnace Jo, a jsem rada, ze zminila tu ruznou ucinnost, to by me nenapadlo a dr. mne to nerekla, pro me bylo hlavni kriterium bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
11.1.16 22:01
@Lama Lama píše:
jen píšu svou zkušenost. první co se ptám pacientky, která má nízkou účinnost jestli byla na odběru 4 hod po aplikaci a kam to píchá. na 80 % je to tím. ale kidně to někomu může sedět.

no mě by ještě teda zajímalo…měla jsem za to, že účinnost je stejná…do těla tu dávku dostaneš tak i tak…jen nástup účinku se liší. Třeba i u inzullínu..nejrychlejší vstřebání je břicho…až pak paže event. stehna…nebo ne? takhle nás to učili :nevim: ale zkušenostma se zatám ohánět moc nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
12.1.16 19:40
@Envie píše:
U inzulinu zalezi na typu. Jsou dva. Dlouhodobej (picha se vecer) a kratkodobej (picha se pres den). Pres den bricho, vecerni stehno ;)

to jsem nemyslela, ale díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.3.16 18:44

Ahojky, ja si picham clexane 2× denne a stridam to, stehna, bricho a pritel ruce.Je to hnus, mam to od zacatku tehotenstvi ale ty modriny i bolesti mi za to stoji.Tak ze vsechny budouci maminky hlavu vzhuru. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
13.3.16 07:30

@Cuddy já jsem na konci těhu píchala do boků. Ale já mám podkoží silný, takže řasu jsem si udělala i s hodně velkým břichem :mrgreen: Stehna jsem nikdy nezkoušela, ale břicho jsem měla jednu velkou modřinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3330
18.5.16 09:07

Ahoj, včera jsem si zapomněla píchnout Clexan, vzpomněla jsem si na to asi s 10 hod. zpožděním, tak jsem si ho píchla, ale teď nevím jak pokračovat dneska? normálně si ho dávám ráno 7 - 8 hod., mám čekat do odpoledne, aby to byl 24 hod. rozestup? Nebo normálně třeba dnes dopoledne píchnout další dávku? díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
18.5.16 13:28

2-3 hodiny neva. Píchni, jak jsi zvyklá. Je to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
26.10.16 19:29

Ahoj :mavam:
Picham si clexan uz ponikolikate (obe tehotenstvi i mezitim pri ruznych prilezitostech)
Jenze ted se mi delaji neskutecny modriny a boule. Aplikuju kazdych 12h
Nevite nekdo cim by to mohlo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
26.10.16 20:02

@Vemas Ahoj Veru, nezhubla jsi najednou víc kil? A jak jsi na tom s výživou nechybí ti nějaké vitamíny třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
26.10.16 20:05

@reinkarnace
Ahoj,
Prave ze nic neobvykleho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
26.10.16 20:06

@Vemas taky jsem si píchala a z některých jsem měla bouli nebo modřinu a z některých nee.. podle mě je to podle stylu a hloubky vpichu..ale neviiim jistě, někdo asi poradí líp:) píchali mi to i v porodnici sestřičky a nikdo na to nic neřekl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
26.10.16 20:08

@jakalm tak ona aplikaci zná tak to tím asi nebude… @Vemas Veru tak to mě nic nenapadá teda..leda nějaká divná šarže? tupější jehly? fakt nevim a jsem zvědavá co tu kdo napíše :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
27.10.16 07:18
@Vemas píše:
Ahoj :mavam:
Picham si clexan uz ponikolikate (obe tehotenstvi i mezitim pri ruznych prilezitostech)
Jenze ted se mi delaji neskutecny modriny a boule. Aplikuju kazdych 12h
Nevite nekdo cim by to mohlo byt?

je to furt clexane? Nezmenili ti pripravek? Fraxik dela boule casteji. Vzdy jsi aplikpvala 2× denne? Stejna davka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí