Injekce Clexane

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6024
27.10.16 09:02

@Lama Lama
Ahoj,
Vzdy jsem mela clexane, fraxiparin jsem mela jen pred lety, kdyz mel clexan vypadek.
Vzdy si picham 0,6, ale pravda, ze jsem si jako prevenci pichala 1× denne, ted mam trombozu, tak musim pichat 2× ale snazim se stridat strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
27.10.16 09:20
@Vemas píše:
@Lama Lama
Ahoj,
Vzdy jsem mela clexane, fraxiparin jsem mela jen pred lety, kdyz mel clexan vypadek.
Vzdy si picham 0,6, ale pravda, ze jsem si jako prevenci pichala 1× denne, ted mam trombozu, tak musim pichat 2× ale snazim se stridat strany

bingo.
prostě máš terapeutickou dávku, máš víc „naředěnou krev“, tak logicky víc krvácíš, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
27.10.16 09:23
@Lama Lama píše:
bingo.
prostě máš terapeutickou dávku, máš víc „naředěnou krev“, tak logicky víc krvácíš, no.

jojo to dává smysl! to jsi nezmínila že se ti změnilo dávkování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.12.16 18:41

Ahoj holky, stálo se vám někdy, že by vám, celý den trošku tekla krev ranního vpichu? píchám si 0,6 clexan a beru godasal. Clexan teprve 3 den. Dříve jsem píchala 0,4 clexan a nikdy jsem takový problém neměla. Asi je to moc naředěné? nebo blbý vpich? co si myslíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
1.12.16 19:21
@11223344 píše:
Ahoj holky, stálo se vám někdy, že by vám, celý den trošku tekla krev ranního vpichu? píchám si 0,6 clexan a beru godasal. Clexan teprve 3 den. Dříve jsem píchala 0,4 clexan a nikdy jsem takový problém neměla. Asi je to moc naředěné? nebo blbý vpich? co si myslíte :nevim:

Me se to uz patkrat stalo, podle me si muzes i napichnout nakou zilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.12.16 19:40

@Vemas takze myslíš ze nemam plasit? Kontrolu na hematologii mam az ve středu.. nemůže se to moc naredit pro mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.12.16 19:43

@Vemas a dělali se ti taky takove modřiny? Ta velká to jsem píchala rychle.. moje chyba a počáteční stres.. a lze to něčím mazat aby se rychleji vstrebaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
1.12.16 20:00
@11223344 píše:
@Vemas takze myslíš ze nemam plasit? Kontrolu na hematologii mam az ve středu.. nemůže se to moc naredit pro mimi?

ne. kdybys mela trombozu, tak dostavas treba trpjnasobnou davku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.12.16 20:06

@Lama Lama diky za uklidnění. Mne to dneska vyděsilo. Krev na tricku jsem nečekala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
1.12.16 20:53
@11223344 píše:
@Vemas a dělali se ti taky takove modřiny? Ta velká to jsem píchala rychle.. moje chyba a počáteční stres.. a lze to něčím mazat aby se rychleji vstrebaly?

Delaly, delaly se mi i desny boule.zkus treba heparoid. Moc narena nebudes toho se neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
7.12.16 20:50

Ahoj, dneska jsem po kontrole a bylo mi snížené z 0,6 na 0,4. Modřiny mam cca 10×5 cm slily se vsechny male a na druhé straně 4×3cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.17 11:03

Ahoj maminky, nedávno jsem psala jsem že jsem v 6týdnu těhu a dostala jsem injekce clexane. Akorát mám problem, je mi po nich špatně, píchat si to sama nemužu a ta látka na mě nemá nejspíš nějaké dobré učinky cítím se po ní slabá, hůř se mi dýchá a mota se mi hlava. Akorát nevím, co jinyho mě na Hematologii dají když řekli že to je jediné co mi mohou dát. Ale já si myslím že místo injekci by šli i nějaké léky? Co si myslíte maminky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
23.3.17 11:05
@Mchalupová píše:
Ahoj maminky, nedávno jsem psala jsem že jsem v 6týdnu těhu a dostala jsem injekce clexane. Akorát mám problem, je mi po nich špatně, píchat si to sama nemužu a ta látka na mě nemá nejspíš nějaké dobré učinky cítím se po ní slabá, hůř se mi dýchá a mota se mi hlava. Akorát nevím, co jinyho mě na Hematologii dají když řekli že to je jediné co mi mohou dát.Ale já si myslím že místo injekci by šli i nějaké léky?Co si myslíte maminky? :think:
:think: myslim… na základě čeho? Nějaký konkrétní nápad, když si myslíš, že by šli…? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.17 11:09
@Lama Lama píše: :think: myslim… na základě čeho? Nějaký konkrétní nápad, když si myslíš, že by šli…? :think:

:nevim: Já nevím, já mám po těch injekcích takové přiznaky a nevím vůbec co s tím a bojím se že když jim to tam řeknu že třeba budu muset chodit na injekce do nemocnice? Nebo že mi dají jinou látku? :roll: já jsem na injekce nikdy nebyla mám z nich fobii a už vubec když denně musím píchat jednu a pak je mi z toho zle.:( že opravdu jsem víc unavená, motá se mi hlava a je mi špatně. Nevím co mám dělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
23.3.17 11:30
@Mchalupová píše: :nevim: Já nevím, já mám po těch injekcích takové přiznaky a nevím vůbec co s tím a bojím se že když jim to tam řeknu že třeba budu muset chodit na injekce do nemocnice? Nebo že mi dají jinou látku? :roll: já jsem na injekce nikdy nebyla mám z nich fobii a už vubec když denně musím píchat jednu a pak je mi z toho zle.:( že opravdu jsem víc unavená, motá se mi hlava a je mi špatně. Nevím co mám dělat :roll:

ne, nic jiného na „ředění“ krve v těhotenství není, v neinjekční formě. warfarin prokazatelně poškozuje plod, podává se jen v extrémně rizikových případech. NBová antikoagulancia jsou v těhotenství kontraindikována. Takže jediné ke zvážení je, zda jsou ty léky u tebe opravdu nezbytné a zvážit vysazení, vzhledem k potížím, samozřejmě to sebou nese rizika spojená s nepodáváním léčby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí