Inkluze a zvláštní škola

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8881
6.11.22 10:57
@Monchichik píše:
@hanka.br. tohle jsem slyšela od spousty lidí, co má učňák… :mrgreen:

No jo no. A spousta ho ani nedodělá. Ale oni mají vysokou školu života. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
6.11.22 11:05

@truelly no tenhle status naprosto nesnáším a rovnou si něco myslím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
6.11.22 11:21
@Monchichik píše:
@truelly no tenhle status naprosto nesnáším a rovnou si něco myslím :mrgreen:

Přesně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
7.11.22 22:54
@Monchichik píše:
@hanka.br. tohle jsem slyšela od spousty lidí, co má učňák… :mrgreen:

Však ale na učňáku se taky studuje abych byl puštěn na závěrečné zkoušky kde se losovali asi 3 otázky z 60

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
8.11.22 03:07

@hanka.br. @Monchichik

Co je na tom ‚vystudovaný učňák‘ špatného?

Zakladatel má výuční list. To  už je dobré vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
8.11.22 06:55

@Pajka2020 Studuje se na středních a vysokých školách, na učňáku se vyučíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
8.11.22 09:30
@Monchichik píše:
@Monchichik píše:

A kvůli tomu je nutný se vysmívat klukovi, kterému holt nebylo dáno? Všichni nemůžeme být manažeři. Já tedy taky žasnu. A ještě ke všemu když se vysmívá pedagog.To si o vás dámy taky myslím svoje i když máte možná víc než jen učňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
8.11.22 12:41

@Anna766 Někde si viděla, že se mu někdo vysmívá? To asi špatně čteš…naopak mít učňák a být šikovný je často daleko lepší než kdejaká střední škola… akorát prostě za mě se vždycky říkalo : vyučil jsem se…a ne vystudoval jsem učňák…dneska je totiž každý děsně student… ;) říkají to jako kdyby se za ten učňák sami styděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
8.11.22 13:28
@Monchichik
@Monchichik píše:
@Anna766 Někde si viděla, že se mu někdo vysmívá? To asi špatně čteš…naopak mít učňák a být šikovný je často daleko lepší než kdejaká střední škola… akorát prostě za mě se vždycky říkalo : vyučil jsem se…a ne vystudoval jsem učňák…dneska je totiž každý děsně student… ;) říkají to jako kdyby se za ten učňák sami styděli…

Přesně tak to je. Stydí se říct, že se vyučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
8.11.22 13:32

@truelly Nevím proč by se za to měl někdo stydět…jako za co? každý má nějakou školu a živí se jak umí a chce…co je na tom? prostě moje kamarádka třeba řekne : jsem vyučená prodavačka…a ne jsem vystudovaná prodavačka…to fakt zní směšně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
8.11.22 14:02

@Monchichik máš pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
8.11.22 16:56
@Anna766 píše:
A kvůli tomu je nutný se vysmívat klukovi, kterému holt nebylo dáno? Všichni nemůžeme být manažeři. Já tedy taky žasnu. A ještě ke všemu když se vysmívá pedagog.To si o vás dámy taky myslím svoje i když máte možná víc než jen učňák.

Aničko nech toho. Už mnoho let lituju, že jsem propálila zaměstnání, protože to automaticky znamená, že i spím v knihovně. Ne, neznamená. Tady nejsem ve službě a když mi něco přijde směšný, tak mi to přijde prostě směšný. Zakladatel není žádné malé dítě, aby to neunesl. A ano, je směšné spojovat učňák se slovem studovat. Učňák se zkrátka nestuduje a vyučení lidé si nemají důvod hrát na studenty. To mu budeme za chvilku mazat med kolem pusy, jak je šikovný, že vystudoval praktickou školu. Lidi se tomu budou potají pošklebovat, protože se to nesmí říct nahlas, aby to neranilo něčí city, ale je to ve finále mnohem horší a pěkně pokrytecké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
8.11.22 18:54

@hanka.br. prej Aničko nech toho, to je dobrá hláška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
8.11.22 19:28

@Anna766 Aničko prej toho máš nechat ti vskazuje Hanka.Prej se ti spovidat víc nebude a připadlo jí to jenom směšný kdyz jsem řekl že jsem vystudoval vyucak, což chápu že jí to tak připadlo, měl jsem říct správně vyučil. Jsem se přerekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
9.11.22 21:02
@truelly píše:
@MonchichikPřesně tak to je. Stydí se říct, že se vyučili.

Nestydí já si myslím že ne já se vůbec už za to nestydím že jsem se vyučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze