Inkluze a zvláštní škola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@SAJ píše:
No vidíš, to nejsou vůbec špatné zprávy. Na maturu to není, ale na odpis taky ne. Už ses koukal, co by tě mohlo bavit dělat?
Práci mám takže jsem nezjišťoval nic dalsiho. Jdybych práci neměl tak bych měl zájem o nějakej kurz třeba na kominíka nebo neco takoveho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ Ale myslel jsem si že budu mít lepší výsledky v IQ testech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
@SAJ Ale myslel jsem si že budu mít lepší výsledky IQ testu
Máš co máš, nedá se nic dělat. Nejsi o nic horší než ostatní. Práci máš, to je dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
@SAJ Ale myslel jsem si že budu mít lepší výsledky v IQ testech
Ono v těch testech záleží i v jaké oblasti jsi byl testován a zda je to oblast, co ti vyhovuje. Často jsou ty základní testy jen na oblast logického myšlení, takové to doplň chybějící obrázek. Já logické dávám mnohem lépe, než třeba jazykové, kdy máš například doplnit slova ke stejnému základu vytvořené různými předponami a příponami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kasandra159 píše:
Ono v těch testech záleží i v jaké oblasti jsi byl testován a zda je to oblast, co ti vyhovuje. Často jsou ty základní testy jen na oblast logického myšlení, takové to doplň chybějící obrázek. Já logické dávám mnohem lépe, než třeba jazykové, kdy máš například doplnit slova ke stejnému základu vytvořené různými předponami a příponami.
Bylo tam kreslení, jazykové testy význam slov a co se k čemu hodí a co kde chybí atd. A logické testy a počítání úloh a nějaké skládání kostek, obrazců a popisovat co něco znamená a další věci který si už nepamatuju.Bylo toho docela hodně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kasandra159 jaká oblast by mne vyhovovala tak to nevím mne to je jedno.Ono to bylo prostě zaměřený na všechny oblasti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Takže podle psychologického vyšetření mám IQ 80.Podle psychologa to na maturitu prej není a myslím si že základku bych asi vychodil ale s horsima znamkama. Klidne to sem napíšu protože jsem to už tady někde psal že půjdu na vyšetření a říkal jsem si že bych výsledek měl napsat
kdysi v praveku se rikalo, ze hranicni pro zs je IQ 79.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
kdysi v praveku se rikalo, ze hranicni pro zs je IQ 79.
LMR je až pod 70, Roman je sice v pásu podprůměru, ale není to žádní tragédie. Já třeba oceňuju, že píše vcelku pěkně, gramaticky správně a dokáže vyjádřit myšlenku.
Romane, že to není tak úplně na maturitu fakt nevadí, mám dojem, že ti dali v té zvláštní škole víc, než kolik bys toho dostal v inkluzi, v tom mi věř.
Místo toho, abys smutnil za nedodělanou střední školou, hledej to, co tě bude bavit a co tě uživí. A najdi si někoho do života, s kým budeš moci založit rodinu. No a podporuj své děti ve vzdělání - a jedno, jak vysokém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ Díky. Ja psát docela umím na to co mám za skolu. Snazim se nedělat gramaticky chyby.Je to taky tím že jsem dřív hodně četl knížky naučil jsem se vyjmenovaná slova, předponu vy a rod ženský, mužský, střední atd.to vše jsme na skole probirali v 8.a 9.tridě. zapamatoval jsem si hodně slov jak se píšou správně díky cetbě, chyby dělám někdy v pravopisu ale taky si myslím že to ještě ujde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
@SAJ Díky. Ja psát docela umím na to co mám za skolu. Snazim se nedělat gramaticky chyby.Je to taky tím že jsem dřív hodně četl knížky naučil jsem se vyjmenovaná slova, předponu vy a rod ženský, mužský, střední atd.to vše jsme na skole probirali v 8.a 9.tridě. zapamatoval jsem si hodně slov jak se píšou správně díky cetbě, chyby dělám někdy v pravopisu ale taky si myslím že to ještě ujde
Ano, píšeš dobře a to bez ohledu na to, na jakou jsi chodil základní školu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
a bud rad, ze jsi byl ve skole, kde te tohle ucili. Ja to zaka v inkluzi na podobne urovni jako jsi ty neucim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy tak to radši zvláštní než inkluzi.Vim že tam měli učitele čas na žáky se venovat když nebyli dohromady všechny zaci spolu jako v současné době
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
@matkabagristy tak to radši zvláštní než inkluzi.Vim že tam měli učitele čas na žáky se venovat když nebyli dohromady všechny zaci spolu jako v současné době
ver tomu, ze ano. Ja jsem flexibilni, absolvovala jsem spoustu kurzu a skoleni zamerenych na zaky v inkluzi, ale neni v mych silach poskytnout stejnou uroven vzdelavani jako specialni pedagog, asistent uz vubec ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Já si myslím, že zrušení zvláštních škol byla velká chyba, ublížilo to nejvíc těm děckám a nepomohlo to vůbec nikomu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Já si myslím, že zrušení zvláštních škol byla velká chyba, ublížilo to nejvíc těm děckám a nepomohlo to vůbec nikomu.
Naštěstí nezrušili všechny, fungují dál pod jiným názvem, jako my třeba. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit