Inkluze a zvláštní škola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Evik19 píše:
Jasně, že tam nějaký problém asi byl, třeba ten, že na školu kašlal a neučil se. Lidí, co nedokončili střední, znám víc a nikdo z nich není retardovaný. Pokud Romanovi někdo ty příspěvky nepíše, tak si fakt nemyslím, že by nebyl schopny zvládnout ucňák, pokud by měl dostatečnou vůli do té školy pravidelně chodit a aspoň elementarne se připravovat.
Znám paní, které naopak v nižším školním věku byla dignostikovana lmr, ale ucnak, nastavbu a dokonce i bakaláře silou vůle zvládla. Pak se ale ukázalo, že lmr vůbec nemá, prostě se jí jen nepovedl jeden test. U Romana to může (ale samozřejmě nemusi) byt podobné.
Učil jsem se kdybych se neučil tak bych se přece jen tak nehlásil na střední. Kdybych věděl že budu školu flákat tak bych se na střední ani nepokoušel chodit. Ale ucnak jsem zvladnul.Jo příspěvky si pusu sám. Vsak já umím docela dobře psat
Příspěvek upraven 10.11.22 v 18:29
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. Hanko asi si urazila Annu když si ji nazvala Anicko a to se nedělá to je jako kdyby ti ona řekla Haničko
Příspěvek upraven 10.11.22 v 18:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 ale díky že ses me zastala před Hankou, truelly a spol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z Hanky to učitelství přímo pramení. Když umí Annu tak usadit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
tak ale on zkoušel navazující studium (nevím jestli klasiku střední nebo učňák) a ne jednou, ale dvakrát a nezvládl…takže nějaký problém tam asi bude, že?
Zkoušel jsem střední školu čtyřikrát celkem. V Úpici, ve Dvoře Králové, v Hradci a v Chocni ale to už bylo docela davno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Zkoušel jsem střední školu čtyřikrát celkem. V Úpici, ve Dvoře Králové, v Hradci a v Chocni ale to už bylo docela davno
Romane a teď mi řekni, proč vlastně chceš tak moc dělat nějakou školu? Proč se místo školy nesoustředíš na život?
Jakou práci teď děláš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Romane a teď mi řekni, proč vlastně chceš tak moc dělat nějakou školu? Proč se místo školy nesoustředíš na život?Jakou práci teď děláš?
Ve fabrice a brigadně jeste úklid kanceláří a budov delam.Ja nevím už nechci dělat žádnou školu už je na to docela dlouho a už jsem to 4 zkousel a už nechci. Akorat jsem odpovídal na ten jeden komentar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Ve fabrice a brigadně jeste úklid kanceláří a budov delam.Ja nevím už nechci dělat žádnou školu už je na to docela dlouho a už jsem to 4 zkousel a už nechci. Akorat jsem odpovídal na ten jeden komentar
Je asi dobře, že se soustředíš na něco jiného, nemyslím, že by ti škola něco dala.
Úspěšný můžeš být i bez ní, jen musíš najít to, co budeš dělat rád a co tě bude bavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:To jo to ano.Ja jsem rád že mám praci
Je asi dobře, že se soustředíš na něco jiného, nemyslím, že by ti škola něco dala.Úspěšný můžeš být i bez ní, jen musíš najít to, co budeš dělat rád a co tě bude bavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
@hanka.br. Hanko asi si urazila Annu když si ji nazvala Anicko a to se nedělá to je jako kdyby ti ona řekla HaničkoPříspěvek upraven 10.11.22 v 18:45
Kvuli takové hlouposti se neurážím. Hanka to ví. A taky ví že si ji za její jiné aktivity dost vážím.
Nemyslím si že jsi hloupý, ale jsi zbytečně zaťatý a zbytečně se držíš minulosti.
Už jsem ti to psala, teď je čas koukat dopředu a být užitečný a něco umět. Teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Kvuli takové hlouposti se neurážím. Hanka to ví. A taky ví že si ji za její jiné aktivity dost vážím.
Nemyslím si že jsi hloupý, ale jsi zbytečně zaťatý a zbytečně se držíš minulosti.
Už jsem ti to psala, teď je čas koukat dopředu a být užitečný a něco umět. Teď.
Ok.ja jsem si předtím dělal jen trošku legraci z toho jak ti Hanka psala.nic ve zlem to nebylo.Ano máš pravdu moc se hrabu v minulosti. Dulezity je to co je teď a ne to co bylo tenkrát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smazaný příspěvek - reklama
Delej si reklamu jinde, stejne te brzo smazou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže podle psychologického vyšetření mám IQ 80.Podle psychologa to na maturitu prej není a myslím si že základku bych asi vychodil ale s horsima znamkama. Klidne to sem napíšu protože jsem to už tady někde psal že půjdu na vyšetření a říkal jsem si že bych výsledek měl napsat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Takže podle psychologického vyšetření mám IQ 80.Podle psychologa to na maturitu prej není a myslím si že základku bych asi vychodil ale s horsima znamkama. Klidne to sem napíšu protože jsem to už tady někde psal že půjdu na vyšetření a říkal jsem si že bych výsledek měl napsat
No vidíš, to nejsou vůbec špatné zprávy. Na maturu to není, ale na odpis taky ne. Už ses koukal, co by tě mohlo bavit dělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit