Inkluze a zvláštní škola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@1Pears1 píše:
Jestli Ti to pomůže srovnat se s minulostí, záznamy a závěry z Tvého vyšetření by měly být ještě někde v archivu.
Já svým dětem takové důležité dokumenty fotím a zakládám, aby nedošlo k nějakým nejasnostem a děti neměly potíže s jejich vyhledáváním.
Stejně tak škola musí poměrně dlouho archivovat dokumenty svých žáků.
To jo to škola dlouho archivuje dokumenty ale pak má už kopie skolsky úřad protože když jsem volal do své bejvale zvláštní školy tak mi bylo řečeno že vysvědčení mě vida školní urad.Ale to jsem se jen ptal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Pears1 píše:To jo to škola dlouho archivuje dokumenty ale pak má už kopie skolsky úřad protože když jsem volal do své bejvale zvláštní školy tak mi bylo řečeno že vysvědčení mě vida školní urad.Ale to jsem se jen ptal
Jestli Ti to pomůže srovnat se s minulostí, záznamy a závěry z Tvého vyšetření by měly být ještě někde v archivu.
Já svým dětem takové důležité dokumenty fotím a zakládám, aby nedošlo k nějakým nejasnostem a děti neměly potíže s jejich vyhledáváním.
Stejně tak škola musí poměrně dlouho archivovat dokumenty svých žáků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jestli se s tím dá udělat běžná ZŠ nevím, ale náš syn má IQ mezi 70 a 80 a je na běžné škole s asistentkou. Učíme se každý den, trénujeme. Fakt je, že pracovat na škole musíme hodně a s úkoly pomáháme. Je ve druhé třídě a zatím jsme to zvládli na samé jedničky, ale má velkou podporu ve škole i v nás rodičích. Zda to dotáhneme zdárně do konce ZŠ, to nevím, ale snažíme se to zvládnout.
Kdyby neměl asistentku tak by asi základní školu neudal hlavně 8 a 9 třída je těžká jak jsem se dozvěděl od známých. Já měl ve zvláštní i někdy za 3 takže nevím jak bych to měl na zakladce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Pears1 píše:
Každé takové rozhodnutí o způsobu vzdělávání dítěte je velmi závažné. Věř tomu, že rodiče jednali v té chvíli v Tvém nejlepším zájmu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Vždy hrozí, že jim tak závažné rozhodnutí dospívající dítě vyčte. Protože nic není černobílé a vždy to má dopady na budoucnost.
A proč by to dítě mělo vyčítat rodičům to je přece blbost kdyz v dospělosti ví že do zvláštní patřily proto ani já nic nevyčítám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald a jinak si myslím že kdybych víc zabral tak bych třeba maturitu tenkrát dal jenže jsem na tom byl nějak psychicky blbě kvůli zvláštní skole a já si nemyslím že jsem úplně blbej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit