Inkluze a zvláštní škola

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3121
15.9.22 22:43

@Roman18

Kolik ti je let, že to pořád řešíš? Jaký máš obor a pracuješ v něm?
Co bys chtěl dělat za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
15.9.22 22:50
@Pajka2020 píše:
@Roman18Kolik ti je let, že to pořád řešíš? Jaký máš obor a pracuješ v něm?
Co bys chtěl dělat za práci?

Přes 30.Kucharske práce. Pracuju ve fabrice a úklidové Prace jako brigada. A v pohode baví mě to. Jinak nemam žádnou vysněnou praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
15.9.22 23:03
@Roman18 píše:
Přes 30.Kucharske práce. Pracuju ve fabrice a úklidové Prace jako brigada. A v pohode baví mě to. Jinak nemam žádnou vysněnou praci

Děkuji za odpověď.

Kdybys chodil v dětství na běžnou ZŠ. Co si myslíš, že by dnes bylo ve tvém životě jinak?
Kam bys po běžné ZŠ šel studovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
15.9.22 23:30
@Pajka2020 píše:
Děkuji za odpověď.Kdybys chodil v dětství na běžnou ZŠ. Co si myslíš, že by dnes bylo ve tvém životě jinak?
Kam bys po běžné ZŠ šel studovat?

Vůbec nevim.Ani nevím jaký známky bych měl na ZS když jsem tam nechodil ale asi moc dobrý ne takže střední škola by asi stejnak nedopadla ikdyz jsem driv chtěl maturitu.No a šel bych asi někam stejnak na ucnak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
16.9.22 06:01

@Roman18 já ti to řeknu natvrdo a jasně, tvé IQ je zcela jasně podprůměrné a na střední školu nemáš. To ale neznamená, že bys nenašel své uplatnění. Přestaň se vrtat v tom, coby kdyby, to stejně nevyřešíš. Ve 30 i s lehkou retardací bys měl mít o životě jasno a nezakládat hloupé diskuze (hlavně ta, kde zajišťuješ, jak krást, je úplně pitomá).

Příspěvek upraven 16.09.22 v 06:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
16.9.22 06:02

A ještě, buď rád, že máš normální práci, snaž se ji dělat dobře a jistě se ti dostane uznání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65678
16.9.22 06:07
@Roman18 píše:
Vůbec nevim.Ani nevím jaký známky bych měl na ZS když jsem tam nechodil ale asi moc dobrý ne takže střední škola by asi stejnak nedopadla ikdyz jsem driv chtěl maturitu.No a šel bych asi někam stejnak na ucnak

Nepsal jsi náhodou, ze bys chtěl byt ucitel, protože maji hromadu volna a skoro nic nedělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
16.9.22 06:59
@vokishka píše:
Nepsal jsi náhodou, ze bys chtěl byt ucitel, protože maji hromadu volna a skoro nic nedělají?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
8524
16.9.22 07:40
@vokishka píše:

Jo, psal. Pak chtěl dělat nějakýho vedoucího a taky jezdit náklaďákem, ale když zkusil řídit dodávku, tak ji hned naboural. :roll:
IQ má podprůměrný, ale sebevědomí až na půdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
16.9.22 13:20

Legálně si třeba na barák nevyděláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
16.9.22 14:13
@vokishka píše:

jo, jenom neco rikaji. Co, to nepobral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
16.9.22 20:45

@PetraJ dodávku jsem žádnou nenaboural to bylo psáno ve srande a kdybych chtěl tak bych s dodávkou mohl normálně jezdit ale radši jsem šel do fabriky kvůli lepší pracovni dobe atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
18.9.22 07:24

Může se stát a v minulosti se to stávalo, že dítě špatně odiagnostikovali nebo z diskriminačních důvodů šoupli do zvláštní. Jsou to smutné příběhy, minimálně o jednom vím a bohužel, člověk se s tím musí vyrovnat. Čas už nikdo nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65678
18.9.22 07:51
@Kipa22 píše:
Může se stát a v minulosti se to stávalo, že dítě špatně odiagnostikovali nebo z diskriminačních důvodů šoupli do zvláštní. Jsou to smutné příběhy, minimálně o jednom vím a bohužel, člověk se s tím musí vyrovnat. Čas už nikdo nevrátí.

Tak pokud 3× zkousel beznou stredni a nezvladl to, tak asi tak spatne diagnostikovany nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
18.9.22 08:02
@vokishka píše:
Tak pokud 3× zkousel beznou stredni a nezvladl to, tak asi tak spatne diagnostikovany nebude

Já psala obecně k problému. Jeho situaci neznám a ani nevím, jak umísťování dětí do speciálních škol v dnešní době funguje. Nicméně tuším, že záleží i na rodičích, kterou variantu vzdělávání upřednostňují. Zda upřednostňují běžnou školu s asistentem nebo nějaké speciální vzdělávání. Nejsem v tom ale odborník. Pouze vím, že existují případy, kdy došlo k minulosti k přehmatům, protože o jednom takovém případě vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze