Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jdu v pondělí, dneska jsem byla u pani Dr a řekla mi že tam mam jen jeden velkej folikul tak jsem na to zvědavá. ![]()
Ahoj Šimčo,
já byla na své první inseminaci před měsícem, tak ti mohu dát jednu radu, dle mého názoru mi pomohla.
Šla jsem na to v poledne a doktor celou dobu tvrdil, že pak můžu jít do práce. Ale já si vzala půl den dovolené, nechala se domů odvést, uvařila si něco dobrého na zub a válela se na gauči. Samotný zákrok mě nebolel, jen jsem potom měla vaječníky bolestivé. A neposlouchej rady, že se na to hlavně nemá myslet! Jen na to mysli, ať to tělo naladíííí
.
M.
ahoj anetííííku děkuji moc za radu, taky budu doma jdu v pondělí v jednu hodinu a pak domu a taky budu ležet, a jak ti to dopadlo jestli se smym zeptat???
Ahoj Simčo,
bohužel jsem k netu dříve nedostala. Mě ta první ins. pomohla, jsem v 7 týdnu. Předtím jsem to zkoušeli sami necelý rok. A jak ty si to v pondělí zvládla?
ahoj anetííííííku no zvládla jsem to dobře, byla jsem tam jen chviličku to mě překvapilo, ale asi to tak rychlí je
pak jsem přijela domu a odpočívala a měla polštář pod zadkem
no ale ted beru ultrogestan jeden ráno a jeden večer, žádne bolesti břicha nemam nic necítím akorád mě bolí prsa ale to ješte nic neznamená 20 mam dostat menstruaci tak se nechám přikvapit jeslti to tak bude nebo ne. Jinak gratuluji že hned poprvé mi se taky pokoušeli rok sami a ted 1 inseminace tak snad to víjde. ![]()
Ten ultrogestan jsem brala taky. Vlastně ho ještě stále beru. Tak to ti vychází M zrovna když by sis měla dělat test, že? Mě připadalo, že těch 14 dní je věčnost. Začaly mě hodně bolet prsa a šíleně v kříži. Tak dej vědět jak si dopadla. Ale kdyby to nevyšlo, tak nezoufej !
ahoj no dr mi řekla že si mam udělat test už 18 aleto se mi zdá brzy, 20 jdu na krev tak uvidíme. Vim že u inseminace je malá pravdepodobnost tak snad se nám to podařilo. Pak písnu jak sem dopadla.
Simčo, mě by to moc zajímalo už ted,dostala jsi menzes?Jak se cítíš?
Ahoj no tak dneska jsem si delala test a nic ale menstruaci mam dostat až v pondělí nebo mi to tak aspon vychází. No dneska mě trochu pobolívali vaječníky ale už 14 dní me bolí prsa ale to pořád nic neznamená. Myslíš že jsem udelala test brzy když to mam dostat až v pondělí, to mam jít na krev tak uvidíme. Jde o to že tento měsíc jsem nebrala žádne leky na popdoru menstruace tak snad to dostanu. Uvidíme v uterý to si budu k Dr volat pro vísledky Hcg tak se nechám překvapit, samozdřejme když to nevíjde bude mi to líto ale nesmim to vzdát. A jak se cítíš ty???
tak to je fajn,vypadá to nadějně.Mě když to nevyšlo,tak jsem dostala menzes.A bereš utrogestan,nebo něco?
Já mám trochu problémy s krvácením,jsem ted byla týden v nemocnici,ale nezjistily,proč to krvácení tam je.Mimčo je v pořádku a placenta se taky neodlučuje,tak bych měla být klidná.Snad to přestane.
Taky jsem měla problémy s chudokrevností,ale to mi dr.napsal železo,tak už je to fajn.
Jinak prsa mě bolely už od začátku,taky mě pěkně vyrostly ![]()
A ty když půjdeš na hCG,tak se to nedozvíš ještě ten den?
jj já beru ultrogestan jeden ráno a jeden večer. Mě akorát zmátlo to že byl test negativní ale je pravda že se doporučuje si dělat test až v den vynechání menstruace. tak uvidíme nevím co si mam o tom myslet. a ty si měla hned když sis delala test tak pozitivní a po kolika dnech sis ho delala??. No já jdu v pondělí jdu na krev a dr mi řekla že si mam druhý den zavolat na vísledek. jinak to je dobře že už ti je lepe. tak hezky odpočívej.
no já byla na krvi o den dřív,asi 29.den už si to přesně nepamatuju a bylo to slabě pozitivní,tak se to muselo opakovat.Ono to fakt nemá cenu ten test dělat brzo,pak to jenom mate.Test z krve byl slabě pozitivní a test z moči negativní.Tak se drž…
Dekuji judit za podporu. Zítra jduna krev tak v uterý tvidim jak to dopadne. zatim ahoj a napíšu co a jak
Ahojte holky,
dlouho jsem tu nebyla protože jsme měli problémy s netem a nějak se mi to pořád nedařilo dát dohromady.
No Juditko co totu čtu jakéto máš problémy.Doufám že budeš mít všechno v pořádku budu ti držet pěstičky a hlavně na sebe dávej pozor.
Jinak já mam za sebou druhou inseminaci a dneska jsem nějakej 30 DC a ještě jsem to nedostala.
Po první inseminaci jsem to dostala už 22 DC tak je to divný.Včera jsem si dělala test byl negativní ale je fakt že jsem si ho dělala odpoledne.
Uvidím počkám ještě do konce týdne a potom to začnu nějak řešit.Mam pocit že mi porostli prsa ale za tu dobu co se snažíme si myslim že už si to snad všechno namlouvám nebo co.
Holky tak na sebe dávejte pozor a všem držim palečky. ![]()
Ahojky Romi,to je dobrá zpráva.Vypadá to s váma dvouma nadějně.Těším se,až to budete mít obě potvrzené
.A kdy máš jít na krev?
Já problémy trochu mám,ale už to ustupuje.To víš,já nemůžu mít nic jenom tak.Myslela jsem si,že když dosáhnu svýho cíle a povede se mi otěhotnět,tak budu mít všechno,co jsem chtěla,ale další problémy nastaly.To už je ale život.
Zatím ahoj a ozvi se.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.