Inseminace – máte zkušenost?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
24.5.09 16:06

Ahoj judit tak to je hezké že budete mít hlčičku. No bolelo to jako čert myslela jsem že jsem těhotná a potratila jsem. No naštěstí jen cista to mi řekli až v nemocnici po UTZ že to byla cista a že mam hodně tekutiny v břiše z toho jak praskla ale že se ta tekutina střebá. No ale ted musim čekat na další měsíc na IUI. Včera jsem podepsala reverz z nemocnice protože tam na me každej kašlal dr mi řekl že v pátek musí odebrat krev a když bude negativní tak mě pustí domu , ale mezitim než sestry šli proo výsledky tak dr odešel domu to byl pátek tak jsem byla v nemocnici do soboty tak jsem doufala že me pustí domu v sobotu protože výsledky byli negativní. No a v sobotu přišel dr ale ne muj co me ošetroval a ten mi řekl že teda jsou negativní ty výsl. ale že musim do uterý čekat na sveho oš lekaže aby mi mohl napsat propouštěcí zprávu no tak jsme se naštvala a podepsala reverz. Bylam jsem v mostecký nemocnici takže hrůza. aspon kdyby semnou neco dělali tak člověk nic neřekne ale kašlali na mě. břicho už me neboleleo a doktor řekl že mužu domu když to bude negativní a pak si ani nemohl počkat na výsledky. No platila jsem jim nadstandart tak možná měš chtěli zdržet aby dostali víc penez . :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
25.5.09 06:35

ty jo, :-) co je to za jednání???Proč by ti jinej doktor nemohl napsat propouštěcí zprávu?To v Brně,takhle nefunguje.ale je pravda,že jsem nadstandart neměla.Možný to je,že to bylo kvůli tomu!
Tak at se uzdravíš a napiš novinky,až nějaký budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.09 21:25

ahoj holky!
Simčo, no to je smolík, že ti zrovna praskne cysta když to nejmíň potřebuješ. Ale na druhou stranu ses jí zbavila, třeba to byla právě překážka proč se vám nevede otěhotnět. Věřím, že se už na iui těšíš.
Ti doktoři jsou šílení prevíti, takhle z tebe tahat prachy. To je fakt nehoráznost.
Juditko, to jméno jste vybrali moc hezké.
Náš bobek mě nějak zlobí, neustále mám bolesti v podbřišku, u doktora jsem už byla a všechno s miminem je dobrý. Doufám, že to přestane, někdy už nemůžu ani chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
1.6.09 17:05

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat zda by se mi mohla udělat cista s tech hormonů co si píchám??? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
1.6.09 17:07

Zdravim, chtěla jsem se optat zda se mi mohla udělat cista s tech hormonů co sem si píchala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.09 23:04

Simčo,to teda nwm,ale já taky nikdy cistu neměla a ted před IUI se mi udělala,ani nevím od kdy.
Nepřihlášená Judit

• Citovat
  • Upravit
124
21.6.09 09:58

Ahoj tak mi lekař potvrdil že cisty mam po injekcích ale že je to vedlejší učinek a stim nicc neudělá. Tento týden začínám se stimulací tak snad mě pak zase neodvezou do nemocnice. :( a jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.09 15:18

ahoj Simčo,
už jsem tu dlouho nebyla tak jsem neodpovídala. Ty už máš asi tu stimulaci za sebou viď. Nebo jak si na tom ? Po injekcích cysta, to by mě asi nenapadlo.
Já jsem si to teď taky užila :( , neboť mi po druhých krevních odběrech volali, že je něco v nepořádku s miminem, že tam mám přijít. Brečela jsem ty 2 dny jak želva. Výsledky na downa byly v pohodě, ale byly tam náznaky na rozštěp. Proběhla konzultace, ultrazvuk a odběr plodové vody. Ten odběr nebyl vůbec příjemný. Ale výsledky ukázaly, že by mělo být všechno v pohodě. V plodové vodě mám krev, za kterou mi může zřejmě moje endimentrioza. Kvůli které jsem taky nemohla dlouho otěhotnět.
Přijde mi, že má člověk pořád strach. Aby otěhotněl,pak aby se to udrželo, pak z vyšetření,…
No hlavně tobě přeju mnoho zdaru a hlavně pevné nervy s tím vším okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.7.09 22:16

Ahoj anetíííku tak to je moc dobře že je vše v pořádku. já měla po tech injekcích no já tomu říkam cistu ale dr mi řekla že to jsou náke váčky a že ty se dělaj po injekcích jsou to vedleší učinky. no tak ted jsem začala 1 znova stimulovat zítra jdu na utz tak uvidíme ještli tam bude nákej ten folik. a když jo tak to vychází že bych měla jít bud v pátek nebo v pondělí na inseminaci. tak snad to výjde. tobe držim moc palečky a zase nekdy napiš, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
7.7.09 18:51

Ahojda. Náhodou jsem našla tyto psaníčka co si píšete a popravdě tu sedím a zírám co čtu. V dobrém :D . Jsem 14 dní opo inseminaci, po odchodu z ordinace mi dr řekl ať si test udělám 17 den po inseminaci a pokud bude pozitivní tak ať přijedu o další týden déle a udělá mi ultrazvuk. Od vás se dočítám, že jste užívali nějaké léky a byli jste na krevních testech už po tak krátké době. Jsem trochu v pokušení si test udělat dříve, ale váhám, že je aasi brzo. Po týdnu mě začala bolet prsa a mám občas bolesti v podbřišku. S manželem se snažíme tři roky, už od září loňského roku jezdíme na spec.kliniku a teprve ted se konečně začalo něco dít. Tam jsem přestoupila na doporučení svého gynekologa s určitými vyšetřeními. Věděli jsme že bez lékařské pomoci nám to pravděpodobně nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
11.7.09 20:58

Ahoj tak jdu v pondělí na 2 inseminaci. tak snad se povede sice jsem nastoupila do nove práce, tak příjdu na jine myšlenky nebudu pořád mysled zda to víjde nebo ne nechám tomu volný průběh. tak v pondělí na mě myslete prosíííííííííííííím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.7.09 23:09

ahoj holky tak jsem po 2 iui ale jelikoš jsem nastoupila do práce tak nemůžu marodit vim že se nemusí marodit, ale hned po iui jsem měla noční takže si říkám a doufám aby to vyšlo protože si pak budu říkat že to bylo kuli tomu že jsem šla hned ted den do práce no tak uvidíme snad budu mít štěstí. A jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.7.09 08:37

ahoj Simčo, myslím, že to, žes byla na noční, by na to nemělo mít vliv, mně dr. říká, že po IUI nejsou žádná omezení, je to jako asistovaný pohl. styk. Já byla v úterý na 3. IUI, tak to budeme čekat stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.7.09 13:14

chiquita13 tak to ti držim palečky, a bereš taky ultrogestan, mě dr řekl v pronatalu že mam brát 1 rano a 1 večer a moje doktorka která mi ho psala tak napsala 2 večer tak ted nevim koho poslechnout. Ale doufám že se nám to povede sice se snažíme o mimi teprve 1,5 ael už tak je to dlouho i když vim že jiný třeba čekaj i 5 let topak musí být na psichyku jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.7.09 16:32

Já beru duphaston, je to to samé, co utrogestan, jeden ráno, jeden večer. My se snažíme taky 1,5 roku, tak to jsme na tom stejně :wink: Taky držím palečky, ať to teď vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.