Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
14.10.05 14:31

Pro Wendys
Moc Ti děkuji, já jsem z toho dost vyklepaná, protože vůbec nevím do čeho jdu. Já si myslím, že já to budu mít s tou kontrastní látkou. Určitě se ozvu, jak jsem dopadla.
 Leona

• Citovat
  • Upravit
652
14.10.05 14:33

Sofy,to je pech,ale jednou to přece vyjít musí!!!!!!!! :lol: :lol:
Selmino,ještě nezoufej,dokud ta mrhca nedorazí,je pořád naděje,držím ti pěsti ať to je těhu :roll: :lol: Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
17.10.05 14:04

Čau holky,tak jsme konečně zpátky od doktora /počkali jsme si s manžou cca 3 hodky :roll: /,ale teď to začíná nabírat obrátky!!!Doktor nám ukazoval výsledky spm,nemohl uvěřit zázračnému zlepšení- počet stoupl z 20mil na 60 mil :lol: :lol: a předtím nezjistitelná pohyblivost byla úplně v normě!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ať žijou vitamínky :lol: :lol: /prý se na tom vyšetření ptali jaké zázračné léky doktor manžovi dal hahahaha!!!/Takže vzhledem k těmto výsledkům a mému dnešnímu 11DC mě hned zítra chce vidět na utz a ve st nebo čt nám hned naordinoval IUI :idea: :idea: Teda to je rychlost!! Doufám, že to s ovu stihnu,dneska mi totiž BT klesla ,ale to je u mě na ovu moc brzo,pravidelněji mám 13-14DC.Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
17.10.05 14:13

BERUNDA, napísala som ti do denníčka,držím palce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
17.10.05 14:14

Kde ste sa všetky stratili, nikto nepíše, neinformuje.
Selmina ako si dopadla?

Píšte,pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
17.10.05 14:25

ahoj holky, tak jsem tady zase po vikendu odpocata a plna sil. Berundo, tak to je parada, tak to na tom asi budeme podobne, ja jedu ve stredu na UTZ a snad v patek by mohlo byt iui, taky se uz tesim, ale zaroven se zase bojim, ze to nevyjde, ale jednou se to povest musi, budu optimisticka. A ja dopadly dalsi holky co byly na iui? nejak se nam ztratili, co? tak se mejte krasne a piste papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
17.10.05 14:31

Sofy díky, už jsem si to na deníčku přečetla,mám jen strach že jsme prošvihli ovu, utz z ordinace kde jsme byli přenesli jinam, tak mi doktor nemohl udělat utz hned.No nedá se už nic dělat,stejně by se to dneska tak nahonem asi nestihlo,každopádně manža musí zase zobat kdyby zítra náhodou už bylo pozdě nebo to vůbec nevyšlo,tak ať si ten hezký spm udrží,doktorovi jsme neřekli nic.Já to snad do zítřka nepřežiju!!
Jinak je tady opravdu dost mrtvo.Holky kde jsteeeeeeeeeeeeeeee??????????? Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
17.10.05 14:44

no, tak verim, ze ti to berundo dopadne dobre a budeme si spolu probirat pocity po iui. Jinak taky koukam, ze uz se nejak vsichni trhly. Ani fifka s tulipankem uz sem nezavitaji, to je skody, mohly nas nejak nakazit. Jinak se mejte krasne a piste papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.10.05 15:42

Ahoj holčinky moje!!!!
Já jsem dnes první den v práci po více než 14ti denní chřipce. Ale pořád jsem na Vás myslela jak to dopadlo, hodně Vás bylo na IUI než jsem onemocněla. Neměla jsem čas si přečíst zpátky jak jste dopadly, ale posledních komentářů nikdo není těhu? :cry: To je mi moc líto, věřila jsem, že alespoň některá z Vás bude!!!!
Já jsem si prožila trochu peklo. Nemoc jsem chtěla vyležet během dovolené a víkendu, ale hned první den v práci se mě vrátila a musela jsem k doktorce. Hrozně jsem smrkala, kašlala, hlava bolela a na víc mě dost bolelo břicho a měla jsem hrozný křeče a vyvrcholilo to krvácením, ale slabým. Snad je vše OK. Na ultrazvuku jsem byla naposledy před 3 týdny, srdíčko tlouklo…to jsem už ale psala. Zítra jdu do první poradny, snad už dostanu tu prokletou průkazku, každý se na ni ptá. Ultrazvuk nevím kdy bude další, ale pro uklidnění bych ho potřebovalal jako sůl.

Jsem ráda, že jsem zase mezi Vámi a když budu mít trochu čas přečtu si co se tady dělo ty dva týdny. Protože v práci se toho nahromadilo a já opravdu nestíhám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.10.05 16:03

Tak jsem si přečetla pár stránek zpátky a na anonyma ani reagovat nebudu, všechno co mělo bylo řečeno. Musí to psát někdo kdo se snaží tak 3 měsíce a sám ze sebe dělá neplodného a srovnává se s námi co se snažíme rok a víc… :cry:

Peťo mám ale otázku na tebe a omlouvám se, jestli už jsi to psala ALE bereš po IUI Utrogesntan nebo něco? To zkrácení cyklu je divné a Utrogestan nebo jemu podobné léky by měly tomuto zamezit. Jsem moc zvědavá na tvoji odpověď.

A nevěšte hlavy však ono to vyjde já velký pesimista, trémista a nervák jsem se taky dočkala. Teď na sobě pracuji, žádný nervy, spánek, odpočinek no o to horší je dnes návrat do práce. Za tu nemoc jsem si zvykla vstávat tak v 11 hod a ještě 2× za den jsem se šla třeba na hodinku prospat. Těhu na mě dolehlo šílenou únavou a taky nízkým tlakem, solidně se motám. To jsem si dala předsevzetí nepít kávu, ale to bych asi šla odezdi ke zdi. Jinak nevolnosti mám mírné a jenom občas, takže těhu na sobě vlastně kolikrát ani nepociťuji.

Napište jak se máte já na vás moc myslím!

• Citovat
  • Upravit
14
17.10.05 16:08

Zdravím všechny, před pár dny jsem se vrátila z dovolené, která byla opravdu mooooooooc krásná - prosluněný podzim. :D
Pak jsem se musela vrhnout do pracovního procesu, takže jsem ani neměla čas na nějaký testík. :? No a dneska jsem byla na kontrole a výsledek je negativní, takýe IUI byla neúspěšná :cry: :cry: :cry: V dalším cyklu stimulace asi možná taky nebudu moct pokračovat, protože se mi stihla na vaječníku udělat cysta. :evil: Já bych do toho … Mám jít na kontrolní ultrazvuk prý druhý až třetí den cyklu, aby se vidělo, jestli praskla.
Momentálně jsem se vrátila z nákupů, kde jsem si léčila mindráky. Trochu to pomohlo, takže dál uvidíme tak za tři, čtyři dny.
Chtěla bych se ještě zeptat vzhledem k mé imunitě proti embryu - nevíte o nějaké alternativní léčbě(vitamíny, …), která by to mohla ovlivnit?????

Zatím se mějte a držte se!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
17.10.05 17:29

ahoj fifko , jsem moooc rada, ze uz jsi zpatky, bala jsem se, ze uz k nam ani nezavitas, ze uz si se zabydlela nekde jinde, ale jsem rada, ze tu jsi, prece jenom si mi tu nejblizsi. Jinak k tvemu dotazu: Utrogestan beru, polykam, protoze mi doktor rekl, ze jestli se pohybuju, tak je mozne, ze vetsina se ho vyplavi a nema to skoro zadny ucine, takze ho polykam a zadne vedlejsi ucinky to nema. Ten kratky cyklus taky nevim co toje a navic jsem mela MC doleca dlouhy, asi neco kolem 6 dnu. Drive max 4, tákze se na to chci ted ve stredu zeptat, jedu totiz na UTZ a snad v patek by mohla byt dalsi iui. Ono to kraceni cyklu k necemu bude, jinak ti mooc drzim palecky a doufam, ze uz se ted budeme potkavat tady pravidelne, moc si nam tady chybela, opatruj se a zase brzy napis, papa :D :) :D :) :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.10.05 20:18

Ahoj holčiny, tak zatím žádné nové zprávy. Mrchu jsem podle mých normálních termínů očekávala ve středu a čtvrtek, ale nic. Ani v pátek, tak jsem se začala trochu těšit, že by přeci jen… o vídendu jsem měla dělat testík, ale v sobotu večer jsem začala špinit, tak jsem to obulela a test nedělala, protože jsem myslela, že se MS co chvíli rozjede. Ale i dnes stále jen slabě špiním, takže jdu zítra ráno do CARu na krevní test. Dnes jsem zkoušela z ranní moči, ale byl bohužel negativní, takže tomu moc nadějí nedávám. Spíš se začínám těšit, až to dostanu pořádně a budem moct pracovat na druhém pokusu.
zdraví všechny šelmina.

• Citovat
  • Upravit
596
18.10.05 07:33

Ahoj Šelmina, tak ty si na tom tak ako som bola ja.Ja som mala MS dostať v stredu a nič, ale pritom som potom začal špiniť a trvalo to 4 dni.Taktiež som si urobila test a tiež negatívny.Tak som nabehla k Dr. ten ma pozrel na UTZ, ale nič tam nevidel, no a do večera sa mi MS rozbehla.Musím povedať,že mi nikdy pred tým nemeškla, takže ma tentokrát prekvapilo ako sa so mnou príroda zahráva ( zrovna po IUI).
Asi skúša moje pevné nervy. :? Som zvedavá ako to dopadne u teba a čo ti povie tvoj Dr. :?:

FIFKA, ahoj :D , som rada,že si sa konečne ukázala a že je všetko v poriadku a chrípka zažehnaná.Dúfam,že nás tu naďalej budeš krmiť tehotenskými informáciami a budeme sa navzájom povzbudzovať,teším sa :wink:

Pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
18.10.05 08:44

Ahojky, Selmino,jak jsi dopadla v Caru? Moc bych ti přála,aby to špinění nebyla ms ale mimčo. :lol:
Fifko,pořádně si užvej těhu a i ty všechny nepříjemnosti v těhu,určitě na ně budeš později vzpomínat v dobrém. :lol: :lol:
Já se před chvílí vrátila z utz,vypadá to dobře,dostala jsem Pregnyl a večer si to mám píchnout,no asi pojedeme do nemocnice a nechám to na sestřičkách.Doktor mě upozorňoval,že to dost bolí,je to pravda? :?: Nemám z toho strach,jen by mě zajímalo, jak „bolest“ vnímá doktor-chlap a jak ženská.A ve čtvrek ráno jdeme na první IUI.Je to tak rychlé.jštějsme si to nestačila srovnat v hlavě.Petro ty jdeš v pa? :lol: :roll: Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí