Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
4.10.05 13:15

Ahojky

tak jsem dnes byla na UTZ a vyšetření. Vše je v pořádku a v pátek jdu na svou první IUI :) 8) Tak se těším, ale ono mě to v pátek ráno přejde a budu zase nervózní :cry:
Chtěla bych se vás zeptat na takovej dotázek. Když jsem jela domů z CAR, tak jsem si uvědomila, že se doktor nezmínil o tuleníčku. Tak nevím, jestli je lepší se do té IUI netulit, aby to nemělo vliv na kvalitu spermijek. Můžete prosím někdo poradit?? (tulili jsme se v neděli )
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.10.05 13:36

Tulenicko

Ahoj, my jsme byli na IVF a pokud si dobre pamatuji tak 4 dny pred byl narizeny klid zbrani Jarka + lednacek 25tt :wink:

• Citovat
  • Upravit
131
4.10.05 14:07

Ahoj holky,
my jsme byli v pátek na IUI. Moc tomu nedávám šance, protože jsem do toho všeho dostala angínu, ale pan dr. mi řekl, že to riskneme. Měla jsem 5 folikulí po stimulaci Clom… 23mm, 22mm, 19mm, 20mm a 16mm. Říkali mi, že kdybych neměla tu angínu a nebrala antibiotika, tak by mě hned převedli na IVF, ale takto to nejde. Sice nás upozorňovali, že to může být i mnohočetné těhotenství, ale nevím. Já bych brala aji ty dvojčátka. Jsem moc ráda, že nás tady přibývá a že se navzájem podporujeme.
Mějte se moc hezky a všem čekatelkám přeji, aby to už konečně vyšlo. A holkám, kterým to vyšlo, aby si užívaly to těhotenství.
 Leona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.10.05 14:10

Pro Minnie.
Já si také myslím, že před IUI by aspoň 2-3dny měl být klídek, aby se vytvořilo co nejvíce kvalitních spermijek. Hodně štěstí a buď v klidu, opravdu to nic není.
 Leona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
4.10.05 14:38

My jsme dostali nařízený 3 denní půst :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.10.05 14:51

Ahoj holčinky, taky k vám zavítám… Pročetla jsem poctivě celou vaší diskusi, blahopřeju holkám, které už jsou těhu a držím moc palce těm, které se chystají nebo jsou ve fázi čekání :wink: .
Holky, mám takový dotaz. Jak dlouho jste každá ležela po zákroku, myslím ještě v ordinaci. Vím, že někde nechávají ležet i 20-30 minut, jinde zase vůbec… jaké máte zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.10.05 18:04

ahoj holky, tak dneska jenom v kratkosti, nic mi neni, jen takový tlak v podbrisku, nevim cemu to prisoudit, ale nechavam to zatim konovi. Jinak nekdo z vas se tady ptal, jak je to s tulenim pred iui. Je to individualni. Ja jsem byla 2krat na iui a pokazde jsem to mela jinak. Poprve jsme meli 3 dny pred zakaz, protoze se iui pocitala jako hlavni ukon a pak doma bylo tuleni skoro povinne a ted po druhe jsme meli to povinne tuleni asi tak 10 hodin pred iui, protoze tomu tuleni se prikladala vetsi sance nez samotnemu iui, ktere nasledovalo, jak uz jsem psala, asi za 10 hodin. taky nam doktor rekl, ze spermiogram byl o trosku horsi, ale ze je to normalni, kdyz je to takhle po sobe. A co se tyce lezeni, tak to bylo take pokazde jine. jednou jsem nelezela vubec, proste hned me vysoupli a ted jsem musel a10 min lezet a mit cely den klidovy rezim. tak nevim, jestli jsem vam pomohla, ale snad jo, kdyby jste mela jeste nektera dotaz, tak piste, rada odpovim, drzte me tady vsechny nad vodou.

Fifko, moooc ti drzim palecky a doufam, ze uz se k tobe brzy pridam. jinak pis pis pis, tesim se na tvoje zpravicky,papa

holky musim bezet :D , papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
4.10.05 19:10

ahojte, tak my měli doporučenou 2-5 denní abstinenci a po IUI jsem ležela 20 minut, pak bylo řečeno dr., že po výkonu možno normálně bez omezení vše, tulení doporučeno na druhý den po IUI. Všem přeji hodně úspěchů co nejdřív to půjde!!!!!! Držím všem palečky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.10.05 21:30

Chtěla bych vám všem, co jste mi odpověděly ohledně toho tuleníčka před IUI moc poděkovat 8) :)
Tak ať se nám to čekáníčko rychle zkracuje :wink: :)
Mějte se kráááááásně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
5.10.05 07:44

Ahojte všetky :D

U nás to bolo s tulením pred IUI tak,že sme 4 dni abstinovali,po IUI som ležala na koze s rozčapenými nožičkami asi 5 minút, ale našťastie ma sestrička prikryla ináč by som sa prepadla od hanby a tých 5 minút sme kecali s Dr. čo a ako, potom ma poslali domov a 36 hodín zakázali tulenie.Takže asi každý Dr. má iný prístup.

Petr23 ako sa cítiš? ja som o jeden deň pred tebou a necítim absolutne žiadnu zmenu,ale osobne si myslím,že na nejaké tehu (ne)príznaky je ešte skoro po 8 dňoch IUI.

Všetkým držim palce a zdravím Fifku a Tulipánka :D

Pá Sofy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
5.10.05 15:03

ahoj sofy :) ,
tak ja jsem asi 6 nebo 7 dni po iui, nevim od kdy se to pocita :( , nicmene zitra to bude tyden, co jsem to podstoupila :? a jak uz jsem psala, taky zadne priznaky nemam, jen to bricho, mam v nem takovy divny pocit, jako bych tam uplne dole mela nejaky kamen, ale muze to byt asi i vsugerovany :cry: , fakt nevim, jinak se citim o.k a chodim do prace a ucim se na blizici se zkousku na vejsce, tak se zatim mej krasne a dej vedet, jak pokracujes v cekani, tak se mej, papa

ostatni samozrejme take zdravim a preji at nam to cekani rychle utece a vime konecne na cem jsme, papa :D :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
6.10.05 09:31

Holky, chtěla jsem se zeptat, měla jste některá po IUI zdrav. potíže? Myslím zánět nebo něco takového. Jsem z toho dost špatná. V sobotu jsme byli na IUI a včera a dnes mě dost pobolívá podbříšek a mám potíže při čůrání (píchání jako při zánětu). A snad do toho mi začínají asi kvasinky, ach jo. Takže se nám asi nic neuchytí :cry: Nevím, jestli ten zánět nemohl způsobit právě ten zákrok. Zkouším urol. čas a brusinky, ale když to nepomůže tak zase ATB :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.10.05 15:57

ahoj selmino, tak nevim nevim, ale dvakrat jsem podstoupila iui a pokazde jsem mela kvasinky a pokazde jsem musela navstivit gynekologa, bez nej bych proste nevydrzela, ja tedy nemam zanet, ale mykozu a tak mam zavadeci globude a mast, ktera se smi pouzovat i v tehotenstvi, napsal mi to ten gynekolog a rekl mi, ze by kvasinky nemely zpusobit neuchyceni embrya, je to pry malinko mensi sance, ale v postate nic tak hrozneho, protoze rikal, ze jestli s tim mam problem pred tehotenstvim a to ja mam tak u nej budu asi cele tehotenstvi, protze se pry nejak meni prostredi tam uvnitr a ne kazdy organismus je na to pripraveny a dokaze si s tim poradit, v podstate me uklidnil, ale o zanetu nic nevim, tim netrpim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
6.10.05 16:58

Ahojte, jen tak jsem zabrousila na vaši diskuzi a přihodila bych taky svojí trošku. IUI jsem podstoupila už skoro před rokem a hned napoprvé byla úspěšná. Tuleníčko jsme měli zakázané 3 dny před, ale nedodrželi jsme to. Hned po zákroku jsem šla domů a ještě na ten večer jsme měli naordinované další tulení :o)
Leico, vícečetné těhu nemusí být jenom dvojčátka :o))) Čtyři dny před IUI jsem měla na každé straně jeden větší folikulík (už nevím přesně, ale míň než 20 mm) a povedla se čtyřčátka!! Na ty jsem si ovšem netroufla, tak teď mám doma jen dvě uvřískané zrůdičky… (omluvte ten výraz, ale píšu pod dojmem okamžiku - před chvílí se hlásili o jídlo oba naráz, jinak jsou to samozřejmě koťátka moje nejmilejší :o)))
Jo a těhutest byl pozitivní už 10. den po IUI, ale pochopitelně bylo hormonů mnohem víc než u „jednotěhu“ .
Pa, T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
6.10.05 20:42

Ahojky holčičky, zdravím z dovči, tedy pracovní dovči, dnes jsme malovali dětský pokojít na meruňkovo, malý detail, chybí mimísek :-))
Jinak na vaší debatu o IUI a infekcích, tak já měla to samé, také jsem měla hned 2. den po IUI svědění, pálení a výtok. K dr. jsem nešla, stačil na to Canesten, s tím jsem spokojená a zabere vždy..Jinak mi ale dr. řekla, že je to normální, že se to stává velmi často. Přeji tedy všem úspěch a brzy překvápko a nebo překvápka v bříšku a těm, kterým se zadařilo, ať vše klape suprově :P Mějte se holčičky nádherně a pohádkově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí