Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
20.9.05 13:36

Ahoj tulipánku,ďakujem za držanie palcov, budem to potrebovať.Dúfam,že sa potvrdí aj u mňa to čo si písala s tým 1a 4 IUI.Pevne verím,že to výjde na prvý krát, ale takých nás už bolo,že?No, keď to nevýjde tak nič sa nedá robiť pôjdeme do druhého kola, každopádne trocha povzbudivých slov mi padne vhod.

Pá a drž sa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.9.05 15:56

Ahoj, zdravím všechny!
Mám dneska moc práce a tak jenom zajdu, přečtu si co je nového a nestačím už reagovat.

Všem co jsou zklamané můžu vzkázat jenom jedno: ONO SE TO POVEDE! Když to šlo u mě tak už potom to musí jít každému! Akorát člověk se těch starostí nezbaví......když se to povede přijdou zase jiné.......já vím, že teď si říkáte, že je chcete mít ty co já, taky jsem tak přemýšlela. Dokonce jsem pomalu záviděla i těm co o mimi přišli. Nevím jak to popsat aby to nevyznělo divně, ale je to důkaz toho, že to jde a jednou to vyšlo a tak to musí vyjít znovu. Zažívala jsem šílené pocity beznaděje a sama sebou jsem jako ženou neschopnou mít děti opovrhovala. Samozřejmě když jsem teď na počátku těhu, tak představa, že bych o to přišla je šílená a tu bolest ze ztráty bych asi nevydržela. Snad si nebudete myslet, že jsem divá, ale je to takový popis mého rozpoložení a i přesto se podařilo.

Moc Vám držím palečky a posílám těhu prskance :wink: Jak víte, u mě IUI vyšlo napodruhé a proto to po prvním neúspěchu nevzdávejte!!! Já jsem byla moc zklamaná když to nevyšlo, dala jsem do toho všechny mé naděje a proto Vás chci jakoby „varovat“, že když ne hned tak příště se to povést může.

Tak ještě jsem chtěla něco napsat Sofy, ale neustále je v kanceláři rušno, takže jsem to zapoměla :oops:

• Citovat
  • Upravit
133
20.9.05 16:48

ahoj holky, drzim palecky, uz nevim kdo z vas se ptal na leky, ja jsem treba stimulovala menogonem a nic mi to nedelalo a i foliku bylo malo, tak nevim jestli to bylo lekama nebo mnou, jinak koho ceka iui, tak mu drzim palce, ja zrovna patrim k tem mene stastnym, nam se na poprve nezadarilo a napodruhe jsme to museli odrici, tak ted pristi MC jdeme do toho po druhe a budu pevne verit , ze se to povede, mejte se krasne a preju vsem brzke// a tem co uz se jim ukazaly, tak zase pevne nerviky, nebojte, ono to dopadne vsechno O.K :) :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.9.05 17:28

Ahoj Peťo!
Pořád na tebe myslím, my dvě jsme tu spolu jako první „válčily“ proti neplodnosti a moc opravdu moc ti přeji, aby to tentokrát vyšlo!!!! Hlavně piš já pořád vše sleduji a budu šťastná s tebou až to vyjde!

• Citovat
  • Upravit
131
21.9.05 09:19

Ahoj tulipánku,
moc děkuji za povzbuzení. Pevně věřím, že jednou se to povést musí. Už se sice nemůžu dočkat, ale o to si to pak budu více užívat. Moc Ti přřeju, aby se Ti narodilo krásné a hlavně zdravé miminko. Měj se moc pěkně. Budu moc ráda, když se budeš i nadále ozývat, abchom tady všechny věděly, jak na tom jste i s mimískem.

Vám Všem ostatním přeji hodně pevné nervy při dalších pokusech. A pište, ať vím, že je pravděpodobnost otěhotnění velká.

Fifko,
Tobě také přeju krásné a hlavně zdravé miminko. Piš, jak roste a tak.

K těm lékům, já taky beru Closty…(nevím přesně ten název) a pak na UTZ dostávám injekce Pregnylu a pak od 17. do 25. dne beru Utrogestan (3× denně).

Leona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
21.9.05 09:36

Ahojte, tak teraz keď to tu čítam, aké všetky možné lieky beriete, tak som z toho paf, pretože ja okrem Clostilbegytu neberiem a ani som nikdy nebrala nič iné a to som 6 dní (odpočítavam) pred IUI.A Dr. ani nespomínal, žeby mi niečo iné ešte chcel dať.Hmmm? tak neviem, snáď vedia čo robia, som Dr. vydaná úúúplne napospas. :D

Petra, držím palce nech ti to tentokrát výjde a ja verím,že to tak určite bude…fakt! Uvidíš! :D

Fifka, keď si spomenieš tak napíš :D

Pá a všetky vás pozdravujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.9.05 16:04

ahoj holky, tak jsem tu jenom na skok, jinak moc dekuji za povzbudiva slova a mas pravdu fifko, byli jsme prvni, ktere jsme tady spolu valcily a bylo by prima, i kdsybychom spolu zvladaly tehu, tak ja se budu snazit te co nejdrive nasledovat, jo? :) , jinak se mejte a drzte se, papa jo apiste :twisted: :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.9.05 08:35

Sofy,
nic si z toho nedělej, neboj ony všechny ty léky časem přijdou…těžko říct jestli je to ale dobře nebo špatně. Já jsem při první IUI měla taky jenom Clomhexal a potom injekci Pregnylu k vyvolání ovulace - tu injekci dostaneš taky 100% v den, kdy na ultrazvuku naměří dostatečně velké folikuly. A dál se bere Utrogestan nebo já jsem měla Proveru a nebo ještě jeden lék, dost podobný těmto dvěma......a nebo taky nic pokud je sliznice děložní OK, takže opravdu se neboj že by něco zanedbali.

Peťo,
moc bych ti to přála aby Vám to taky vyšlo! Já tady na e-miminu kecám jenom s váma holky co jsou těhu jako já tak debatují o tom jak je jim špatně a tak. No a mě není vůbec nic tak si s nima nemám co říct. Věřím, že v novém CARu s tím u Vás trochu hnou a brzo nahlásíš //

Já jsem dneska byla zase na ultrazvuku a poprvé z toho mám opravdu dobrý pocit. Gestační váček narostl, má dnes 7 milimetrů a mimi už je malounko vidět, má asi 2 milimetry a prý už je i trochu naznačeno srdíčko. Při příští kontrole (zase ve čtvrtek) už by mělo tlouct tak to bude takový mezník. Těším se a bojím zároveň. Mám v ruce první fotečku :lol: tu jsem si poctivě „vyžebrala“. Zatím je to vše. Dr. nic neřekla v kterém jsem týdnu nebo tak, takže vlastně nic víc ani nevím.

• Citovat
  • Upravit
225
22.9.05 09:42

:-)

Ahoj holcinky,
tak ja se uz nemuzu dockat toho pondelniho UTZ.

Fifko, tak ja ti nevim, jak jsem mela ted v pondeli ten vacek veliky. psalo se tam myslim 12mm, ale to by bylo urcite moc, kdyz ty ted mas 7mm.
Dr. mi nic vlastne k tomu nerekla. Spis mluvila o te cyste, nebo spis ja nevnimala nic jineho.
Jsem moc rada, ze mas mimiska v poradku a pomalinku roste :-)
Me obcas poboliva v podbrisku, takze doufam, ze ta cysta neroste:-(

Mila Sofy, to , ze beres jen ten Clostylbegyt je urcite v poradku. Ostatni leky jsou potom dalsi podpurne tomu tehotenstvi, takze toto je dobry zacatek :-)

Mila Leico,
dekuju moc za hezke prani. Budu urcite moc rada o dalsim prubehu informovat, abyste vedelyco vas ceka :-) a mozna uz brzy :-)

Ahoj priste a moc drzim palce v dalsim usili:-)
tulipanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
22.9.05 12:09

Ahojte milé moje priateľky :lol:

Tak to ste ma ukľudnili s tými liekmy, už som sa obávala,že u mňa Dr. niečo zanedbáva…ale už viem že to tak nieje, tak dúfam,že všetko bude O.K.

Tulipánku, dúfam,že budem nasledovať tvoj príklad-hneď na prvú šupu :lol:

Pá,pekný (konečne slnečný-aspoň u nás v Bratislave) deň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.9.05 13:16

inseminace

jsem tu poprvé a tak doufám, že se mi pořadí, také přispět do vaší diskuze. Doufám, že moc neobtěžuji. Také jsme s manželem prodělali inseminaci, bylo to trochu komplikovanější a teď jsem napjatá jako struna, protože MS zatím nedorazila a to už měla :o , rozdíl v tom, co tu píšete je ten, že já nebrala žádné prášky a už vůbec ne nějaké injekce. Ani při výkonu, to jsem tedy zvědavá, jak nám to dopadne. Máte také nějaká s tímto zkušenost? Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.9.05 15:29

ahoj holky, tak ja zitra nastupuju do tretiho rocniku vejsky a tak aspon zase trosku zmenim myslenky a snad uz to moje stesti prijde brzy, v pondeli dam vedet, jak jsem dopadla na UTZ.

Fifko, jsem moooooc rada, ze ti to takhle vychazi a uz se tesim az ti taky budu moci napsat, ze se zadarilo i u nas, opatrujte se

Ahoj sasulo, to vis, ze neotravujes, ale o tvem pripade slysim prvne, jako myslim, ze si nic nebrala, tak potom nechapu, proc vam delali iui? u nas byly injekce, ale nedopadlo to a ted jsme si dali dva mesice pauzu, a pristi mesim zkusime znovu a uvidime, mej se krasne a zase napis jak to s tebou vypada

holky ahoj, mejte se a zase brzy napiste, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.9.05 19:25

inseminace Petra 23

Petruš, já neměla žádné prášky a ani injekce před IUI proto, že to nikdo nečekal, že budu mít ovulaci, protože podle horm. profilu si všichni mysleli, že já mít ovu nikdy nebudu, tak proto, no ale naštěstí podle ultrazvuku byla sliznice a folikul Ok, tak to snad ani nebylo zapotřebí, no nevím, to mi nikdo nevysvětlil, jaký to byl fofr. No a po IUI mi injekci a ani léky také nedali, ale vůbec nevím proč, já nevěděla, že se to tak dělá, to jsem se dozvěděla až z vaší diskuze. No a proč v našem případě IUI? Protože se snažíme o mimíska už přes 3 roky a zatím nevyšlo nic: vitamíny, zrušit horkou sprchu, nenosit těsné oblečení, nekouříme, podkládám po tulení, také nemá chlap před tulením močit, protože moč je prý pro spermijky agresivní a zabíjí, takže to jsme také omezili, no já už nevím co všechno…no každopádně podle spermiogramu se zjistilo, že spermijek je hodně, ale jsou hodně pomalé, no a nepomohlo zatím nic k tomu, aby byly rychlejší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
26.9.05 15:43

Ahoj holky, tak co je s vami? Tady to nejak vazne? kde jste nase tehulky, abyste nam dodavaly odvahu, sami to nezvladneme!!! :(
Tak u me jsou nejake nvinky, tak vam je napisu, dneska jsem byla na UTZ a pro vysledky krevnich testu, ktere mimochodem pry byly v norme, az prej na nejaky hormony v mozku, ty byly nizsi, tak jsem si z toho udelala zaver, ze pan doktor mi naznacil, ze jsem asi uplny blazen, 8O jinak ale dle UTZ se mu vse velice libilo, vyfasovala jsem pregnyl a pry to budeme zkouset (iui) i bez stimulace :D , ve stredu nam naordinoval tulenicko doma :P a ve ctvrtek to pry pojisti jeste oni pri iui, :P tak jsem zvedava, koukejte na me myslet, :! jako ja myslim na kazdou z vas, :! preju krasny zbytek dne a piste piste piste, papa :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
26.9.05 15:51

Petra 23: Ahojky, no taky jsem koukala, že to tu nějak vázne, přeci si nebudu psát sama se sebou ne? :-)) No jinak já pořád čekám na mrchu a nic, už jsem 37. DC a 24. den po IUI. Dnes jsem byla na krvi a výsledky se dozvím zítra odpo od dr., ale asi to nevydržím a zajdu si do laborky ještě teď až skončím v práci :-)) To jsem tedy zvědavá, to fakt nejde, vždyť už čekám 3 týdny a nedá se to vydržet, to je doba to ti tedy řeknu. Jinak mi moc dobře není, motá se mi právě teď hlava, pálí mě i teď žáha. Mám takový bílý výtok. Četla jsem, že se stává, že po oplodnění se takovýto vyrábí jako ochrana před dalšími spermijkami…no nevím, nechci si něco namlouvat a těšit se, třeba to je jen z toho, že jsem to už delší dobu mrcha nedolezla a tak jsem nějaká natlakovaná :-)) Jinak teplota pořád celkem vysoká 36,6 C, na to, že jsem vždy měla hodně nízkou, tak se pořád drží mrška…Držím ti palečky, aby to vyšlo a třeba se brzy setkáme na těhulkách :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí