Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
15.9.05 11:08

:-)

Ahoj Fifko,
Tak ja zase byla na IUI uz 13DC :-)

Proste to tak vyslo. Byla to vlastne vubec prvni uspesna stimulace, takze uz jenom proto to bylo pro me super a priznive, ze snad budu take ovulovat.
Uz jen pocitam dny nebo spis hodiny do toho UTZ. Nejradeji bych to uz vsem rekla, ale nemam tu uklidnujici fotecku :-)
TUK,TUK,TUK
Asi si zmenim presdivku na DATEL :-)

A ty mas take PCOS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.9.05 12:09

Tulipánku,
PCO nemám. Jediné co je zřetelné je jedna velká (2cm) cysta na pravém vaječníku, která se ale nezvětšuje a nejspíš ničemu nebrání.

Rozumím ti s tou fotečkou, na tu já si ještě 14 dní počkám a snad tentokrát už si ji odnesu a duše tak bude mít klid. Ale ty si ji určo odneseš, už na to snad bude dost času aby to u tebe bylo vidět. Dej potom vědět. Jsem zvědavka zvědavá :oops:

• Citovat
  • Upravit
131
15.9.05 12:13

Holky,

moc Vám gratuluju. To je super. Už konečně jste bez nervů. Moc Vám to přeju a nám ostatním také.
Tak se mějte moc hezky a opatrujte se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.9.05 12:17

Ještě jsem se prosím chtěla zeptat, za jak dlouho po inseminaci se pozná, zda jsem těhotná z krve. Moc Vám děkuji. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
15.9.05 12:58

Holky už si to jen užívejte!!! :lol: :lol: Hlavně pohoda a klídek,mimi je to nejnej ostatní počká 8O Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
15.9.05 14:39

ahoj holky, pridavam se ke gratulacim, je to super, ze vam to takto vyslo stejne, aspon si budete moci sdelovat dojmy a pocity, jak ja vam zavidim, samozrejme, ze v dobrem, ale ja to zase vcera dostala(o 5 dní drive), tak asi vite, jak mi je, nadeje je i tento mesic pryc. Jedu v pondeli na krev a dalsi pondeli na UTZ, aby pry vedeli, jestli ovuluju i bez leku, tak mi drzte palce, at mi alespon tohle vyjde a pak jsme rozhodnuty jit jeste na 2-3 iui a pak asi ivf, ale to je jeste daleko a budu myslet pozitivne, vidim, ze se to vyplaci, tak si to krasne stesti uzivejte a davejte vedet, jak to s vami vypada, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.9.05 15:01

Ahoj Peťo,

to mě moc mrzí. Já jsem byla teď už na 2. inseminaci a nemám z toho dobrý pocit. Počkám do neděle a pak si hned udělám testík. My jsme se s manželem dohodli, že ještě půjdeme 1× na inseminaci. Pak půjdeme na IVF. Hodně štěstíčka při dalším pokusu.
 Leona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.9.05 15:10

prosím o radu, pomoc, podporu

Ahojky holčiny,
nás čeká ještě jedno vyšetření spermijek a potom naše první IUI. Už teď jsem z toho nervózní a vůbec se mi do toho nechce a mám trochu i obavy.
Můžete mi aspoň trošku nastínit, co nás čeká?
Děkuji
Nervík Kočulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.9.05 16:33

Ahoj Peťo!
To je mi líto…vím moc dobře jak ti je. Pozitivní přístup ti celkem závidím, já jsem ho rozhodně neměla, jsem pěkný nervák - však jste všechny měly možnost to sledovat :oops:
Když jsi to dostala o pět dní dříve užívala jsi nějaké léky? (Utrogestan, Proveru…) Ty by tomu měly zabránit. Doktorka sama by měla navrhout co s tím, protože to může přeci zabránit uhnízdění vajíčka.....i když já jsem špinila i přes Utrogestan a teď naposledy i s Proverou a ejhle, podařilo se. Holka, myslím na tebe!

• Citovat
  • Upravit
1512
15.9.05 19:55

fifko, co je to PCO? mam to vzprave a houby rozumiem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
16.9.05 08:26

Fifko a Tulipánku, ešte raz vám aj ja gratulujem a veľmi,veľmi sa teším, ste pre mňa veľkou nádejou.

Ja som MS dostala včera a od zajtra stimulujem Clostilbegytom a 28.9. idem na tú moju dlho očakávanú prvú IUI, tak snáď s takým úspešným koncom ako vám. :D :D :D

Pekný deň,pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.9.05 08:52

PCO - polycystická ovaria.....snad to píšu dobře, setkala jsem se s tím jenom co jsem četla, sama tento problém nemám ..... myslím, že to je porucha, kde se tvoří folikuly ale samy neprasknou a když na vaječníku zůstávají tak se tvoří cysty. Možná ti to někdo vysvětlí líp, víc o tom já nevím. Myslím, že se to dá léčit a jsou různá stadia…hodně jsem četla, že se holkám i s touto nemocí podařilo těhotnět - i samovolně doma - bez doktorů.

Já jsem zase měla hroznou noc, pořád jsem se budila, strachem. Jelikož večer když jsem doma šla spát, tak sem objevila takový hnědý hlen, no prostě krvavé špinění a moc sem se polekala. Občas mě totiž bolí v podbřišku jako bych to měla dostat a to tak silně, že se musím až ohnout. Mám strach co se děje. Jestli ta krev nepřestane tak asi o víkendu budu muset hledat nějakýho doktora. Ale snad to už bude dobrý, ťuk ťuk.

• Citovat
  • Upravit
225
16.9.05 09:27

:-)

Mila Fifko,
ja jsem mela docela vitr vcera. Bylo mi vazne zle, zimnice a navaly horka a na zvraceni. Zalehla jsem v osm vecer a spala bez probuzeni az do rana, takze jsem to doufam vylezela.
Jinak me taky obcas poboliva a nerviky me bohuzel take neopousteji.
Ale vzdycky , kdyz se zklidnim a dojde mi, ze uz ve mne neco roste :-) tak je mi uplne do breku. TUK,TUK,TUK

Tak mi to nedalo a zavolala jsem si do Pronatalu a zeptala se , zdy bych nemela dostat dalsi Utrogestan. A sestricka, ze samozrejme , ze ho musim brat az do 15.tydne.
Tak me pekne nastvali, ze mi takovou dulezitou vec nemuzou rict hned. Co kdyz to kvuli tomu nedopadne TUK,TUK,TUK HRUZA
Co si samotne neohlidame …
Papa
 tulip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.9.05 09:46

Ahoj Tulipánku,
nechápu s tím Utrogestanem, že neřeknou......to mě pěkně štve u mě je to stejný. Dobrala jsem Proveru, ta se v těhotenství nesmí, ale nic dalšího mi nedali a teď možná proto to špinění. Nevím co si o tom myslet, mám strach abych něco nezanedbala. Snad se to už nebude opakovat. A nebo mám letět k doktorce? Ale byla to včera taková malá hnědá skvrna…tak nevím no, třeba to k těhu patří…ach jo

• Citovat
  • Upravit
596
16.9.05 10:03

Ahoj Fifko, odporúčam ti ísť k lekárovi, lebo na to špinenie sa dáva naozaj ten Utrogestan, kôli uhniezdeniu, takže nečakaj ale choď. Takto to malo zopár mojich kámošiek a všetky brali Utrogestan.
Toľko rada odo mňa.

Pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí