Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Fifko,
Tak ja zase byla na IUI uz 13DC ![]()
Proste to tak vyslo. Byla to vlastne vubec prvni uspesna stimulace, takze uz jenom proto to bylo pro me super a priznive, ze snad budu take ovulovat.
Uz jen pocitam dny nebo spis hodiny do toho UTZ. Nejradeji bych to uz vsem rekla, ale nemam tu uklidnujici fotecku ![]()
TUK,TUK,TUK
Asi si zmenim presdivku na DATEL ![]()
A ty mas take PCOS?
Tulipánku,
PCO nemám. Jediné co je zřetelné je jedna velká (2cm) cysta na pravém vaječníku, která se ale nezvětšuje a nejspíš ničemu nebrání.
Rozumím ti s tou fotečkou, na tu já si ještě 14 dní počkám a snad tentokrát už si ji odnesu a duše tak bude mít klid. Ale ty si ji určo odneseš, už na to snad bude dost času aby to u tebe bylo vidět. Dej potom vědět. Jsem zvědavka zvědavá ![]()
Holky,
moc Vám gratuluju. To je super. Už konečně jste bez nervů. Moc Vám to přeju a nám ostatním také.
Tak se mějte moc hezky a opatrujte se. ![]()
Ještě jsem se prosím chtěla zeptat, za jak dlouho po inseminaci se pozná, zda jsem těhotná z krve. Moc Vám děkuji. ![]()
Holky už si to jen užívejte!!!
Hlavně pohoda a klídek,mimi je to nejnej ostatní počká
Berunda
ahoj holky, pridavam se ke gratulacim, je to super, ze vam to takto vyslo stejne, aspon si budete moci sdelovat dojmy a pocity, jak ja vam zavidim, samozrejme, ze v dobrem, ale ja to zase vcera dostala(o 5 dní drive), tak asi vite, jak mi je, nadeje je i tento mesic pryc. Jedu v pondeli na krev a dalsi pondeli na UTZ, aby pry vedeli, jestli ovuluju i bez leku, tak mi drzte palce, at mi alespon tohle vyjde a pak jsme rozhodnuty jit jeste na 2-3 iui a pak asi ivf, ale to je jeste daleko a budu myslet pozitivne, vidim, ze se to vyplaci, tak si to krasne stesti uzivejte a davejte vedet, jak to s vami vypada, papa
Ahoj Peťo,
to mě moc mrzí. Já jsem byla teď už na 2. inseminaci a nemám z toho dobrý pocit. Počkám do neděle a pak si hned udělám testík. My jsme se s manželem dohodli, že ještě půjdeme 1× na inseminaci. Pak půjdeme na IVF. Hodně štěstíčka při dalším pokusu.
Leona
Ahojky holčiny,
nás čeká ještě jedno vyšetření spermijek a potom naše první IUI. Už teď jsem z toho nervózní a vůbec se mi do toho nechce a mám trochu i obavy.
Můžete mi aspoň trošku nastínit, co nás čeká?
Děkuji
Nervík Kočulka
Ahoj Peťo!
To je mi líto…vím moc dobře jak ti je. Pozitivní přístup ti celkem závidím, já jsem ho rozhodně neměla, jsem pěkný nervák - však jste všechny měly možnost to sledovat ![]()
Když jsi to dostala o pět dní dříve užívala jsi nějaké léky? (Utrogestan, Proveru…) Ty by tomu měly zabránit. Doktorka sama by měla navrhout co s tím, protože to může přeci zabránit uhnízdění vajíčka.....i když já jsem špinila i přes Utrogestan a teď naposledy i s Proverou a ejhle, podařilo se. Holka, myslím na tebe!
Fifko a Tulipánku, ešte raz vám aj ja gratulujem a veľmi,veľmi sa teším, ste pre mňa veľkou nádejou.
Ja som MS dostala včera a od zajtra stimulujem Clostilbegytom a 28.9. idem na tú moju dlho očakávanú prvú IUI, tak snáď s takým úspešným koncom ako vám.
![]()
Pekný deň,pá
PCO - polycystická ovaria.....snad to píšu dobře, setkala jsem se s tím jenom co jsem četla, sama tento problém nemám ..... myslím, že to je porucha, kde se tvoří folikuly ale samy neprasknou a když na vaječníku zůstávají tak se tvoří cysty. Možná ti to někdo vysvětlí líp, víc o tom já nevím. Myslím, že se to dá léčit a jsou různá stadia…hodně jsem četla, že se holkám i s touto nemocí podařilo těhotnět - i samovolně doma - bez doktorů.
Já jsem zase měla hroznou noc, pořád jsem se budila, strachem. Jelikož večer když jsem doma šla spát, tak sem objevila takový hnědý hlen, no prostě krvavé špinění a moc sem se polekala. Občas mě totiž bolí v podbřišku jako bych to měla dostat a to tak silně, že se musím až ohnout. Mám strach co se děje. Jestli ta krev nepřestane tak asi o víkendu budu muset hledat nějakýho doktora. Ale snad to už bude dobrý, ťuk ťuk.
Mila Fifko,
ja jsem mela docela vitr vcera. Bylo mi vazne zle, zimnice a navaly horka a na zvraceni. Zalehla jsem v osm vecer a spala bez probuzeni az do rana, takze jsem to doufam vylezela.
Jinak me taky obcas poboliva a nerviky me bohuzel take neopousteji.
Ale vzdycky , kdyz se zklidnim a dojde mi, ze uz ve mne neco roste
tak je mi uplne do breku. TUK,TUK,TUK
Tak mi to nedalo a zavolala jsem si do Pronatalu a zeptala se , zdy bych nemela dostat dalsi Utrogestan. A sestricka, ze samozrejme , ze ho musim brat az do 15.tydne.
Tak me pekne nastvali, ze mi takovou dulezitou vec nemuzou rict hned. Co kdyz to kvuli tomu nedopadne TUK,TUK,TUK HRUZA
Co si samotne neohlidame …
Papa
tulip
Ahoj Tulipánku,
nechápu s tím Utrogestanem, že neřeknou......to mě pěkně štve u mě je to stejný. Dobrala jsem Proveru, ta se v těhotenství nesmí, ale nic dalšího mi nedali a teď možná proto to špinění. Nevím co si o tom myslet, mám strach abych něco nezanedbala. Snad se to už nebude opakovat. A nebo mám letět k doktorce? Ale byla to včera taková malá hnědá skvrna…tak nevím no, třeba to k těhu patří…ach jo
Ahoj Fifko, odporúčam ti ísť k lekárovi, lebo na to špinenie sa dáva naozaj ten Utrogestan, kôli uhniezdeniu, takže nečakaj ale choď. Takto to malo zopár mojich kámošiek a všetky brali Utrogestan.
Toľko rada odo mňa.
Pá