Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
8.9.05 11:01

Ahoj Fifko, dnes som prišla do práce o niečo neskôr a prvé čo som urobila bolo to,že som si išla prečítať ako to s tebou vyzerá.Tri pozitívne testíky…? tak to si dovolím už maličkú gratuláciu( ale s veľkou radosťou, určite s tým nič nepokazím) a keď to budeš mať 100% potvrdené od Dr. tak pripojím tú ozajstnú obrovskú gratuláciu ako sa pri tejto príležitosti patrí. Vzhľadom k tomu,že máte presne ten istý problém ako my, tak som včera o tebe hovorila manželovi a si pre nás veľka nádej. :D :D :D
Teším sa s tebou a blahoželam.

Ahoj katyy, tak aj ty si tu?

Tulipánku, ja by som najskôr reagovala tak ako ty.Tiež by som si test nerobila skôr ako je potrebné,čisto zo strachu z veľkého sklamania.Ale ty nádej máš, tak prečo toľko pesimizmu? Hlavu hore dievča… Čo sa týka naších problémov aj my to tajíme, nikto o tom nevie iba moja mamka( tá vie o mňe takmer všetko) a tak to aj ostane, pekne v tajnosti, nemám chuť niekomu niečo vysvetlovať a na zvedavé otázky :,,Kedy budem tehotná,, každému odpovedám, keď to bude, tak ty budeš prvý( prvá) kto sa to dozvie… no a mám kľud,už žiadne ďalšie otázky.

Pekný deň vám všetkým prajem,pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.9.05 11:42

:-)

Ahoj devcata, diky moc za podporu.
Sofy neboj, hlavu mam vzhuru a jdu kupredu :-)
Katy , tak o PCOS bych mohla uz delat prednasky , tedy bohuzel, protoze mam uplne klasicky prubeh a vsechny pruvodni priznaky: polycysticke vajecniky, inzulinova rezistence, snizena fce stitne zlazy …
V lecebe a vysetrenich jsem krome IVF prosla vsim a postupuju na ceste za vytouzenym miminkem presne podle odborne ucebnice :-)
Vubec bych se zatim Katy PCOS neobavala. Jsou ruzne formy. Muzes mit treba jen par cyst na jednom vajecniku a to je vazne legrace. Ja mam vajecniky posete cystami oba dva a uplne, takze nedochazi bez leku k ovulaci.
S temi ruznymi vymluvami jsme na tom stejne, take se s manzelem snazime pri ruznych potrebnych zakrocich nebo navstevach centra vymyslet co mozna nejpravdepodobnejsi duvody pro ostatni. Presne jak to psala Fifka, nerada bych byla potom jak pod drobnohledem vsech a aby se bali se mnou promluvit. Snad nam to vsichni nakonec odpusti.

Zuzanico, diky za popis tvych priznaku. Takze to mozna zatim neni tak ztracene:-)
Mila Fifko, brzy nam musis napsat, az to budes mit i od lekare :-)
Drzim palecky papa
tulipanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.9.05 11:47

Holky,
já Vám všem moc děkuji za ohromnou podporu!!!!!! Testíky sice byly pozitivní, ale ani jeden neměl ten testovací proužek tak silný jako ten kontrolní a dokonce na jednom byl ten testovací málo viditelný.......taky si myslím, že jít k dr. je moc brzy. Počkám do pondělka a v neděli ještě prubnu jeden test - asi mě zabije to čekání. Při mojí smůle se mě nechce věřit, že zrovna já bych byla těhu, v:,–(ila bych se, že mě všechny předeženete. Ale tak nic není jisté jestli to tak ještě nebude třeba.

Ještě jednou moc děkuji za podporu, moc mi pohátáte! A pokud to vyšlo tak věřím, že to jde a půjde to i Vám!

• Citovat
  • Upravit
342
8.9.05 12:41

Sofy, to koukáš co? Jo jo taky jsem koukám.
Tulipánku, podle mě taky nemám OVU, protože bez léků nemám ani MS. u mě na UTZ není nic vidět, za to s krve prý to je 99 % zítra jdu pro výsledky dalších testů. Vůbec jsem netušila, že něco takovýho existuje, ale něco jsem pozjišťovala a pej to není tak vyjímečná porucha, má to docela dost ženských. No a s těma výmluvama, třeba si můžem radit, až budem nějakou potřebovat :D
Fifko, tak myslím, že tomu můžeš začít věřit. Oatruj se holka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.9.05 12:42

opatruj, jsem chtěla napsat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
9.9.05 08:11

Ahoj holky,
Tak Vás všechny moc zdravím. Včera jsem navštívila doktorku. Udělala mi UZ a řekla mi, že ještě nic nevidí, že je příliš brzy. Vzala mi krev a dnes si mám zavolat o výsledky. Mám pozitivní 2 testy. Jeden během dne, tam je čárka slabší a jeden z rána, tam je ta druhá čárka silná. Jsem docela nervózní, aby bylo všechno v pořádku. Ptala jsem se ji jak to vidí,jestli tak 50:50, ale ona mi řekla, že spíš tak 90:10 na těhu, tak proč mám takový strach a už se neraduji???? :cry: :?: Je možné, aby na UZ ještě nic nebylo, když ovulace proběhla asi 20.8.? Znátě někoho s podobnou zkušeností a bylo to těhu? Trochu mě bolí prsa a občas pocit tlaku v podbříšku. Díky moc za vaše zkušenosti a Vaši podporu. Všem přeji krásný a úspěšný den. Pa Zuzanica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
9.9.05 08:40

Ahoj Zuzanica- TAK UŽ SA NAOZAJ MOŽEŠ TEŠIŤ :D :D :D

Zo srdca gratulujem!!! :lol: :lol: :lol:
Samozrejme,že je to možné ,že ešte nieje nič na UTZ vidieť-JE TO EŠTE SKORO, hlavne keď ovu bola toho 20.8.
Takže zahoť obavy a začni si to užívať-je to úžasné.

Pekný deň,Pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.9.05 10:26

Ahol holky,

můžu se k Vám taky přidat?
Já půjdu za měsíc na Laparku a dle výsedků mě čeká buď IUI nebo IFV.
Takže IUI to jistí určitě, co mám od toho očekávat? Jak snášíte tu stimulaci?
Ráda bych měla co nejvíce dostupných informací. Můj Dr. je moc fajn a vše mi poví, ale ráda to vím s předstihem, alespoň z toho pak nejsem tak vykulená 8O :lol: .
Všem držím palečky ať to klapne co nejdříve!!!

Kafka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.9.05 10:38

Ahoj holky!

Všechny vás moc zdravím! U mě nic nového, začínám si být jistá, že jsem těhu tak doufám, že nepřijde studená sprcha. To bych fakt už nevydýchala.
Test ještě jeden udělám o víkendu, modlím se aby byl konečně jasně pozitivní a v pondělí se nahlásím k dr. a dám vám vědět.
Vím, jak moc vás bolí, že se tady někdo nad svým těhu tak rozplývá a tak už budu končit i když určitě ještě nemám vyhráno. Radovat se asi začnu teprve až uvidím bušící srdíčko do té doby jsem akorát plná strachu ale i naděje.
Všem vám přeji moc úspěchů, myslím na vás a vy myslete na mě :wink:

• Citovat
  • Upravit
596
9.9.05 10:47

Ahoj Fifko,kľudne sa naplno raduj, mne to vôbec neprekáža,je to predsa tak úžasná správa, ktorá sa musí vykričať do sveta :D :D :D

Tak som zvedava na pondelok,určite sa ozvi,Pá

Kafka, mňa stimulujú Clostilbegytom a znášam topo fyzickej stránke absolútne v pohode, ale zaznamenala som,že po psychickej som trochu viac depresívna a podráždená.Ale inač všetko O.K.,tiež som mala s toho obavy,ale našťastie sa nepotvrdili.

Pekný deň Pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
9.9.05 13:07

Ahoj holky,můžu se k vám přidat? Už jsem se tady jednou „ometla“,když jsem se dozvěděla manželovy výsledky SPM.Dneska mě mrcha jedna zase dostala,takže už nedoufám, že bych mohla otěhotnět normálně,to by vážně byl, jak to řekl doktor, zázrak.Nejhorší je,že manžel se toho od doktora dozvěděl půlku ve velice uhlazené podobě,takže si pořád myslí, že to půjde normálně.Sice jde na další spm na konci září,ale nevěřím,že by se to nějak zá:,–(ně změnilo.Nakoupila jsem mu berličky, - všechno možné od kys.listové,přes selen atd.ale myslím že nás IUI nebo IFV nemine.Nebojím se toho,budu ráda,když se něco začně konečně dělat,ale nevím vlastně ,co mě čeká.Ovu mám normálně 13-14 den, mc 27-28 dní.Můžete mi říct, co by mě čekalo, jaká vyšetření a léky? Radši ,ať to vím předem.Díky moc. :roll: Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.9.05 14:00

Berundo, to je od doktora hloupé, že manžovi neřekl všechno, ale asi s tím počká na ten kontrolní SPM, třeba čeká že se to zlepší. Můj přítel byl taky 2×. U nás v CARu to tak chtějí.

Holky tak už mám 3 dny po laparce a chromopertubaci a válím se doma. Dopadlo to celkem dobře. Srůsty po slepáku mám jen na pravém vejcovodu, který je bohužel úplně neprůchodný, ale levá strana je úplně v pořádku a krásně průchodná. Za 14 dní jdu s výsledkem do CARu, tak jsem zvědavá. Asi nás čeká IUI.

Nemáte tušení jaký je postup při IUI, když ovuluji z obou vaječníků ale jen zleva je otěhotnění možné? Provádí se IUI obměsíc (jen při ovulaci zleva) neebo se dá levý vaječník stimulovat kažký měsíc? Jsem z toho blázen. Aby jsme nemuseli mít každý druhý měsíc pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
9.9.05 14:11

Ahoj Selmina, viem z určitosťou,že IUI ti budú robiť iba v tedy keď budeš mať folikuly na ľavom vajcovode. Ale tá informácia,že sa to strieda raz na pravý a raz na ľavý každý druhý mesiac nieje pravdivá.Ja beriem Clostilbegyt už štvrtý mesiac kôli ovu a tri krát po sebe som mala folikuly iba v pravo( podotýkam,že obé strany mám zdravé ale kôli HA sa mi OVU zablokovala, tak preto tomu ten Clostil). Takže najskôr sa bude u teba čakať kedy prebehne na tom zdravom ľavom.Verím,že keď sa podarila ta laparka tak už nebudeš musieť šľapať dlhú cestu za vytúženým cieľom. :D

Pekný víkend,Pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.9.05 14:21

Ahoj Selmino,

mě průchodnost vejcovodů nedělali prý až by se nám nedařilo po IUI (tak doufám, že už to nebudu ani potřebovat). Ale ovulovala jsem vždy také jenom z jednoho vaječníku.
Prvně jsem tedy neovulovala vůbec. Po Clomhexalu jsem začala ovulovat na vaječníku s cystou a ten druhý zdravý nic.......takže si myslím, že to u tebe nebude problém. Já jsem tohoto léku brala nejnižší dávky a tak mě vyrostl vždy pouze jeden folikul, takže když dávky u tebe zvýší tak bude ten jeden ovulovat pořád - si myslím :wink: Mě tentokrát náhodou vyrostly folikuly dva a ťuky, ťuk asi si zadařilo. Přeji hodně štěstí!

• Citovat
  • Upravit
133
9.9.05 16:46

Ahoj Fifko

Tak ted uz pomaloucku a potichoucku gratuluju :D , proste to vyslo a ty tomu zacni verit, protoze to nejlepsi co muzes udelat je, ze budes v pohodě. Jinak ani nevis, jak mooooc ti zavidim, ale jen v dobrem, taky uz bych chtela zazit ten pocit, videt na vlastni oci ty dve carky a pak to vsechno kolem toho, snad se taky dockam jednoho krasnyho dne, ale doufam, ze to nebude dlouho trvat. Jsem ted v takovem blbem obdobi, i kdyz vcera mi svitla nadeje, ze nebudeme muset dojizdet do prahy(mame to z ruky), ale pronatal otevrel pobocku taky tady u nas na severu v teplicich a to mame 25 km, coz je super. Volala jsem tam, abych se ujistila, ze to neni kec a pani me objednala hned na pondeli odpoledne na konzultaci, tak mam pocit, ze se to zase trosicku hybe a stesti je ma nasi strane,. Taky jsem si nechala spocitat dny plodne dny podle jonase, tak budu zkouset i to a to by v tom byl cert, aby se to nepovedlo, jinak se klidne tady raduj, aspon nam das nejaky bacily, zatim se mej a po vikendu se ozvi, budu cekat, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí