Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
652
10.9.05 11:41

Selmino, jak brzo byl tvůj přítel na kontrolním spm? Mě se měsíc zdá málo,spermijky potřebují podle mě asi 2× delší dobu, než se úplně obmění. :lol: Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.05 08:11

Ahoj holky moje! :wink:

Ani nevím kde začít. V sobotu ráno jsem opět dělala test, Best 2 (citlivost 50 jednotek) a nic! Úplně negativní jenom možná trošičku náznak čárky, ale spíš nic. Probulela jsem celou sobotu, život je svině. Ale bylo mě jasné, že u mě nemůže jít nic hladce......

Manžel z toho byl taky paf a tak jsme ještě v sobotu večer jeli na pohotovostní lékárnu a koupili dva testy. Pokecala jsem s lékárníkem a on tvrdil, že když jsem už tak dlouho od ovulace, tak by ty testy měli mít tu druhou čárku hodně zřetelnou......což u mě ani náhodou nebylo. Takže v neděli ráno jsem vyzkoušela další test (už jsem do nich investovala majlant). Citlivost tohoto testu 15 jednotek. No a tam se druhá čárka objevila v limitu, ale zase její síla nic moc. Sice je vidět hodně a dobře, ale tak silná jako ta kontrolní není. V příbalovém letáku psali, že pokud je světlá tak je test POZITIVNÍ. Nevím co si o tom myslet. Vrátilo mě to víru, že se to snad povedlo. Ale asi to nebude OK když HCG pravděpodobně neroste, pozitivní mám jenom ty velmi citlivé testy, jinak tu méně neukazují nic. Jsem z toho šíleně zmatená. Dnes jsem 18 den od IUI.

Zavolám dneska doktorce a půjdu asi na krev, ale budou to nervy. Mám dojem, že to nebude v pořádku.

Peťo,
já jsem z Brna a tak jsem si vůbec neuvědomila, že někdo to může mít taky do centra tak šíleně daleko. Je to hrozný takhle dojíždět. Já to mám kousíček a tak můžu chodit na ultrazvuk měřit folikuly třeba obden. To je mi fakt líto. Ale 25 km to už je o ceno lepší a pokud máte auto tak i zvládnutelný.

Zatím ahoj a pokud máte někdo nějaký „tip“ co asi se mnou je tak pište, nevím co si o tom mám myslet. Taky mě napadlo, že to málo HCG může vylučovat cysta co mám, ale tu už mám dlouho a nikdy nezpůsobovala pozitivní test.
Taky mě dost uklidňuje, že stále mám vysokou teplotu 37 °C a menstruace stále nikde, ťuky, ťuk!

A co ty Tulipánku, Sofy, Katyy?

• Citovat
  • Upravit
342
12.9.05 08:22

Ahojky Holky,
Fifko, neboj já myslím, že si s tebou ty testíky jen hrají, podle mě těhu jsi! Věřím, že ty nervy musejí být hrozný, ale zavolej doktorovi a jakmile to budeš mít potvrzené budeš mít více klidu. Uvidiš dobře to dopadne.
Jinak holky, nevím jestli ještě mezi vás patřím, protože pdle výsledků spermiogramu u nás inseminace nemá význam, musíme podstoupit ISCI, ale je mi tu s váma dobře, tak když dovolíte budu tu s váma. Asi v listopadu začnem stimulovat, mám z toho strach, ale ještě větší mám to nezkusit.
Byla to rána pod pás, čekala jsem, že chyba bude ve mně, ale s tímhle jsem nepočítala, měla jsem strach jak se s tím přítel vypořádá, ale myslím, že to zvládli, i když ho to trápí to je jasný.
Tulipánku, jinak mi taky potvrdil PCO, ale prej podle Krve a UTZ dochází k ovulaci, tak jsem s toho blázen??? A jak ty? Držím palečky!!!
 katyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.9.05 09:09

:-)

Ahoj Fifko,
neboj se , kdyz ti jeden test z nekolika nezareagoval, tak to urcite nevadi. Proste vada vyrobku, ci co:-)
Kdyz pri ostatnich tam ta carka byla , i kdyz slabsi, tak tehotna jsi. Sama od sebe by se tam ta carka neobjevila:-) Podle tvych zkusenosti budu tedy predpokladat rozdilne ucinky testu, pokud se tedy zitra rano u nas doma bude testovat TUK,TUK,TUK

Ahoj i Katty , Sofy a spol :-)
Ja to mam dnes treti den od vysazeni Utrogestanu dostat, takze jsem napnuta :-) skoro jsem nespala a nervy pracujou silene. Jestli to do odpoledne nedostanu, tak koupim dva testy a zitra rano to prubnu. S manzelem jsme napnuty jako spagaty. Jinak mam vsugerovane pruvodni tehotenske znaky : zvetsena a bolava prsa (ty mam ale od zacatku stimulace Utrogestanem) a dnes mi tedy vazne rano nebylo nejlip.
Jinak mam ale porad boleni v podbrisku, jako kdyby uz uz to melo prijit.

Drzte mi prosim palce a ja jasne ze zase vam:-)
Papa
tulipanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
12.9.05 09:12

Fifko, myslím, že na 99,9% jsi těhu. Jednou jsem taky byla (bohužel to nedopadlo…) a měla jsem týden po termínu MS ráno hoooodně slaboulinkou… A byla jsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.05 10:05

Tulipánku, Kachynko!
Díky za ohromnou podporu!

Tulipánku,
vím moc dobře jak ti je. Já na tom nejsem nejlíp asi nejspíš z nervů lítám na WC ani najíst se nemůžu jinak bych snad zvracela, ale za všechno můžou nervy, snažím se uklidnit ale nejde to! :cry:
Držím ti palce aby to dobře dopadlo, určitě si kup co nejcitlivější test, dobrý lékárník by měl poradit!

• Citovat
  • Upravit
1461
12.9.05 10:17

FIFKO - nehaž flintu do žita :D
Já jsem taky po inseminaci a testíky jsem měla stejně jako ty. Ty drahý a citlivý pozitivní úplně nádherně a u těch levných jen slabý náznak. Taky jsem se tenkrát ptala lékarnice a i ona mi potvrdila, že pokud tam ta čárka je i když třeba jenom slaboulinká, můžu být klidná - jsem těhotná. A měla pravdu.
Počkej s testíkem. Mě v Pronatalu řekly, že si mám test udělat až za 3 týdny.

A hlavně nebreč, netrap se se tím a nijak se nenervuj. Protože, kdyby jsi těhotná byla ( A ty určitě jsi ), tak trápíš i miminko.

Hezký den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.9.05 10:33

Mila Fifko,
s tim chozenim na WC je to u mne stejne a cela se tresu, kdyz se musim podivat jestli uz nahodou… TUK,TUK,TUK
DRZIM TI vsechny palce ktere mam :-)
Budu se take snazit uklidnit.
 Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
12.9.05 10:52

Ahojte všetky :D

Fifko, aj ja sa pridávam k názorom,že určite si tehu a okamžite naklusaj k Dr. nech to máš potvrdené z pravej ruky a nie iba ,, z vadných výrobkov,, TT :lol: :lol:
Takže buď v kľude a nestresuj sa, všetko bude O.K. -uvidíš :D

Tulipánku, už aby bolo zajtra ráno, nech vieš načom si a my s tebou :lol: ,držím všetky palčeky.

Katyy, čo to znamená ISC…? Vidíš moje medicínske znalosti sú stále mizerné :lol: , ale rada sa necham poučiť.

No, ja sa už neviem dočkať tento týždeň MS a potom šup do prvej IUI… už aby to bolo :lol:

Pekný deň vám prajem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.9.05 11:02

Diky SOFY,
at ti to k IUI rychle utika :-)
Ja zitra napisu, jak jsem dopadla.
papa a hezky den
 tulip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.05 12:43

Holky moje zlatý, já vám budu děkovat a děkovat a děkovat za tu ohromnou podporu!!!

Volala jsem doktorce tak prý mám přijít ve středu nebo klidně až čtvrtek k ní, udělá mě ultrazvuk a když tam nic neuvidí, tak vezme krev. Do té doby ze mě bude ale psychopat. No nebudu přehánět, tak jenom polopsychpat :wink: zlepšily jste mě totiž hodně náladu.

Tulipánku, zítra hned napiš, ráno se hned zajdu podívat na tvoji zprávu. Držím palce!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.9.05 13:05

Ahoj Fifko,určitě neházej flintu do žita,někdy ty dvě// na sebe opravdu nechají dlouho čekat,než se pořádně vybarví. :roll: Ať ti to hodně rychle uteče a doktorka ti to krásné těhu potvrdí. :lol: :lol: Berunda

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.9.05 13:33

Ahoj Fifko, já jsem od IUI 11 den a to čekání až si udělám test mě přímo ničí. Neznám nic horšího než ta nejistota jestli to výjde nebo ne. V sobotu jsem měla přímo depku, protože mě začalo mírně bolet v podbříšku a to jsem si už začala říkat, že to je v pr… Bolí mě trcochu i prsa, ale to mě bolela i minulý měsíc před MS, takže k tomu nepřikládám žádný důraz. V neděli jsem si změřila BT a byla 37, což mě trochu uklidnilo, ale stále jsem pesimistka. Testovat budu v neděli. Držím Ti moc palce ať ti to výjde!!!
 Sima

• Citovat
  • Upravit
133
12.9.05 15:59

ahoj fifko moooc mooooc drzim palecky, aby ti to dopadlo. ja jsem na tom s psychikou trosku lepe. Dneska jsme totiz byli poprve v tom novem CARu tady u nas na severu a udelalo to na me dobry dojem. Doktor prijemny, i kdyz jsme zase musela podstoupit ten vyslech (od kdy MC, jak dlouho trva, je pravidelny, atd), ale uz jsme si zvykla, jinak jsme se domluvili, ze mi vezme pristi tyden krev a udela ultrazvuk a pak se dohodneme co a jak, ale navrhlk mi jeste zkusit iui do konce roku aspon 2 a pak se uvidi, pry by se slo na IVF, ale to asi budu chtit prejit do jineho CAR, protoze jsem slysela , ze u Apolinare v praze je to o hodne levnejsi, tak nevim, ale jeste je to daleko a treba se na me usmeje stesti jako na tebe, dej vedet, tak dopadnes ve stredu, myslim si, ze do ctvrtka to asi stejne nevydrzis, vid? tak se mej a opatruj se!!!! :D

Ahoj tulipanku
Taky jsem zvedava, jak ti zitrejsi testovani dopadne a dej hned vedet co a jak, budu drzet palce

Ahoj ostatní
nevim ktera uzt jste to psala, ale jestli mate ´boleni v podbrisku v terminu MC, tak to jeste nic neznamena, ja jsem to take mela a nakonec jsem byla tehu, sice se to nepovedlo, ale to uz je jina, nadeje tady porad je, dokud to neuvidime cervene na bilem, tak se drzte a preji vam aby se vam to povedlo co mozna nejdriv, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.9.05 09:01

Mile holcinky Petro, Fifko, Sofy, ...... a spol.
moc vam dekuju za podporu, bez ktere bych to nedokazala. Ano, vazne byl dnesni testik // :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jsem z toho uplne PAF a MIMO sebe
Vubec to nechapu a porad jeste neverim, ze by to mohla byt pravda.

V pondeli jsem objednana na UTZ, tak doufam, ze to vazne bude vsechno pravda a v poradku:-)))
Moc na vas vsechny myslim a moc dekuji .

Rozesilam ted SUPER RYCHLE NAKAZLIVY TEHOTENSTKY VIRRRRR !!!! :D :D :D :D

Tulipanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí