Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
2.9.05 07:57

Ahoj Peťo!

Víš, já mám to špinění téměr pokaždé a tak jsem si to říkala pokaždé, že jde o zahnízdění. Takže už tomu moc nevěřím......

Na ultrazvuk jdeš 12 DC? Tak to by mělo být tak akorát. Pokud máš cykly 28 dní a víc tak to určitě není pozdě! A pro jistotu bych se doma tulila tak od 11 dne :wink:

• Citovat
  • Upravit
225
2.9.05 08:34

:-)

Ahojky fifko a Peto,
tak jsem vcerejsi krusny den prezila:-) ale ted tady usinam nad klavesnici.
Dnes jedeme grilovat ke znamym a budeme tam spat a zitra rovnou rano na tenis, takze mi ten dalsi den rychle utece :-) Ne ze bych nekam pospichala :-) a samozrejme si vazim kazdeho dne zivota.
Mam takove tuseni, ze nam chteji na tom grillu oznamit, ze jsou v ocekavani:-( To me zase bude stat premahani, jak jsem z toho stastna, ale samozrejme jim to preju.
Z naseho okoli, uz snad nezbyva nikdo bezdetny. Skoda, ale to nejlepsi vzdycky prichazi naposled , ne?:-)))
Takze mejte krasny vikend a uzivejte zivota.
papa Tulipanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.9.05 11:59

Ahoj Tulipánku!

No teda to ti nezávidím, já bych teď těžko rozdejchávala takový oznámení…je to hnusný a krutý ale já bych záviděla a musela bych se teda moc přemáhat abych nebrečela.

Mám několik takových chvil za sebou. Neustálé dotazy kamarádů, babiček, rodičů kdy to jako bude proč to pořád okládáme že umřou bez vnoučat a pravnoučat NIKDO NIKDO si neuvědomuje, že to může být taky jinak. A ti co to ví, že se snažíme tak nás bombardují dotazy jestli UŽ.....ach jo a rady typu „se na to nesmíte tak soustředit“ to už bych fakt vraždila. A těm co se to povedlo hned......jejich rady miluju.....no raději už dál psát nebudu v tomto tématu jsem pěkně protivná.

Peťo,
včera jsem na tebe myslela 1. září :wink: Nevím jestli se ti bude chtít odpovědět, ale na jekém stupni učíš? Na základce? Nebo jinde? Sem zdvědavka zvědavá :D

• Citovat
  • Upravit
225
2.9.05 12:20

Nazdarek Fifko,
to jsi se tedy rozjela :-) ale clovek to ze sebe musi dostat a vykricet to do sveta. Mas uplnou pravdu, s temi pribuznymi a znamymi je to stejne i u mne. Taky to nedokazu pochopit, ze si to neuvedomi, jak je to pro nas tezke.
Ale neboj, my to zvladneme a postavime se nasemu osudu celem. A VYHRAJEME !!! tomu na 100% verim, jen si to obcas musim opakovat :-)

ja jsem dnes nafoukla jako mic a co ty? Jsme na tom prece uplne stejne, vid? 8.den po IUI.
papa a hezky vikend plny slunicka
 Tulip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
2.9.05 12:39

Ahoj Fifka,tak ja budem tvoje čakanie na výsledok nedočkavo sledovať,pretože mám presne ten istý problém ako ty s tým rozdielom,že môj manžel mal zlý spermiogram ( pomalé spermie).Na prvú insemináciu máme ísť okolo 27.9. tak som veľmi nedočkavá.Verím,že sa vám to podarí,bude to pre mňa veľká nádej.Držím palce tebe aj všetkým ostatným dievčatám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
2.9.05 12:45

Ahoj Fifka,tak ja budem očakávať tvoj výsledok veľmi nedočkavo,pretože mám ten istý problém ako ty, s tým rozdielom,že môj manžel mal zlý spermiogram ( pomalé spermie a aj tie som zabila). My máme ísť na prvú insemináciu 27.9. takže som veľmi netrpezlivá.Budem rada ak budeš prispievať so svojími aktuálnymi správami a ešte radšej ak sa vám to podarí.Bola by to pre mňa veľka nádej.Prajem všetko dobré tebe aj ostatným dievčatám, ktoré už tento zákrok podstúpili.

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
2.9.05 12:47

Ospravedlňujem sa za double text.Omylom som to poslala 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.9.05 13:45

Tulipánku,
no rozjela jsem se a to jsem sama sebe utla ani ne v polovině. K tomuto tématu bych toho mohla napsat hodně, protože mě to neskutečně štve a s prominutím „tupost“ některých lidí nezná mezí. Přitom kolikrát jsou to lidé, kterých si vážím, ale oni to prostě nedokážou pochopit, sami takové problémy neměli a tak neví co to je.....ale už s tím končím :wink:
Jinak se cítím úplně normálně. Jenom zakazuju manžovi aby mě mačkal, kolikrát totiž mě tak jaksi chytne a zmáčkne břicho, jako z lásky :-))) ale přece jenom si dávám teď pozor.
Jsem moooooc zvědavá jestli vám to Tulipánku vyjde a moc vám to přeju. I kdy vypadám, že jsem nepřející tak toto myslím upřímně, FAKT :oops: :D

Sofy,
moc ráda bych ti splnila přání aby nám to vyšlo. Splnilo by se tak i moje nevětší přání. Tentokrát si zakazuju na to myslet. Minule jsme s manžou dokonce po IUI počítali kdy by asi tak mohl být porod - no jsme oba trochu marodi z toho.
Píšeš, že máš stejný problém jako já. Takže taky „zabíjíš“ spermie? Můžeš mi prosím napsat jak ti na to přišli, jestli tě poslali na imunologii (mě totiž ne, jediné co dělali byl PCT test) a jestli tě léčí léky??? (mě nedali žádné léky).

• Citovat
  • Upravit
133
2.9.05 17:27

ahoj holky, tak koukam, ze se to tady oekne rozjizdi, to jsem rada, porad jsme tu byly s fifkou sami a vida…

Fifko, vubec nejsi zvedava a rada ti odpovim, ucim na zakladce a ucim jen deti na vyssim stupni, tzn. od 12-15 let, ted uz to jde, vekovy rozdil mezi mnou a devatakam se porad oddaluje, coz je fajn, protoze kdyz jsem na teto zakladce zacinala, tak me bylo devatenact a ucila jsem kluka, kteremu bylo zanedlouho 16, tak to bylo docela zajimavy, ale dneska jsme kamaradi a tykame si, takze v pohode. Snazim se byt takova ta moderni úča a zatim to docela jde. Myslim na tebe snad kazdy den, tak bych ti to prala, a to co si tady psala, uplne te chapu, ja zatim nic podobneho neznam,jsme s pritelem teprve 3 roky a jak uz jsem psala, tak se nam to poprve podarilo po 3 mesicich a z toho nebyl nikdo moc na vetvi, hlavne proto, ze mame s proitelem urcity vekovy rozdil, ale nam to nevadi, ja vypadadm starsi nez jsem a pritel zase nevypada na tolik kolik mu je, ale aby si byla v obraze, me je 23 a priteli je 36. O nasem problemu vi nejblizzsi rodina a nejlepsi kamaradky, tech mam pet, jsme takova parta uz od gymplu, takze vsechno resime spolu a kdykoliv se na ne muzu obratit. A z rodiny se me nikdo nepta, protoze kdyz jsem podtupovala prvni iui, tak jsem jim na rovinu rekla, at se me neptaji, ze kdyby neco, tak to reknu, ale ze neustale dotazy typu: Jak se citis, tak co, povedlo se? atd. me fakt ubijeli, takze ted mam klid. Jedine s pritelem a moji mamkou (mame super vztah - neco jako kamosky) jsem schopna mluvit o tom jak mije, jak se citim, muzu si pobrecet a ze tech slz bylo za poslednich par mesicu opravdu hodne, asi to znas,, ale uz toho necham, taky jsem se nejak rozepsala, jen jsem ti chtela napsat, ze te absolutne chapu a preju aby se to povedlo tobe i me a zase mi napis, jak se mas, papa

Tulipanku, taky ti samozrejme preju aby vam to vyslo, nevim sice, jak dlouho se snazite, ale kazdopadne je to tezka zkouska pro nervy, vim o cem mluvim, drz se a dej vedet, jak si na tom, papa

Sofio, neboj, to zvladnes, taky mam uz za sebou prvni iui, tak kdyby si neco potrebovala vedet, tak klidne pisni, odpovim ti pokud budu vedet, papa

Tak holky, uzivejte vikend a jestli nektera mate net doma, tak piste i o vikendu, budu se tesit,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.9.05 17:28

jeee, zapomela jsem tam dat nejake smailiky, tak tady jsou, papa :D :) :( :o :? 8O 8) :lol: :cry: :oops: :P :x :evil: :twisted: :roll: :wink: :arrow: :idea: :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.9.05 08:35

nazdarek Fifko,

Tak jak se citis pri pondelku. Ja tedy tou nedockavosti dost trpim. V patek dobiram posledni Utrogestan, takze do 3 dnu bych to mela dostat. Domluvili jsme se s manzelem, ze test zatim kupovat nebudem a pockame jestli to dostanu nebo ne a az potom bychom udelali testik. Dostavala jsem to totiz uplne pravidelne 3.den po vysazeni, takze by to byla skoda penez. Alespon budu mit delsidobu nadeji a kdyby to nevyslo Tuk, tuk tuk na drevo, tak nebudu vyhazovat zbytecne za testy.
Drzim palecky a preji hezky slunecny 11. den po IUI :wink:

, Mila Petro

tak to mas s temi znamymi a mamkou dobre. Ja jsem sice s mamkou taky za dobre, ale proste tenhle problem mi nejde nejak moc sdelovat. Dokonce se nam s manzelem podarilo utajit i laparku a IUI. Jizvycky jsem zatim utajila a popctive masiruju :-)
tak se mej moc hezky, i kdyz je pondeli :(

tulip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.9.05 08:41

Ahojte všetky :P :P :P

Fifko, no mne robili takzvaný TRIPLEX test a to je to,že mi vstriekli manželové spermie, presne v čase ovulácie(na tú beriem Clostilbegyt)do pochvy a asi po piatich hodinách ich vysali von a zistili,že životnosť spermií nulová :cry:
Neviem či toto je tá imunológia,počula som aj ja že sú na to nejaké lieky ale ja tiež nič neberiem a Dr. nič nespomínal.Rozhodol sa radšej pre IUI, veď načo strácať čas,že?My sme sa s manželom dohodli na troch pokusoch a potom pôjdeme na IVF,predsa je tám väčšia úspešnosť, ale ja si nepripúšťam a ni to že by IUI nevyšlo, ale to určite ani jedná z nás a výsledky boli rôzne.Ale ako sa hovorí nádej umiera posledná no a ta moja ešte neumrela ,take verím,že všetko bude O.K.
Prajem veľa trpezlivosti.
Ozaj ako dlho sa snažíte?
 Pá

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.9.05 08:42

To som ja Sofy, neviem z akého dôvodu neprihlásená

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.9.05 09:44

Ahoj holky!

Já trpím mou obvyklou depresí v této části cyklu. Taky jsem se zařekla, že TT si neudělám dřív, počkám jesli MS vynechá. Ale u mých 40 a více dní cyklů nevím kdy jako to vynechání je......takže jsem nevydržela, udělala včera test ...... a samo negativní.....se dalo čekat, že. Ale v CARu řekli, že 10tý den už můžu, no ach jo, takže depka. Vím, že mi řeknete, že nic není ztraceno…no uvidíme.

Takže Tulipánku vidíš, taky trpím. Nevím co dál pokud to zase nevyjde.
Sofy, prošly jsme teda tím stejným testem a taky se stejným výsledkem. A doktoři na nás uplatňují stejný postup. Akorát mě zaráží, že chcete jít do IVF, to my si říkáme, že na to máme pořád spoustu času a doufáme, že se nám to podaří. Zajímala by mě jaká je u této „nemoci“ nebo jak to nazvat pravděpodobnost, že se nám zadaří otěhotnět přirozeně - tedy tím myslím doma. Jestli je možné, že naše tělo ty spermie někdy nechá být a propustí je dál a nebo jestli je to skoro nemožné…

• Citovat
  • Upravit
1512
5.9.05 11:30

ahoj,

tak vas tu citam a vidm co ma caka. pri predstave akejkolvek ihly (musi byt asi riadne dlha :D ) sa mi dela mdlo. zajtra idem k dr. ktory ma uz definitivne posle do CAR.
uz sme mimi cakali, takze nie som zabijak spermii to je snad iste. nemam ovu a ak mam tak mam pocit ze mam kratku lutealnu fazu. aby som vobec mala ms tak musim brat antikoncepciu alebo duphaston (podobny utrogest.). tak som zvedava co dalej. ja len dufam ze personal bude mily, lebo to je asi fakt dolezite…

sofy, ak si na slovensku, do ktoreho centra chodis a ake mas skusenosti. pripadne nevies o nejakej stranke kde su popisane skusenosti dalsich parov? sorry, ze ta tak bombardujem ale mam z toho taky divny pocit, nieco ako cestovna horucka :lol: dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí