Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tulipánku, supéééééééééééétttttttttt gratulujuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! Jsem taky PAF, ať všechno dobře dopadne a na UTZ už uvidíš fazolku!!!!!!!!!
Tulipánku,
tak to je vážně super!!! Moc moc gratuluju, v pondělí bude vše na UTZ určitě v pořádku!!! ![]()
Fifka a jak jsi na tom ty?
Hoky chodí se po IUI na nějaký čas na neschopenku? Jen abych věděla kvůli práci, nerada bych je tu nechala ze dne na den jen tak.
Kafka
Ahoj Tulipánku, z úúúprimnééého srdca gratulujem,je to úžasná správa.Už som sa začínala trochu obávať,či to vyšlo,lebo od rána nakukujem a ty nikde a nakoniec takéééto super správy-super
![]()
Pá
Ahojky všem!
Tulipánku, já nestačím zírat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moc gratuluji!!!!!! To jsme tedy obě ve stejným týdnu a dnu těhotenství, že?
Já jdu na ultrazvuk zítra už nemůžu dospat a modlím se, aby tam bylo něco tak brzy vidět.
Je to neuvěřitelný pocit, já tomu pořád (u sebe) nemůžu věřit a dokud to nebudu mít od doktora tak nevěřím…
Holky všem vám moc přeji to taky zažít, je to prostě neskutečný po takové době a já to považuji za zázrak. Ale jak vidíte tak to jde, musí to jít všem!!!
Ještě info - po IUI se neschopenka nedává, ale asi je lepší si na den zákroku vzít dovolenou a doma si potom trochu poležet - to je moje doporučení.
všem moc gratuluji, co jste zjistily, že jste těhulky. Já jsem byla minulý týden ve středu na inseminaci. Nemůžu se dočkat až si budu moct udělat testík. Nevím, jak to přečkám. Já jezdím do CARu v Olomouci na Fakultku. Kam chodíte vy?
Mějte se moc hezky a všem držím pěstičky, abychom co nejdříve byly všechny těhulky.
Leona.
Ahoj holky!
Tak si přijdu, že si tady asi brzy budu psát sama se sebou
Dnes jsem byla na ultrazvuku a samozřejmě že dr. nic neviděla. Prý to nemůže potvrdit ani vyvrátit a poslala mě na krev. Výsledky budou dneska odpoledne. Mám z toho dost smutný pocit, když doktorka řekla, že když tak píchnou Agolutin na vyvolání menstruace tak mě úplně zhatila všechny naděje a cestu do práce jsem probrečela.
Nevím jestli si se mnou život tak zahrává a nebo já zbytečně hysterčím, ale je to hrůza! Ozvu se odpoledne jak jsem dopadla. A pište co vy, jak jste na tom?
Fifko, nesmutni, na UTZ tak brzo opravdu nemusí být nic vidět. Test z krve je nejpřesnější. Chápu, že to musí být hrozný nervy, ale odpoledne je za chvilku a já věřím, že Ti těhu potvrdí! A pak budem oficiálně slavit! Snaž se nějak zabavit, ať na to nemusíš tolik myslet, vím, lehce se mi to řekne, sama bych nevěděla co dělat. Myslím na tebe!
Ahoj Fifko,
myslim, ze se nemusis obavat, protoze na UTZ je vazne moc brzy. Ja chtela na UTZ jit co nejdriv, ale proste jsem je neukecala a nejdriv pry v pondeli.
Vcera jsem si zjistovala vyvoj embrya a vazne az ke konci 4.tydne zacina tlouci srdicko, takze dnes si stejne jako ja
teprve 20.den po IUI a to neni ani 3 tydny, takze nevim co by tam Dr. mela videt ![]()
V pondeli to bude 25.den po IUI, takze i to je mozna na UTZ brzy.
Ale kdyz ti nektere testiky vysly, ze tam ten tehotensky hormon HCG proste je, tak to bude urcite jasna zprava ![]()
Dej mi urcite vedet , abych se tady z toho taky nestresovala. Zitra si radeji jeste udelam testik znovu ![]()
Moc na tebe myslim
tulip
Ahoj Leico,
ja chodim do Pronatalu v Praze.
Drzim moc palecky, aby se MS neobjevila a neboj cas utika pri tomhle cekani sice trochu pomaleji , ale to se jen zda ![]()
Papa
tulip
Mila Sofy a Katyy,
moc dekuju za gratulaci, ale zatim jsem cela nervozni z toho UTZ, na ktery jdu az v pondeli. Nevim jak to preckam. Pak teprve budu klidnejsi a rozhlasim to do CELEHO SVETA ![]()
TUK,TUK,TUK na drevo
Mila Kafko,
ja jsem po IUI zasla s manzilkem na super obed a poradne jsme si to uzavali. A potom jsem sla normalne do prace, protoze mi bylo OK.
Jenom ten pocit, ze se ve mne mozna zacina neco dit a ze je prece jenom nejaka sance, mne hrozne pomahal a pripadala jsem si uzasne, ikdyz nerviky casem zacinaly pracovat:-)
Papa
Tulip
Ahoj Tulipánku,
děkuji ti za uklidnění. Já jsem přesto že je brzy moc věřila, že už něco vidět bude a kdyby aspoň ta doktorka byla trochu optimistická......myslím, že mě má ráda a prožívá to se mnou, ale tentokrát teda mě pěkně setřela. Samozřejmě sem tak tak držela pláč, no spíš jako zklamání mě dostalo. Uvidím odpoledne jak to dopadne. Při mým štěstí budou výsledky někde na hraně a ještě si počkám. Potom napíšu ať to dopadne dobře nebo ne.
Tulipánku a ty jsi ten testík měla jasně pozitivní? A jakou si měla značku? Já víš jenom tak pro porovnání se mnou.
Ahoj Fifko,
ja zkusila nejdrive test obycejny BEST 2 v jednom a tam jsem mela jen slaboulinkou. To jsem si delala ale take test odpoledne.
V utery jsem si udelala test SERATEC (myslim) takova ruzova krabicka a ten mi vysel , ze carka byla malinko lsabsi nez srovnavaci carka.
Zitra rano na to vlitnu radeji znovu. Prsa me porad boli dost, hlavne kdyz chodim nebo kdyz jdu ze schodu ![]()
Jinak me obcas dole pichne nebo mam takovy naval vedra. Taky mi nic nechutna. Tak snad ty vsechny znaky, pokud je nemam vsugerovane , taky vypadaji jako ze by to mohlo vyjit
TUK,TUK,TUK na drevo
Vydrz a neboj se
Papa
tulip
Ahoj Fifko,
já si také myslím, že když Ti ten testík vyšel, tak těhulka jsi. Moc Ti držím palečky a těším se na odpoledne až nám všem napíšeš tu radostnou zprávu.
Měj se moc pěkně.
Leona.
Ahoj tulipánku,
já jezdím do Olomouce do fakultky. Zdá se mi to tam dobré. Moc příjemné jak sestřičky, tak doktoři. Akorát, ať už konečně můžu také do toho světa zakřičet, že čekáme miminko. Já teda vůbec žádné příznaky nemám. Hlad mám pořád stejně velkej. Je pravda, že mě v podbřišku celý pátek pořádně bolelo. Teď už jen sem tam, ale nepřikládám tomu velký význam, ať zase nejsem zklamaná a ubulená.
Měj se moc pěkně.
Leona.