Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
26.9.05 16:29

Ahoj všem!
Já sem pořád chodím a ještě dlouho chodit budu. Dokud budu v práci, jelikož doma internet ani počítač nemáme.....všechny Vás sleduji neboj Peťo!
Je SUPER, že to u tebe tak pokročilo a ten nový doktor podle toho co píšeš vypadá dobře. A hlavně to tulení před a po IUI vřele doporučuji. My jsme to taky tak dělali i když u mě byla malá pravděpodobnost, že to pomůže, jelikož já ty spermie zabíjím. Ale možná to pomohlo, nevím. Podle ultrazvuku ze čtvrtka sem byla 5týdnů+5dnů a inseminace by odpovídala spíš na 6+0 takže nevím jak to bylo.
Mooooc na tebe myslím a moc držím palce! Hlavně si taky myslím, že čím víc IUI po sobě tím líp. Četla jsem, že se tak zvyšuje pravděpodobnost, že to vyjde.....není asi dobrý mezi několika pokusy dělat přestávku. Takže hrrrr do toho!
Myslela jsem dneska na Tulipánku, byla na ultrazvuku, škoda že nenapsala jak dopadla.
Já jdu ve čtvrtek, už by prý mělo být vidět tlukousí srdce, tak drže palce! Zatím ahoj a pořád Vás sleduju 8O

• Citovat
  • Upravit
133
26.9.05 18:10

preju ti, aby ti vysledky ukazaly, na co uz se hrozne tesis a dej mi hned vedet, jak to dopadlo, budu napnuta, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.9.05 18:55

Fifka: ahojky, budu držet všechno co mám, aby to dopadlo dobře a bylo toho slyšet a vidět co nejvíce :-))

Petra 23: tak jsem byla v laborce a tam mi sestra řekla, že mám krevní test negativní, tak uvidíme zítra až budu mluvit se svojí dr.

• Citovat
  • Upravit
221
26.9.05 19:00

To jsem já, omlouvám se, nebyla jsem přihlášená…

Petra 23: budu na tebe myslet na konci týdne a ať ti to už konečně dobře dopadne a ať se mimískovi u tebe líbí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.9.05 08:31

Ahoj holky,
tady se dozvídám novinky. Nám totiž v CARu říkali, že po IUI žádné tuleníčko. Před nic neříkali, ale myslela jsem, že když před spermiogramem nemáme mít tuleníčko 3-4 dny, tak ani před IUI. Moc děkuji za rady. Teď to vyzkoušíme, na UTZ jedu ve čtvrtek a v pátek bych měla jít už na 3. IUI. Tak jsem moc zvědavá, jak to dopadne. Ještě jsem se holky chtěla zeptat, jestli nevíte, jak je to, když teď už půjdu na 3. IUI, jestli musím být po ní nějaká přestávka?
Moc děkuji za nějakou další radu.
Mějte se holky, přeju nám všem, abychom se přidaly co nejdříve k Tulipánkovi a Fifce.
 Leona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.9.05 08:43

Leica: Ahojky, já nevím jak u jiných, ale já tento měsíc byla na IUI a bylo nám řečeno, že před výkonem máme mít 3-5 dnů abstinenci kvůli spermijkám. No a po výkonu mi pan doktor řekl, že se můžeme tulit příští den a jak často chceme, že je to dobré, když je ta ovulace. Takže také jsem se divila, když ostatní psaly, že se může i den před IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.9.05 09:51

:-)

nazdare Fifko,
tak jsem nejstastnejsi clovek pod sluncem. Vcera jsem videla tlukouci srdicko miminka :-) Jsem dnes 6+3 :-)
Takze ve CT ho urcite taky uvidis :-) Je to nadhera.
A ta cysta se mi zmensila z 5cm na 2 cm a je tam pry dulezita, ze vyzivuje hormonalne miminko :-)

Jinak nam pre IUI naordinovali kvuli spermijkam 3 dny sex.abstinenci a po IUI hnedle opakovany styk, jako pojistku :-)

Peto, moc drzim palecky a hodne stesti ve skole :-)

tulip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.9.05 13:29

Ahoj!
Tulipánku, no konečně! Jsem se nemohla dočkat! Tak ti moc gratuluji, teď už jsi za takovým mezníkem. Četla jsem v knížce, že pokud srdíčko začne tlouct, tak se riziko potratu snižuje na 3%.....což už je fakt málo.

Já se toho čtvrtka nemůžu dočkat, podle mých výpočtů bych měla být 7+0, ale podle toho co jsem vyčetla z ultrazvukové fotky to vychází na 6+5. No už aby to bylo, zároveň se i moc bojím, však všichni si to dokážete asi představit…

Jinak k tomu tulení před IUI je pravda, že kvůli spermiím by se mělo 3 dny abstinovat, no u nás to byly dva dny a taky to stačilo, ale určo méně ne, to by potom nebylo asi z čeho „vybírat“ na UIU.

• Citovat
  • Upravit
133
27.9.05 18:32

ahoj holky, taky jsem slysela, ze pred iui je lepsi, kdyz je tuleni absinence, ale pry hlavne proto, ze to iui je jako hlavni a ten styk potom, ktery je doporucovany, tak ten je jen jako pojistka a my to mame presne obracene, nam naordinovali ten hlavni akt doma a to iui jen jako pojistku, ale priteluv SPG je o.k tak by to nemel byt problem, no uvidime, jsem zvedava, jo a taky je to proto, ze mi iui naplanovali na stredu, ale to je volno a v CAR tam nejsou, takze proto, jinak se tesim a bojim zaroven, je to teprve 2. iui, tak jsem jeste takova cela nervozni, tak mi drzte palecky a ja se urcite ozvu, zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.9.05 10:38

Ahojky

chtěla bych se připojit do vaší diskuse. Toto pondělí jsme byli s manžílkem na vyšetření, protože se nám už rok nedaří zadělat na mimi a manžílek měl špatný spermiogram, takže nás také čeká IUI. Příští úterý jdu na UTZ. Moc se těším, ale zároven mám strach. 8)

Petro23: ty jdeš zítra,že? Mooooooc ti držím palečky. mohla bys pak napsat,jak to probíhalo? Psala jsi,že máš strach, i když je to druhá IUI. Bolela ta první,prosím napiš. Ať vím,do čehu jdu :(

Sofy: ty jsi psala,že máš první IUI 28.9,že? Takže dnes? Také moc držím palce.

Sasulo: tak se budeme potkávat i tady :wink: 8) Snad se nám taky někdy zadaří. Sasi, a kdy tebe čeká další IUI?

Budu se moc těšit, že si tady budem psát,človíčku je hned líp,když v tom není sám :cry:
Ještě jednou TFUJ TFUJ TFUJ všem,kdo to teď potřebují. Hodně odvahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
28.9.05 11:15

ahojky Minnie
muzu ti z vlastni zkusenosti napsat, ze iui je opravdu nebolestivy zakrok, ktery trva asi cca 2 minuty a ja hned z ordinace odjizdim do zamestnani. Nemam moc namahavou praci, jsem ucitelka, takze si nemyslim, ze bych telu nejak ublizovala, naopak si myslim, ze pomuzu psychice, protoze v praci musim myslet na uplne jine veci nez na probehlou udalost, budu taky rada, kdyz se k nam pridas a uplne souhlasim, ze cloveku je lip, kdyz vidi, ze v tom neni sam, drz mi palecky, budu to potrebovat a ja se zitra ozvu jak to probehlo, zatim papa a pis, bude se tesit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
28.9.05 19:21

Ahoj holky,moc vám všem držím palečky,aby IUI bylo úspěšné.My jdeme v út na kontrolní spm /ten asi nedopadne/a pak hned /doufám/ na IUI. :roll: Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.9.05 21:34

Petrus: ještě jednou přeji, ať se zítra zadaří. Budu na tebe myslet. Bohužel budu až do večera v práci a nedostanu se k internetu dřív jak v devět večer, ale jak to půjde, kouknu sem. Tak když se ti bude chtít napsat, jak to šlo. Budu ráda. :)
Berun: Třeba vás výsledek spermiogramu mile překvapí :wink: :) Také držím palečky :) :wink:
 ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
28.9.05 21:44

Minnie: Nejsem pořád přihlášená a tak se omlouvám všem i tedy i tobě, že hned neodpovídám. Včera jsem volala dr. a ta mi řekla, že se to tentokrát nepovedlo, můj krevní test je negativní. Takže jsem volala na kliniku a vyzkoušíme IUI hned, jakmile bude zase prokazatelná ovu, takže snad další cyklus :lol:

Přeji všem hodně štěstí a brzy malého prcka a nebo prcky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
29.9.05 13:17

Petro, tak co IUI? Už máš zaděláno na mimčo?Držím palečky. :lol:
Minnie dík za podporu,ale já si naděje moc nedělám,spermijek bylo posledně moc málo,na psodní hranci a vlastně se vůbec nehýbaly,tka moc nevěřím, ža by se to moc změnilo.Spíš počítám,že doktrovi rovnou řeknu ať nás pošle na IUI,ráda bych to stihla ještě tenhle měsíc.Nevím jen ,jestli se před tím musí něco brát a jaká vyšetření se musí podstoupit :?: mám ovu normální 13-14DC a všechno ostatní by snad taky mělo být v pořádku,jediný problém jsou ty spermijky. :roll: Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí