Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
30.9.05 17:16

Ahojky Petro,
taky jsem v létě podstoupila IUI, u mě byl naštěstí první pokus hned úspěšný.
Taky jsem dostala Utrogestan, ale zaváděla jsem si je do pochvy a nepolykala. Prý když se to zavádí, je to účinnější. A za druhé neměla jsem mít klid jen jeden den,ale celý týden a večer po IUI jsme měli s manžílkem nařízený :oops: :D styk, aby to prý bylo jistější.

Držím tobě i ostatním moc a moc palečky.

Je to hrozný čekat a doufat, ale o to krásnější je, když se to povede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
30.9.05 20:48

Jojo manžílek se cpe vitamíny o stošest,naordinovala jsme mu všechno co jsem se kde dověděla a on poctivě zobe. :lol: Trochu mě naštval doktor,když mu nic nedal ,ale na žádanku na spm mu napsal kontrolní spm po léčbě???? Po jaké?? :o Má jen to, co jsem mu dala já sama,no třeba ze mě bude úspěšný doktor. :roll: :roll: Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
30.9.05 20:58

To je normální. Doktoři...............
Nejlepší je zinek, vitamín E, a když mu dáš pár kapiček Gynexu, tak tím taky nic nezkazíš :)
Máš štěstí mě manžílek nechtěl zobat nic. Tak jsem mu to tajně cpala do jídla :oops: :oops: i ten Gynex.
Kdyby chudák věděl. Stejně to ale bylo naprd,protože chyba byla ve mě.

Mějte se a držte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.10.05 12:58

Ahojky všem

Petro,Almo,Sofy: moc vám přeju, aby to klaplo a aby to čekání bylo co nejkratší :) :wink: Ještě jednou díky, že jste nám to IUI trochu přiblížily. Těším se, až nahlásíte dvě // :) Držím palečky

Sasulo: děkuji za podporu a milá slova. Budu se snažit být v klidu 8) :wink:

Berundo: my když jsme byli s manžílkem poprvé v centru (to jsem byla 4DC), tak nás oba vyšetřil. V úterý (12DC) jdu na ultrazvuk, aby viděl, jak rostou folikulíky a ještě vyšetření čípku. Pokud bude vše OK, tak prý udělá tu IUI tento cyklus. Tak jsem celá napjatá. Hlavně co mě děsí nejvíc, je to žádání si v práci o volno. Vždycky si musím něco vymýšlet :cry: Už abych byla těhu :wink: :)
Tak ti také přeji, ať jsou veškerá vyšetření v poho a zas napiš, jak se to vyvíjí. Já napíšu v úterý, jak probíhalo vyšetření
Holky zatím ahoj a přeji pohodový, i když uplakaný zbytek víkendu
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.10.05 13:07

ahoj holky, tak ja jsem se vratila z vikendu u babicky a tatky, kde jsem byla opecovavana, a ted varim knedliky, coz se mi moc nedari, mam asi blby brambory nebo ze by ruce? :D
jinak jsem 3. den po iui a nic zvlastniho se u me nedeje, jen mam takovy divny tlak v podbridsku, ale nepamatuju si, jestli jsem to mela i pri minule iui, tak jsem z toho takova vyplasena, ale co se ma stat, to se stane, ne? :wink: tak vam preju krasny zbytek vikendu, vsem cekatelkam pohodove cekani a vsem, kdo se na iui chystaji, pevne nerviky a pak hned dejte vedet co a jak, tesim se na vase zpravicky, papa :D :) :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
2.10.05 21:20

Holčinky, zdravím, omlouvám se, že neodpovídám a nejsem tu teď tak často, ale mám dovču a tak se nemůžu pořád dostat na pc, ale jakmile to bude možné, ozvu se. U nás se nic nového neděje, mrcha ještě nedorazila a už je to přes 14 dní co měla být, testy negativní, takže zajdu zítra k dr. na vyvolávačku a pak už jen čekat na folíky na 2. IUI, už se nemůžu dočkat. Takže držím všem čekatelkám palečky a ať se to všem podaří a máme za pár měsíců pěkné macky mimísky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.05 08:36

Ahoj, všechny zdravím!

Koukám kolik vás tu za těch pár dní přibylo… :D
Peťo, Sofy tak konečně další pokus, že? Držím vám palce aby to dopadlo dobře a konečně se zadařilo!!!
Sofy, koukám že jsi bez stimulace měla dva folikuly a takové velikosti! To opravdu žádné léky nepotřebuješ. Já jsem po Clomhexalu měla dva a to až 22 DC a velikost jenom 19 a 18 mm…takže jsem se bála, že to nemůže vyjít a ejhle…takže věřím, že při takové úrodě se vám taky zadaří. A jak píše Peťa, já jsem se taky po IUI nějak výrazně nešetřila. Ale jelikož oba pokusy vyšly na den klidu (jednou víkend a jednou jsem měla dovolenou) tak jsem si doma chvilku poležela a potom hurá na kolo…po tolika neúspěších jsem už na to kašlala a vida.....takže ono asi nic není tak jak se zdá.

Jinak já jsem si položela od úterka do neděle doma, chytla jsem chřipku jak blázen. Samozřejmě jsem měla obavy jak to zvládnu jaké můžu léky a tak. No šílený :x Z posledních sil jsem došla na ultrazvuk jak jsem byla objednaná a viděla jsem konečně to tlukoucí srdíčko!!! Jenomže jsem z rýmy měla tak bolavou hlavu, že si skoro nic z vyšetření nepamatuji a ještě jsem si ani o fotku neřekla.....no bylo mi opravdu na nic. A aby toho nebylo málo tak jsem o víkendu zase začala krvácet, sice jeden den, no zase jsem byla vylekaná, snad to bude vše OK.

• Citovat
  • Upravit
596
3.10.05 09:21

Ahojte :D

Fifko, ja som predsa len stimulovla a to Clostilbegytom a to už asi 4 mesiace, lebo som nemal OVU po vy:,–(ení HA.Folikuly som mala vždy dva ale jeden bol vždy taký mrňavý a jeden bol dominantný až tentokrát naposledy som mala dva veľké.Ja som síce na kolo nešla :) po zákroku, ale šupitala som domov.Síce som bola doma v posteli ale pod veľkým stresom,lebo som sa učila na druhý deň na skúšku-takže bohvie aký kľud som nemala :) Ja sa momentálne po 6 dňoch IUI cítim úplne normálne,nemám absolútne žiadne príznaky, veď čo by som aj chcela tak skoro,že?Akurát aj na mňa došla slabšia rýma…

Ináč strašne gratulujem k ,,tlkotajúcemu srdiečku,, a verím že všetko bude O.K. až do zdarného ,,konca,,.

pá,pekný aj keď zamračený deň.Dnes ma byť zatmenie slnka medzi 10 hod a 11 hod. ale asi ťažko to v tomto počasí uvidíme :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
3.10.05 09:34

Ahoj ženský, tak v sobotu je uskutečnilo naše 1. IUI. Ráno jsem vyjeli do Prahy a musím říct, že jsme se takhle dlouho nenasmáli. Mám štěstí, že jsem našla mužskýho, s kterým i takovéhle věci můžem brát s humorem. Takže i kdyby se nezadařilo, udělali jsme si pěkný výlet do Prahy. Do ISCARu jsme přišli před 10.00 a na recepci vyplňovali spoustu papírů pro založení karty apod. V 10 hod. byl přítel na odběru a v kolem 12 jsem byla objednána já. Všichni byli moc milí a pan Dr. byl tak jemný, že jsem ani necítila, že mě vyšetřuje. Samotná IUI prochu štípla, ale jinak bylo vše v pohodě a rychle. Do 5 minut jsem byla venku z ordinace a šli jsme na dobrý obídek. Jen mě celý den do večera pěkně bolely asi vaječníky, asi po tom pregnylu na uvolnění vajíček, ale večer a v neděli už to bylo dobrý. Celkem mě překvapilo, kolik tam s námi bylo jiných párů. O sobotě měli docela nakvap. Takže nám teď čeká 14.denní čekání a pak testík. Šanci dávají tak do 15%,což není moc a když jsem měla největší vajíčka na neprůchodné straně, tak nechci být nějak moc rozjásaná. No uvidíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
3.10.05 10:44

Ahoj holky,držím palce všem čekatelkám :lol: už jsem taky nervózní,ráda bych věděla co dál,jestli se spm zlepšil nebo jestl nás čeká IUI,teď se mi to navíc zkomplikovalo - v so jsme z auta vyndávala nákup,prasklo „ucho“ na kartonu minerálek a už jsem byla na zemi,jenže tak nešťastně,že jsem si zlomila čéčku na levým kolenu,takže mám na 6 týdnů ortézu :x Už jsem si „naplánovala“,že po špatným spm požádám hned o IUI a teď si říkám,jak by se to asi dalo provést,když nesmím ohnout koleno.Nenaštvalo by vás to?? :twisted: :twisted: Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.10.05 11:15

Ahojte všichni :D ,
moc vás zdravím. Těší mě, že když už nikde, tak tady člověk může normálně otevřeně pokecat.
V pátek jsme byli na IUI a prozatím žádné velké změny, akorát mě chvílemi pobolívá podbřišek, tabletky jím a chodím do práce, kde se docela těžko vysvětluje, proč nesmím nic tahat.
Zítra jedu na týden na dovolenou - spíš vypadnout a odpočívat, tak se těším.
Nevím jak vám, ale mě to plánované tulení :oops: moc nejde, spíš mám velký blok. Manžel je na tom podobně a ještě mi onemocněl. :? :?

Alma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
3.10.05 11:28

Almo dovča je to nejlepší,co dá udělat!Pohoda je to pravé,pak jde všechno líp. :lol: Taky bych měla radši normální dovču než nucené polehávání jako teď. :roll: Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.05 11:43

Holky,
všem vám držím palce. Nic si z toho nedělejte, že po IUI nemáte žádné příznaky. Já jsem je taky neměla a teď jsem v osmém týdnu a pořád žádné nemám!!!
Koukám, že Tulipánka má nevolnosti, no to u mě nehorzí…možná mě jenom víc bolí prsa, ale to skoro nestojí za řeč.

Mně moje první IUI hodně bolela a to tak, že i celý následující den jsem si nemhla ani sednout. A ta druhá zase nebyla vůbec cítit nechtělo se mi věřit že už je po všem.

Mám hroznou radost, že vás je teď hodně co tento zákrok podstoupily téměř ve stejnou dobu a moooooc se těším, že to určo musí vyjít!

• Citovat
  • Upravit
225
4.10.05 10:48

:-)

Ahoj holcinky,
vsem novym cekatelkam po IUI drzim palecky, aby se zadarilo a objevily se ty uzasne carky // :-)

Jinak moc zdravim Fifku, Petru, Sofy …
Ja si tu nevolnost proziju asi dokonale podle prirucek. Jen nezvracim, ale mozna o to je to horsi, ze se mi ani nemuze ulevit. Zaludek mi to proste nepusti. paradoxne mi je nejhur vecer.
Dneska v noci mne dost pichlo v podbricku, kdyz jsem si lehala na bok a citim to trosicku doted, takze doufam, ze vse ok. Zitra jdu poprve do poradny ke sve gyn., tak se trosicku bojim , aby bylo na UTZ zase vse ok.

Moc na vas vsechny myslim.
tulip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
4.10.05 12:22

Ahoj tulipánku, tak tie tvoje nevolnosti ti stráááášne závidím aj ja už chcem aby mi bolo bleee :D
Toho pichania sa neobávaj, bude to trvať počas celého tehotenstva, niekedy viac inokedy menej, toľko informácií od mojíc tehotných kámošiek, ktoré týmto prešli všetky.Takže buď v kľude,nič sa nedeje. :D

Pekný deň Sofy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital