Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
6.10.05 22:20

Ahoj holky

zdravím. Tak zítra jdu na to :! (IUI) 8) A je to přesně, jak jsem psala. Jsem pěkně nervózní. Snažím se být v klidu, ale nejde to.
Tak půjdu radši spát :roll: 8O Zítra napíšu co a jak.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
7.10.05 07:17

Minnie- uvidíš že to bude v pohodě :D

Holky díky za odpověď, na kvasinky občas trpívám, takže už zavádím globulky, snad to bude dobrý. Myslím, že ty potíže s čůráním jsou taky od té mykózy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.10.05 07:34

Ahoj Tenar, ja vím, že by se mohlo stát, že budeme čekat čtyrčátka, na ty bych si teda vůbec taky netroufla. Ale říkala jsem si, ze při mém „štěstí“ se nám to hned tak nezadaří. A když na to miminko už tak dlouho čekáme, tak jsem si říkala, že to risknu, než zase přijít o další měsíc. Jsem moc ráda, že jsi se ozvala. Co máš za dvojčátka - 2chlapečky? Měj se moc hezky a hodně pevné nervy s miminkama.
Leona :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.10.05 07:37

Ahoj Minnie,
buď v klídku, fakt to není žádná hrůza. My jdeme v pondělí do poradny, tak jsem zvědavá, co nám doporučí za další léčbu, když si myslím, že ani ta 3. IUI nebyla úspěšná. Taky chodím brzo spat, aby mi to čekání rychle utíkalo. Budu Ti držet všechny prstečky a ozvi se.
 Leona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
7.10.05 11:51

Holky,moc držím pěstičky všem, kdo jdou nebo už byly na IUI a vůbec všem ,kdo doufají, že to konečně vyjde :lol: :P ,já netrpělivě čekám na výsledky kontrolního spm,snad budou někdy začátkem týdne a méně trpělivě dneska očekávám tu mrchu červenou,ale zatím se někde zdržuje a napíná mě.Chodí mi totiž úplně jak hodinky,BT si taky dělá co chce,minulý měsíc se mi propadla asi o 4 desetinky a teď ?? včera klesla o dvě a dneska kdy to mám dostat se drží na stejné úrovni - 36.7.,nevím, co si myslet,samo že bych nejradši začala juchat,ale těch zklamání už bylo! A navíc s tou mou nohou se teď nikam nedostanu a ani si nemůžu koupit nějaký testík,aby mi napověděl, co se děje.Ach jo :cry: .Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.10.05 13:16

ahoj holky, vsechny vas zdravim a preji krasny den! psala jsem tady nedavno, tak uz jsem po zjisteni pruchodnosti vejcovodu, na jednom pruchozim byla cysta, a druhy nebyl pruchodny, ale stejne si mysli ze je. chtela jsem se zeptat, kdyz bych sla na umele oplodneni (partner nema spermie, tak mu je nekde vystouraji :o), musim predtim jit na profouknuti nebo staci jeden pruchozi? dekuju za radu… Misa

• Citovat
  • Upravit
133
7.10.05 15:01

ahoj holky, tak pisu jen kratce, jsem 8. den po iui a zadne zmeny u me nejsou, snad jen porad to bricho. Jo a taky jsme se dneska tulili a me bolely vajecniky, coz by asi byt nemelo, takze prestavam doufat, jsem z toho cela takova spatna, snad se mi to jednou povede, ach jo!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
7.10.05 18:01

Ahojky
tak jsem po IUI. Dělala jsem z komára velblouda. Opravdu to nic nebylo. :) Děkuji holky za podporu. Teď už jen to nekonečné čekání 8) :cry:
Petrus: netrap se. To bude v pohodě. Ještě pár dní vydrž a pak testni a uvidíš :wink:
Leico také děkuji za milá slůvka.
Berundo: s tou tvou nožkou to mě mrzí. Přeju ať se to brzo spraví a hlavně abys už věděla, na čem jsi 8) :wink:
Já i když bych měla být teď spokojená, tak mám stejně divný pocit, že to nevyjde. Jsem hrozná co.....
Hlavně mě poslední dobou dost štve moje práce :cry: Tak jsem se vypovídala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
7.10.05 18:09

Leico: je mi líto, že se nedaří :cry: A v čem je u vás problém? Ať ti to čekání utíká. já už to čekání fakt nesnáším. :twisted: 8O Nejhorší je, že věci, co mě dřív bavily, už tolik nebaštim a pořád přemýšlím jen o jednom: mimísku. No jo, geny jsou geny a na každou to jednou padne :roll: Tak doufám, že dneska bude v TV nějaká komedie, protože fakt potřebuju povzbudit 8) :oops:
Tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
7.10.05 18:13

Minnie,držím ti pěstičky,ať to vyjde, :lol: :lol: já mám dojem že mě ta potvora přece jen dostala,ale ještě se úplně nerozběhla,takže budu doufat, že mě doktor pošle na IUI za 14 dní,jdu si léčit depku,už to vyoadalo nadějně. :cry: Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.10.05 18:25

ahoj minnie , jsem rada, ze vse u tebe probehlo o.k. a zakrok byl v pohode. :D
berundo ty nesmutni a zatni zuby, jede se dal, je to hroznej kolotoc,ja vim a ke vsemu mi vcera oznamila sestrenka, ktera se snazila od leta, ze uz je v tom, tak mi to na naade taky nepridalo a mela jsem peknou depku, celou noc jsem probrecela, ale snad uz je to dobry, drz se papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
7.10.05 19:37

Jojo Petro,jede se dál,ale je to čím dál horší,doufala jsem,že se nám to povede „normální“ cestou,ale asi nám to není souzeno. :cry: :cry: Tak snad IUI,už aby mi doktor zavolal a věděla jsem co dál a kdy! :roll:
Ty se tak drž,to čekání je taky hrůza,hlavně,aby ti to vyšlo :lol: :lol: Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
9.10.05 16:37

ahoj vsichni, tak mam pro vas a hlavne pro sebe zase uz ponekolikaty spatnou zpravu :cry: , dneska jsem to dostala :cry: , i kdyz zase o 5 dni drive, nejak se mi hrozne krati cyklus, zacinala jsem na 28 dnech a ted jsem se dopracovala k 23 dnum, mam depresi jako blazen, brecim jak zelva :cry: , ale nic s tim stejne neudelam, ale asi to znate. Zase zacinam tedy od zacatku a protoze to u me jde tak rychle, tak budu asi zrejme dalsi iui podstupovat nekdy kolem 23.10, tak mi hlavne napiste vy ostatni, jak jste dopadly, at vim, ze nejaka nadeje vzdycky je, ze srdce vam preju, aby vam to vyslo, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
9.10.05 17:22

Petro to mi je líto,ale určitě to jednou vyjde,uvidíš!!! :lol: Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
9.10.05 17:23

berundo dekuju