Insolvence bez prijmu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
6.1.22 18:29
@smajlik345 píše:
Mě by zajímalo kde v takovém případě najdou ty „blbé“ příbuzné, kteří to vlastně platí za něj. Protože oni mu pošlou peníze a on to pošle dál, tedy neplatí on, ale rodiče, příbuzní apod… :zed:
Taky bych jsem někoho takového v rodině chtěla mít… dostat peníze od druhého za svoji vlastní blbost :mrgreen:

Maká na černo……ty peníze nikdo nikomu nedává, to je jen fligna pro soudy…

• Citovat
  • Upravit
56505
6.1.22 18:30
@Majky28 píše:
Ahoj chtela jsem se zeptat zda je naka sance na podani oddluzeni kdyz jsem 9 let nezamestnana mam exekuci jestli mi bude schvalena insolvence

Běž do práce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
6.1.22 20:10

Insolvenci bych uplne zrusila. pokud si clovek sam naseka dluhy, tak at si je splati v plne vysi…zadne ulevy…samozrejme jsou i jine pripady, kdy se clovek zadluzi, treba kdyz nekomu ruci a to uz je pak o necem trochu jinem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majky28
6.1.22 21:22

Tak Mile damy :mrgreen: jen pro zajimavost :potlesk: neni to muj prípad ale me sestry co je v teto situaci myslela si ze je na pc pod svym nickem tak se chtela zeptat… souhlasim ze co si Navarila to si vyzere :palec: ja byt v teto situaci tak se necham asi zastrelit nemohla bych vest takovy zivot :palec:

• Citovat
  • Upravit
59398
6.1.22 21:29
@Majky28 píše:
Ahoj chtela jsem se zeptat zda je naka sance na podani oddluzeni kdyz jsem 9 let nezamestnana mam exekuci jestli mi bude schvalena insolvence

platit to budeš z čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.1.22 21:52
@Majky28 píše:
Tak Mile damy :mrgreen: jen pro zajimavost :potlesk: neni to muj prípad ale me sestry co je v teto situaci myslela si ze je na pc pod svym nickem tak se chtela zeptat… souhlasim ze co si Navarila to si vyzere :palec: ja byt v teto situaci tak se necham asi zastrelit nemohla bych vest takovy zivot :palec:

Děkujeme za ujasnění, byla sem přesvědčena, že to určitě je o někom jiném 🙏🏼

• Citovat
  • Upravit
24862
7.1.22 08:25
@Janiky2 píše:
@Lucy75 ciste pro zajimavost. Jak se resi pripad, kdy se nekdo zavaze darem, ze bude dluznikovi ty penize davat a napr po roce prestane? Napr sam prijde o praci nebo se na to vykasle (ze cilene bude pocitat pouze s placenim napr rok)… Jak se takovy pripad resi? Zrusi insolvenci dluznikovi? A stane se neco tomu, kdo se zavazal „dorovnavat“ temi dary nizke prijmy dluznika?Predem diky za odpoved

jj, to se občas stává
vyplyne to z půlroční zprávy ins. správce o plnění oddlužení, soud vyzve dlužníka k nápravě, případně i nařídí jednání a vyslechne ho, dlužník slíbí, že to dorovná a jede se dál :zed: ins. pro neplacení bývá zrušena až za více měsíců, není to hned.. mezitím to část dlužníků dorovná, části je oddlužení zrušeno… „Dárce“ je někdy vyzván k vyjádření, někdy ne, každému je jasné, že „dárce“ bývá jen „fiktivní“ a je to zástěrka pro černou práci dlužníka, který „dárcovstvím“ přikryje své neoficiální příjmy.. Je to bahno, no.. a dokud se splátky hradí, tak po tom do hloubky nikdo nepátrá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
7.1.22 08:31

@Lucy75 diky za odpoved. „Darce“ jako zasterka cerne prace me vubec nenapadl. Holt nemam tu fantazii a zkusenosti :mrgreen:

A netusim, jestli pri lidske vynalezavosti by to slo vubec legislativne podchytit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová