Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Pokud už vám insolvenci schválili, tak už jste snad příjmy museli dokládat, jak můžeš chtít honem zase něco zatajovat. Místo abyste byli rádi budete vymýšlet nějaké čachry… : ![]()
@alun-ka dokladaly ale to sem měla rodicak jen 1650kc a pak mi ho zvýšily o 80tisic a teď beru 9900kc
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám dotaz vstoupily sme do insolvence a teď musím vyplnit papíry můj příjem a manželův já mám rodicak 9900kc a manžel má 17000kc čistého a celkový dluh 490 tisíc proto sme šly do insolvence akorát nevíme kolik nám můžou zabavit peněz platíme nájem 5000+3 000 energie a ještě cestu do práce 2500 za měsíc a ještě jídlo kolik nám teda můžou strhávat? Mám do papírů vyplnit třeba 1600kc rodicak a zbytek zatajit nebo a to přijdou díky za rady
Zatajit? Si děláš srandu že jo ![]()
@Anonymní píše:
@alun-ka dokladaly ale to sem měla rodicak jen 1650kc a pak mi ho zvýšily o 80tisic a teď beru 9900kc
Jo tak proto ta částka "třeba " 1600. Tvou povinností je nahlásit všechny příjmy pravdivě
…tvou povinností je nahlásit všechno pravdivě. Oni vám to pak seberou, abyste po dobu insolvence byli o chlebu a vodě. Jak jste mohli nasekat takové dluhy?
Zůstane Vám životní minimum pro 3,jestli máte jedno dítě, nic nezatajuj, oni si všechno zjistí, na soud budete pravidelně posílat Vaše příjmy. Holt se budete muset na 5let setsakramentsky uskromnit.
@Tecumseh bohužel manžel své matce šlo o dům tak si vzal úvěr hypotéky a ta přestala platit a barák manžela v tom nechala vykoupat tak se s ní už přes 4 roky nebavime už ji neznáme podávali jsme na ní trestní oznámení a stejně to nestačilo
Jen to všechno zataj a my ostatní blbci to zaplatíme ze svých daní, nechápu smysl insolvence, oni nasekají dluhy, zaplatí minimum a zbytek platí pracující lid
Smankote, overeni vyse socialnich davek, tedy i rodicaku je otazkou dvou minut ![]()
@evulinda79 píše:
Jen to všechno zataj a my ostatní blbci to zaplatíme ze svých daní, nechápu smysl insolvence, oni nasekají dluhy, zaplatí minimum a zbytek platí pracující lid
Jak ty ze svých daní zaplatíš cizí dluh bance? ![]()
@evulinda79 píše:
Tohle je dobrej blábol
Tipuju, že sis trochu přihnula vína a už ti to večer nemyslelo.
@jahuhudka píše:
Jak ty ze svých daní zaplatíš cizí dluh bance?
insolvence neboli osobní bankrot, dlužník zaplatí státu 30 - 60 procent dlužné částky a zbytek mu bude,,odpušten" neboli ho za něj,,zaplatí stát",ten ale získává prostředky od svých občanů prostřednictvím daní, toť k celé insolvenci, peníze stát opravdu nevyčaruje, takže zbytek doplatíme my
@Cenarius píše:
Tohle je dobrej blábolTipuju, že sis trochu přihnula vína a už ti to večer nemyslelo.
insolvence neboli osobní bankrot, dlužník zaplatí státu 30 - 60 procent dlužné částky a zbytek mu bude,,odpušten" neboli ho za něj,,zaplatí stát",ten ale získává prostředky od svých občanů prostřednictvím daní, toť k celé insolvenci, peníze stát opravdu nevyčaruje, takže zbytek doplatíme my
@evulinda79 píše:
takhle to nefunguje
To víš že jo, napiš rodičák pětistovku. Soudci jsou úplný tupci a nenechají si připravit vaše dávky
bejt tebou napíšu, že nemáte nic a živí vás rodice