Insolvence - jak to bude

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahuhudka
6.6.20 20:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám dotaz vstoupily sme do insolvence a teď musím vyplnit papíry můj příjem a manželův já mám rodicak 9900kc a manžel má 17000kc čistého a celkový dluh 490 tisíc proto sme šly do insolvence akorát nevíme kolik nám můžou zabavit peněz platíme nájem 5000+3 000 energie a ještě cestu do práce 2500 za měsíc a ještě jídlo kolik nám teda můžou strhávat? Mám do papírů vyplnit třeba 1600kc rodicak a zbytek zatajit nebo a to přijdou díky za rady

To víš že jo, napiš rodičák pětistovku. Soudci jsou úplný tupci a nenechají si připravit vaše dávky :lol: bejt tebou napíšu, že nemáte nic a živí vás rodice :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1609
6.6.20 20:19

Pokud už vám insolvenci schválili, tak už jste snad příjmy museli dokládat, jak můžeš chtít honem zase něco zatajovat. Místo abyste byli rádi budete vymýšlet nějaké čachry… : :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 20:25

@alun-ka dokladaly ale to sem měla rodicak jen 1650kc a pak mi ho zvýšily o 80tisic a teď beru 9900kc

• Citovat
  • Upravit
19984
6.6.20 20:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám dotaz vstoupily sme do insolvence a teď musím vyplnit papíry můj příjem a manželův já mám rodicak 9900kc a manžel má 17000kc čistého a celkový dluh 490 tisíc proto sme šly do insolvence akorát nevíme kolik nám můžou zabavit peněz platíme nájem 5000+3 000 energie a ještě cestu do práce 2500 za měsíc a ještě jídlo kolik nám teda můžou strhávat? Mám do papírů vyplnit třeba 1600kc rodicak a zbytek zatajit nebo a to přijdou díky za rady

Zatajit? Si děláš srandu že jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
6.6.20 20:43
@Anonymní píše:
@alun-ka dokladaly ale to sem měla rodicak jen 1650kc a pak mi ho zvýšily o 80tisic a teď beru 9900kc

Jo tak proto ta částka "třeba " 1600. Tvou povinností je nahlásit všechny příjmy pravdivě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
6.6.20 21:03

...

…tvou povinností je nahlásit všechno pravdivě. Oni vám to pak seberou, abyste po dobu insolvence byli o chlebu a vodě. Jak jste mohli nasekat takové dluhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
6.6.20 21:13

Zůstane Vám životní minimum pro 3,jestli máte jedno dítě, nic nezatajuj, oni si všechno zjistí, na soud budete pravidelně posílat Vaše příjmy. Holt se budete muset na 5let setsakramentsky uskromnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 21:14

@Tecumseh bohužel manžel své matce šlo o dům tak si vzal úvěr hypotéky a ta přestala platit a barák manžela v tom nechala vykoupat tak se s ní už přes 4 roky nebavime už ji neznáme podávali jsme na ní trestní oznámení a stejně to nestačilo

• Citovat
  • Upravit
1573
6.6.20 23:22

Jen to všechno zataj a my ostatní blbci to zaplatíme ze svých daní, nechápu smysl insolvence, oni nasekají dluhy, zaplatí minimum a zbytek platí pracující lid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66821
7.6.20 07:25

Smankote, overeni vyse socialnich davek, tedy i rodicaku je otazkou dvou minut :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
7.6.20 07:34
@evulinda79 píše:
Jen to všechno zataj a my ostatní blbci to zaplatíme ze svých daní, nechápu smysl insolvence, oni nasekají dluhy, zaplatí minimum a zbytek platí pracující lid

Jak ty ze svých daní zaplatíš cizí dluh bance? :lol:

• Citovat
  • Upravit
20921
7.6.20 09:11
@evulinda79 píše:
Jen to všechno zataj a my ostatní blbci to zaplatíme ze svých daní, nechápu smysl insolvence, oni nasekají dluhy, zaplatí minimum a zbytek platí pracující lid

Tohle je dobrej blábol :D Tipuju, že sis trochu přihnula vína a už ti to večer nemyslelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.6.20 14:17
@jahuhudka píše:
Jak ty ze svých daní zaplatíš cizí dluh bance? :lol:

insolvence neboli osobní bankrot, dlužník zaplatí státu 30 - 60 procent dlužné částky a zbytek mu bude,,odpušten" neboli ho za něj,,zaplatí stát",ten ale získává prostředky od svých občanů prostřednictvím daní, toť k celé insolvenci, peníze stát opravdu nevyčaruje, takže zbytek doplatíme my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.6.20 14:18
@Cenarius píše:
Tohle je dobrej blábol :D Tipuju, že sis trochu přihnula vína a už ti to večer nemyslelo.

insolvence neboli osobní bankrot, dlužník zaplatí státu 30 - 60 procent dlužné částky a zbytek mu bude,,odpušten" neboli ho za něj,,zaplatí stát",ten ale získává prostředky od svých občanů prostřednictvím daní, toť k celé insolvenci, peníze stát opravdu nevyčaruje, takže zbytek doplatíme my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66821
7.6.20 14:44
@evulinda79 píše:
insolvence neboli osobní bankrot, dlužník zaplatí státu 30 - 60 procent dlužné částky a zbytek mu bude,,odpušten" neboli ho za něj,,zaplatí stát",ten ale získává prostředky od svých občanů prostřednictvím daní, toť k celé insolvenci, peníze stát opravdu nevyčaruje, takže zbytek doplatíme my

takhle to nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel