Instruktor autoškoly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
15.8.16 19:23

Já se učila jezdit s ženskou a bylo to super, protože všichni chlapi byly buď nevrlý nebo prostě nepříjemný nebo úchylný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
15.8.16 19:28

V naší místní autoškole je taky instruktor, který zve každou dámu na chatu. Není dotěrný, jen se každé zeptá. A pokud některá kývne, tak je to dobrovolné. Dělá to už 30 let, tak asi mu to občas vyjde a ví proč to dělá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
15.8.16 19:36

Jo, jo, myslím, že takový se najdou všude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
15.8.16 19:49

Já dělala řidičák už jako těhotná, v 19 :mrgreen: :mrgreen:. Takže toto mě minulo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
15.8.16 20:28

Já měla instruktora gaye…blbý zrovna se mi líbil:DD Nicméně ten druhý byl prase a tomu jsem to docela napálila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.8.16 22:02
@Mexie píše:
Jeden z mých instruktorů mě pozval na zmrzku :) a u druhého instruktora jsem si pletla jeho klín s řadící pákou :oops: :lol: vzal to naštěstí sportovně :mrgreen:

Pletla sis klin s pakOu? To rozved, to me zajima☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
15.8.16 22:40
@tasa píše:
Pletla sis klin s pakOu? To rozved, to me zajima☺

Učila jsem se řídít na tom nic k rozvádění není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.8.16 10:54
@Mexie píše:

Nechapu proste jak? :D vzdyt je docela rozdil, kde je paka a kde rozkrok ucitele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.8.16 11:01
@Mexie píše:

Předpokládám, že jsi řidičák nedostala, když máš takový problém s vnímáním prostoru. Tedy spíš v to doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
16.8.16 11:45

@Caseyy pán byl dost „prostorově výraznější“ a měl nohu hodně blízko. Nesahala jsem mu přímo na jeho chloubu :lol: ale ze začátku jsem občas ošmatrala nohu, byla to první jízda, potom už se mi to nestalo :mrgreen: Když jsme prodávali auto tak nám jeden pán říkal, že svojí ženě koupil nové SUV, aby se cítila bezpečně ve větším autě a vykládal nám a názorně ukazoval jak řadila a koukala při tom na řadící páku :lol: Tak jsem se mu svěřila, že první jízdu hsem zezačátku měla taky problém z toho volantu najít páku. Neboj, teď mi to taky nejde do hlavy jak jsem ji nemohla hned najít, že mi to dělalo problém. Jak člověk jezdí tak je to o něčem jiném než když sedne do auta poprvé a má vyrazit :)
@radkka představ si, že dostala a mám ho už pár let ;) a „radkko“ div se, ale v životě jsem neměla nehodu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.8.16 11:57

@Mexie Tak to se hodně divím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
16.8.16 12:08

@radkka no jo, ty abys neměla připomínky :roll: :lol: Já si tebou a tvou arogancí nehodlám kazit den :) Budeš si muset chladit žáhu jinde :) Měj se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.8.16 12:12
@Mexie píše:
@radkka no jo, ty abys neměla připomínky :roll: :lol: Já si tebou a tvou arogancí nehodlám kazit den :) Budeš si muset chladit žáhu jinde :) Měj se :mavam:

Já si nechladím žáhu, jen mě udivuje, jak může řídit někdo, kdo místo na řadící páku šátrá o pěkný kus dál někomu v rozkroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová