Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se učila jezdit s ženskou a bylo to super, protože všichni chlapi byly buď nevrlý nebo prostě nepříjemný nebo úchylný.
V naší místní autoškole je taky instruktor, který zve každou dámu na chatu. Není dotěrný, jen se každé zeptá. A pokud některá kývne, tak je to dobrovolné. Dělá to už 30 let, tak asi mu to občas vyjde a ví proč to dělá ![]()
Já dělala řidičák už jako těhotná, v 19
. Takže toto mě minulo ![]()
Já měla instruktora gaye…blbý zrovna se mi líbil:DD Nicméně ten druhý byl prase a tomu jsem to docela napálila..
@Mexie píše:
Jeden z mých instruktorů mě pozval na zmrzkua u druhého instruktora jsem si pletla jeho klín s řadící pákou
![]()
vzal to naštěstí sportovně
Pletla sis klin s pakOu? To rozved, to me zajima☺
@tasa píše:
Pletla sis klin s pakOu? To rozved, to me zajima☺
Učila jsem se řídít na tom nic k rozvádění není ![]()
@Mexie píše:
Učila jsem se řídít na tom nic k rozvádění není
Nechapu proste jak?
vzdyt je docela rozdil, kde je paka a kde rozkrok ucitele?
@Mexie píše:
Učila jsem se řídít na tom nic k rozvádění není
Předpokládám, že jsi řidičák nedostala, když máš takový problém s vnímáním prostoru. Tedy spíš v to doufám.
@Caseyy pán byl dost „prostorově výraznější“ a měl nohu hodně blízko. Nesahala jsem mu přímo na jeho chloubu
ale ze začátku jsem občas ošmatrala nohu, byla to první jízda, potom už se mi to nestalo
Když jsme prodávali auto tak nám jeden pán říkal, že svojí ženě koupil nové SUV, aby se cítila bezpečně ve větším autě a vykládal nám a názorně ukazoval jak řadila a koukala při tom na řadící páku
Tak jsem se mu svěřila, že první jízdu hsem zezačátku měla taky problém z toho volantu najít páku. Neboj, teď mi to taky nejde do hlavy jak jsem ji nemohla hned najít, že mi to dělalo problém. Jak člověk jezdí tak je to o něčem jiném než když sedne do auta poprvé a má vyrazit ![]()
@radkka představ si, že dostala a mám ho už pár let
a „radkko“ div se, ale v životě jsem neměla nehodu. ![]()
@radkka no jo, ty abys neměla připomínky
Já si tebou a tvou arogancí nehodlám kazit den
Budeš si muset chladit žáhu jinde
Měj se ![]()
@Mexie píše:
@radkka no jo, ty abys neměla připomínky![]()
Já si tebou a tvou arogancí nehodlám kazit den
Budeš si muset chladit žáhu jinde
Měj se
Já si nechladím žáhu, jen mě udivuje, jak může řídit někdo, kdo místo na řadící páku šátrá o pěkný kus dál někomu v rozkroku.