Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
s dreamhaus máme též špatnou zkušenost. Budeme podávat trestni oznámení a budu ráda, když se někdo přidá. Pokud ho již někdo podal, přidám se.
@klarena.ko dobry den, ja už to resim, můžete se přidat. Můj mail beebina@seznam.cz Případně se ozvěte. Hezky den ![]()
Příspěvek upraven 01.09.21 v 18:12
@beebina jak to dopadlo? Také bych je chtěla jít nahlásit, poslala jsem jim necelých 5 tisíc 🤦🏽♀️ 🤦🏽♀️
@klarena.ko V lednu jsem si objednala a zaplatila svatební šaty viz 1 příloha. Ušití 2 měsíce a přišly dnes po 7 měsících a katastrofa!!. viz. další přílohy. ráda se přidám k trestnímu oznámení. Mám komunikaci, šaty chtějí poslat zpět, ale to neudělám. Paní se mi ještě směje..
Ahoj,
právě jsem se vrátila z POLICIE ČR.
HOLKY PROSÍM DOJDĚTE CO NEJDŘÍVE NA POLICII, NIČEHO SE NEBOJTE!!
Nemusíte hned podávat trestní oznámení, řekněte, že jdete pouze podat vysvětlení. Vezměte s sebou fakturu, potvrzení z banky a vytištěnou komunikaci. Vše s vámi vypíší a zaevidují.
Zejména pokud jste platili na tento účet: 670*** - 2209***770/6210 tak je tam již 5 oznámení, ale bohužel cena zatím nepřesáhla 10 000Kč aby to byl trestný čin. Zatím je to pouze přestupkové řízení. POJĎTE DO TOHO! Firma funguje již několik let, podvedených můžou být stovky nebo tisíce!
Je potřeba, aby nás bylo co nejvíce. V mém případě došlo dokonce k vyhrožování exekucí a zastrašování, obvinily mě z podvodu, že jsem si šaty sama zakoupila v Číně a nyní to na ně chci navléknout. Ze šatů odpáraly štítek na zádech, ale v sukni zůstala cedulka „MADE IN CHINA“.
Věc můžete nahlásit jako nekalé praktiky a klamání zákazníků, překupování zboží z Číny a vydávání za vlastnoručně šité, nedodržení smluvních podmínek a doby dodání, zadržování peněz a pokud máte pocit že konverzace byla útočná tak také jako zastrašování.
TO DÁME HOLKY! KDYŽ JSEM TO ZVLÁDLA JÁ, TAK VY TAKÉ!
@klarena.ko @Regina Kochová @beebina @klarena.ko @anonymka26666 @rivaa @IJ1 @12345qwert @Martik707 @rivaa
Krásný den všem, bohužel ani já nemám dobrou zkušenost, přesněji nejhorší jednání jaké jsem kdy zažila. Objednala jsem si svatební šaty (7100,–), týden před svatbou jsem začala šaty intenzivně urgovat, bohužel marně, paní neustále vyžadovala expresní příplatek 2600,– který jsem nakonec zaplatila. Šaty odeslala den před svatbou, a česká pošta je měla doručovat následující den mezi 10-14 hod, ale svatba se konala v 11h. Jejda. Díky jedné dobré duši u ČP jsem si mohla šaty vyzvednou brzy ráno v depu před tříděním zásilek. Ale po otevření igelitáku ve kterém byli šaty namačkané, by se vám chtělo brečet, bylo to poslední v čem by jste se chtěli vdát. Nu co štěstí, že v půjčovně otevírali v 10 hod do 11 byl ještě čas
.
K hromadné žalobě se velice ráda přidám. A obchod jednoznačně NEDOPORUČIJI!!!
Krásný den, ano taky jsem byla hloupá a nezjistila si předem recenze. Naštěstí jsem si objednala jen spodničku na míru a né šaty. Čekám už od 30.8.2021 a dnes jsem psala jak to vypadá s objednávkou tak jsem zvědavá jaká a jestli vůbec přijde odpověď. Příště už budu moudřejší. ![]()
Dobrý den, obchod rozhodně nedoporučuji!! Byly objednány 3× sukně, zaplaceno navíc 1.300,– za expres doručení a ani jedna sukně nesedí! V jednom případě je sukně v nenataženém stavu i o 20cm větší!! Komunikace sice rychlá, ale oprava se už časově nestihne, takže za mě jedno veliké NE.
@Eelliiss Se mnou nekomunikují vůbec, takže mi tu leží objednávka která po strašně dlouhé době došla, ale úplně jíná než jsem objednala…
@Romana010 se divím, že ještě podnikají po tolika negativních zkušenostech zákazníků. ![]()
Tak jsem na to koukla a je to jasná Čína. Paní to maximálně upraví… proto jsou tak dlouhé čekačky.. u té číny nikdy nevíte kdy vám to dojde v jakém stavu velikosti a kvalitě.