Internetový obchod Juum.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.1.21 11:38

Juum.cz

Dobrý den,
také jsem byla jedna z nás, která si přečetla recenzi o tomto e-shopu po zaplacení objednávky.
Komunikují se mnou pěkně, ale objednala jsem 24.11.2020 a objednávku stále nemám a peníze mi vrátit nechtějí. I reklamační formulář mi nešel vyplnit po nedodržené lhůtě 40 dní doručení, až dnes 27.1.2021 jsem ho mohla vyplnit a vyhrazují si na něm 30 denní lhůtu na vrácení finančních prostředků.
Upřímně, mám toho plné zuby a v příštím týdnu jdu na policii a nahlásím tuto firmu (ČOI mi taky moc nepomohla).
Chtěla bych se zeptat, jestli by se někdo odvážil jít do toho se mnou? Čím více bude poškozených, tím je větší šance, že policie zastaví takového podvodníka.
Moc děkuji.
 Janča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.21 13:59

katastrofální

Pozor na tento skrytý server co se vydává za zprostředkovatele, objednala jsem si bundu, ta přišla a absolutně neodpovídá vzhledu, nenatáhla bych jí ani na bezdomovkyni.

Jejich odpověd?:
Vážený zákazníku,

vrácení zboží bohužel možné není. Jelikož figurujeme pouze v pozici zprostředkovatele prodeje

Fischerová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.21 09:07

Jim.cz

Pozor na nákup na JUUM.CZ podvodníci…nic neobjednávat.. níc nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.1.21 11:37

Varovani pred Juum

Dobry den, durazne Vas vsechny varuji pred jakymkoli nakupem u firmy Juum. Zbozi nikdy neni skladem, objednava se z Ciny. Vsimnete si, ze v kontaktech neni zadne jmeno, telefon, jen podpora Jumm, kde jsou velmi obecne napsane informace. Na konkretni dotaz vam nikdo neodpovi. Dodaci doba je az 60 dni, kdyz tedy zbozi dorazi. Ma bunda se ztratila a prodejce se se mnou ani nebavi. Predavam to pravnikovi a COI. Kdo se chce pridat, muj email je martyv8@seznam.cz. Nenechame se preci okradat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.1.21 12:05

Juum

Dobrý den, také mám špatnou zkušenost s tímhle internetovým obchodem, jak už jsem psala výše řeším to s bankou o navrácení peněz, bohužel to může trvat měsíc a když ani tohle nepomůže tak to budu řešit s ČOI. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.21 23:53

Dobrý den,
Taky jsem se nechala napálit. Bohužel. Mám už měsíc zaplacenou bundu a když to tu čtu, tak se jí asi nikdy nedočkám. E-shop se mnou komunikuje, ale píšou mi nesmysly.
Psali mi, že je zásilka na cestě ke mně, a když jsem se zeptala na přepravce. Řekli mi, že mi kurýr zavolá a pokud mě nezastihne. Bundu dá na poštu. Mám se tam jít zeptat :D
Prý se jim stává, že pošta lidi neinformuje o zásilce
Po uplynutí 40 dnů se obrátím na ČOI a také na Hnutí na :ochranu spotřebitele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.3.21 14:02

Nejsem sice maminka, ale naletěl jsem jim stejně při koupi bot pro manželku. Viděl jsem v diskuzi návrh na hromadné trestní oznámení, což není špatný nápad, ale jednotlivá podání budou taky dobrá a asi rychlejší.
Já se do toho dávám teď.
Držím palce!

S pozdravem : JUUMU ZMAR! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.3.21 16:12

Není třeba podávat trestní oznámení, já jsem to řešila se svoji bankou a po 5 měsících mi vrátili peníze. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.4.21 12:14

Juum nikdy

Nic nekupujte od Juum, nic nepřijde. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.21 18:12

Ahoj všem, bohužel se musím přidat k velmi negativním recenzím na internet. obchod Juum, objednala jsem si 23.2. 2021 malé pařeniště na zahradu za necelých 700,– kč a dodnes zboží nemám. V podmínkách jsem se dočetla, že na dodání zboží mají 5 - 40 dní a přidávají se svátky. Dnes je 29.4. a nemám nic. Dvakrát jsem jim psala na podporu zákazníka. Marně. Chtěla jsem na netu vyplnit formulář na vrácení zboží a vygenerovalo mi to, že zboží nejde vrátit, protože je „na cestě“. On the road kolem světa nejspíš. Chyba, velká chyba cokoli objednávat na juumu. Podvodníci! Jen přemýšlím, jak to zveřejnit a dát vědět co nejvíce lidem. Už zlobí dost dlouho. Mělo by se jim to zatrhnout. Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.10.21 21:20

Hlavně z tama nic neobjednavat jsou to podvodníci  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.23 11:00

Za mne podvodný internetový obchod. Zaplatila jsem a do teď jedna jediná reakce. Zboží odesláno z Číny v lednu a já objednávala v červnu🙄…už nikdy víc. No možná, kdy by nás bylo víc, tak ty částky se vyšplhají hooodne vysoko…PODVOD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.10.23 00:23

A sakra. Já jsem taky naletěla. Škoda, že jsem se nepodívala na recenze. A objednala jsem přes ně dárek. Pro změnu k narozeninám. A ještě zaplatila přes bránu. :oops: myslíte, že to bude průser?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.23 18:12

Chtěl jsem se zeptat jestli vám někomu vůbec něco přišlo z té stránky juum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat