Interrupce - co dělat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5913
25.11.21 13:49

Mně se spíš nechce věřit že doktorka nepozná těhotenství a nasadí antikoncepci.To je docela přitažené za vlády. Hlavně v době kdy každá druhá vyvolává duchy na testu a chodí na krev. A nevěřím tomu že ženská s pozitivním testem bude do sebe ládovat antikoncepci. Klidně si mohla zaplatit UZ jinde, pokud by měla pochybnosti. Takže znovu a lépe. Jo a mimochodem v 17 týdnů interupce nejde, miminko se musí porodit a pouze ze zdravotních důvodů, pokud to zakladatelko nevíš a ta tvoje pohádka je pravdivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.21 13:55
@unuděná píše:
Odpověz na to, na co se tě ptám: dostala jsi dnes těhotenskou průkazku? Jaký je v ní uveden týden, případně termín porodu? Kdy tam jdeš příště?

Jsem 16+2 říkala a mělo by to být prý v dubnu, ale zítra ráno tam mám jít znovu, abych věděla víc a nemám začít užívat HA v dalším platu, ultrazvukem to musela 2× přehlédnout.

• Citovat
  • Upravit
53190
25.11.21 13:57
@Anonymní píše:
Jsem 16+2 říkala a mělo by to být prý v dubnu, ale zítra ráno tam mám jít znovu, abych věděla víc a nemám začít užívat HA v dalším platu, ultrazvukem to musela 2× přehlédnout.

No a to ses jí jako nezeptala, jak je možné, že jsi 16+2, když ti už 2× tvrdila, že těhotná nejsi, vyvolávala ti MS a napsala HA?? 8o Tos jako řekla „ano, děkuji“ a odešla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.21 14:03
@unuděná píše:
No a to ses jí jako nezeptala, jak je možné, že jsi 16+2, když ti už 2× tvrdila, že těhotná nejsi, vyvolávala ti MS a napsala HA?? 8o Tos jako řekla „ano, děkuji“ a odešla???

Já jsem se na to ptala samozřejmě, proto jsem tam i šla po třetí už a proto jsem ji i hlavně řekla, že jsem ale užívala ty prášky a měla jsem párkrát alkohol, protože jsem evidentně těhotná nebyla a to se v těhotenství nesmí logicky, já teď nevím, jestli se to mohlo nějak na tom plodu projevit, zítra jdu znovu ať mi všechno sepíše a hledám už jinou doktorku.

• Citovat
  • Upravit
53190
25.11.21 14:08
@Anonymní píše:
Já jsem se na to ptala samozřejmě, proto jsem tam i šla po třetí už a proto jsem ji i hlavně řekla, že jsem ale užívala ty prášky a měla jsem párkrát alkohol, protože jsem evidentně těhotná nebyla a to se v těhotenství nesmí logicky, já teď nevím, jestli se to mohlo nějak na tom plodu projevit, zítra jdu znovu ať mi všechno sepíše a hledám už jinou doktorku.

Z tebe to leze jak z chlupatý deky, vážně. Co ti na to odpověděla ta doktorka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.21 14:19
@unuděná píše:
Z tebe to leze jak z chlupatý deky, vážně. Co ti na to odpověděla ta doktorka??
Že prej to se někdy stává, že to nejde poznat a vidět někdy přes ultrazvuk, jenže já jsem se z toho samozřejmě v tu chvíli docela sesypala, když se mi to teď potvrdilo takhle pozdě, kdy už s tím nemám šanci nic udělat a hlavně na to teď jsem a zůstanu úplně sama.
  • Citovat
  • Upravit
53190
25.11.21 14:23
@Anonymní píše: Že prej to se někdy stává, že to nejde poznat a vidět někdy přes ultrazvuk, jenže já jsem se z toho samozřejmě v tu chvíli docela sesypala, když se mi to teď potvrdilo takhle pozdě, kdy už s tím nemám šanci nic udělat a hlavně na to teď jsem a zůstanu úplně sama.

Je škoda, že ses nechala tak odbýt. Dejme tomu, že jednou se stane, ale pokud jsi stále měla pozitivní test, příznaky a nedostala jsi MS, měla jsi tam naběhnout do toho 12tt a vyžádat si podrobnější vyšetření.. Nebo konzultovat s jinou doktorkou. Teď se holt můžeš naštvat a můžeš jí zítra říct, že dítě nechceš, že kvůli ní jsi propásla šanci na interrupci. Čistě teoreticky by ti mohla dát žádanku na ukončení těhotenství i teď, ale budeš muset normálně rodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
25.11.21 14:27
@unuděná píše:
Je škoda, že ses nechala tak odbýt. Dejme tomu, že jednou se stane, ale pokud jsi stále měla pozitivní test, příznaky a nedostala jsi MS, měla jsi tam naběhnout do toho 12tt a vyžádat si podrobnější vyšetření.. Nebo konzultovat s jinou doktorkou. Teď se holt můžeš naštvat a můžeš jí zítra říct, že dítě nechceš, že kvůli ní jsi propásla šanci na interrupci. Čistě teoreticky by ti mohla dát žádanku na ukončení těhotenství i teď, ale budeš muset normálně rodit…

Žádný doktor v 17 týdnu neukončí prosperující těhotenství bez indikací k poškození plodu. Tomu prostě nevěřím.

• Citovat
  • Upravit
5598
25.11.21 14:29
@ludmilaadamkova píše: Žádný doktor v 17 týdnu neukončí prosperující těhotenství bez indikací k poškození plodu. Tomu prostě nevěřím.

To je snad i trestný ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.11.21 14:30
@ludmilaadamkova píše: Žádný doktor v 17 týdnu neukončí prosperující těhotenství bez indikací k poškození plodu. Tomu prostě nevěřím.

Ten doktor, který opakovaně nenachází plod v děloze, předepisuje HA a píchá do ženský s pozitivním těhotenským testem vyvolávačku? Ten klidně :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
25.11.21 14:30
@unuděná píše:
Ten doktor, který opakovaně nenachází plod v děloze, předepisuje HA a píchá do ženský s pozitivním těhotenským testem vyvolávačku? Ten klidně :P :mavam:

:lol: :lol: vlastně jo

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
25.11.21 14:32
@prokr píše:
To je snad i trestný ne?

Ano je to trestne proto by to žádný doktor neudělal. Legálně lze pouze do 12. Týdnu pak už jen závazné poškození plodu nebo ohrožení života matky.

• Citovat
  • Upravit
20793
25.11.21 14:55

Hezký den,

anonymní květiny jsou v pořádku, uživatelka odpovídala sama sobě. Jelikož diskutujete k tématu, tak tento přešlap prozatím přehlédnu.

Pěkný den

Natálie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
25.11.21 14:57

Hezký den,

anonymní květiny jsou v pořádku, uživatelka odpovídala sama sobě. Jelikož diskutujete k tématu, tak tento přešlap prozatím přehlédnu.

Pěkný den

Natálie :kytka:
@Anonymní píše:
Neodpovídám sama sobě, proč bych měla odpovídat sama sobě, když sama nevím, jak se tohle dá řešit a proto jsem se obrátila sem, ale asi jsem nečekala takové reakce.

Usvědčena ze lži. Končím kdo jednou lze lze furt.  :mavam:

• Citovat
  • Upravit
53190
25.11.21 15:26
@ludmilaadamkova píše:
Usvědčena ze lži. Končím kdo jednou lze lze furt. :mavam:

Přesně tak. Teď už opravdu nelze brát dotaz vážně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí